Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכיוון שאין לי כרגע רכב, אך לוקח הרבה רכבים בהשכרה, אני מחפש לקנות מנשא אופניים אוניברסלי שיתאים לרוב המכוניות הקיימות היום בשוק. האם יש למישהו המלצה למנשא כזה? האם יצא למישהו להשתמש במנשאים של דקטלון?

תודה רבה על העזרה!

פורסם (נערך)

אתה נוסע לבד עם זוג אופניים אחד?

עריכה אחרונה על ידי Ozb

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
לפני 13 דקות, Ozb כתב:

אתה נוסע לבד עם זוג אופניים אחד?

או זוג אחד או שניים. מעדיף שתיהיה אופצייה לשניים לפחות.

פורסם

מאחר ואתה מחליף רכבים, אזי המנשא היחיד שיכול להתאים זה מנשא אחורי. (יש גם מנשא גג ואקום מאוד יקר) 

תצטרך בכל פעם להתאים את הרצועות. 

מציע לך לפנות לצב, הוא יתאים לך את מה שהכי מתאים לך. 

שאלתי אותך אם אתה נוסע לבד כי מצאתי את עצמי מעדיף כשאני נוסע לבד, לפרק גלגל קדמי, להשכיב את המושב האחורי ולזרוק את האופניים בתוך הרכב. 

• אהבתי 1

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם (נערך)

327297213_BikesinsideaFordFiestatrunk.thumb.jpg.9af6affce70b5c059f8ea0bf25641a71.jpg1705076917_BicycleinsideaFordFiestatrunk.JPG.fbdd1d71e042410277af4474c9e6e84a.JPGתזהר עם זה, כי הווים של המנשא יכולים לשרוט את הרכב ויתכן שתחטוף קנס מחברת ההשכרה.

לדעתי הכי נוח זה פשוט לקפל את המושב האחורי, לשים איזה סדין ישן על החלק התחתון ולזרוק את האופניים פנימה מתא המטען.

זה הכי מהיר וגם הכי פחות מסוכן לצבע של הרכב.

אם אצלי בפורד פיאסטה אין בעיה להכניס זוג אופניים מתא המטען, אפשר גם 2 אם מפרקים את הגלגל הקדמי, אז אני מאמין שבכל סופר מיני ומעלה, לא תהיה בעיה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • תוכן חדש...