Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות סדק בשמשה מאבן שעפה על השמשה, אני מעוניין להפעיל את ביטוח השמשות שאמור להיות החלפה בחינם.

היום דיברתי עם המוסך, ואמרתי שיש לי מובילאיי, הוא טען שההתקנה של מוביל איי זה עוד110 שח.

האם באמת נהוג כך?

ממה שאני מבין, ביטוח שמשות כולל בתוכו את כל ההחלפה בחינם, ויש פה ניסיון עקיצה.

לפני שאני מסרב לשלם ומתחיל להתמקח, הייתי שמח לברר מולכם 

תודה. 

פורסם

פעם זאת היתה גומיה מסביב לשמשה, היום מוביל איי.

גם ממני דרשו 100₪ על הדבקה של מצלמת מובילאיי ומצלמת דרך על השמשה החדשה.

לא התווכחתי ושילמתי - אין לי כוח למלחמות הקטנות האלה, הזמן שלי יותר יקר מ 100₪. בינינו- זאת עבודה נוספת מבחינתם, אז יש משהו הגיוני בתוספת הזאת.

יותר חשוב שידביקו את השמשה החדשה כמו שצריך ולא יגרמו נזק למובילאיי בזמן העבודה.

תבדוק שבועיים אחרי ההחלפה שלא חודרים מיים לתוך הרכב. עכשיו קיץ, עד שיהיו גשמים לך תדרוש מהם אחריות.

בקיצור, תשפוך כמויות יפות של מים על השמשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

או שתעבור במנהרת שטיפה, שם נשפכים הרבה מים.

לגבי מובילאיי - הוא מצריך גם כיול, אולי הייתי משאיר את ההדבקה והכיול לתחנת שירות שלהם. ממליץ לך ליצור קשר עם שירות מובילאיי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בס"ד

אני לא שילמתי שום אקסטרה, חפש מתקין אחר עם המלצות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
לפני 4 שעות, dorshoshani כתב:

ממה שאני מבין, ביטוח שמשות כולל בתוכו את כל ההחלפה בחינם, ויש פה ניסיון עקיצה.

עזוב מה אתה מבין, מה כתוב בפוליסה שלך?

הייתי בערך במצב שלך לפני שבוע, קראתי את פוליסת ביטוח השמשות שלי, וכתוב שם בפירוש שהביטוח מכסה את השימשה בלבד, ואת ההרכבה שלה. 

כל דבר נוסף שידרש (גומיות פלסטיקה וכו') לא מכוסה.

יום טוב גם לך

פורסם

אחי החליף שמשה בקקטוס שלו (אבל שדרג למקורית). השמשה שם בכלל ללא גומיה. הדבקה בלבד.

הרכב חזר ללא רעשים, ללא שום נזק והכל בסדר ברכב

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לדעתי היתי מוסיף כסף לשימשה מקורית. במידה והחליפית לא תסתדר לך כל פעם שתסע ברכב זה יעצבן אותך (לפחות אותי זה היה מעצבן) במיוחד עם הרכב חדש יחסית. חשוב לדעת אצל מי מחליפים. כשהחלפתי שמשה אצלי ברכב לידי הוחלפה שמשמה למרצדס ותאמינו לי שראיתי את ההבדל בטיפול ביני לבין המרצדס. הרגשתי סוג ג'.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

בעבר כשהחלפתי שמשות כמה פעמים לרכבי ליסינג, תמיד היו רעשי רוח יותר חזקים מאשר בשמשה המקורית. משהו מהותי שלא ניתן לפספס. לפחות מבחינתי שהייתי כל יום לפחות שעתיים על כביש 6 .

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

החלפתי שמשה קדמית בשלושה רכבים שונים במהלך השנים.

לא הרגשתי שום הבדל, לא הרעשים, לא בחום בתוך הרכב, לא בזמן ניקוי שמשה מבחינת חומר הזכוכית, לא בניגוב. ( הצמדת מגבים לשמשה ) .

מה שכן, בפעם האחרונה היו צריכים להדביק שוב בגלל חדירת המים פנימה.

לא מוצא לנכון להוציא מאות או אלפי שקלים ( תלוי סוג הרכב ) בשביל הכיתוב " טויוטה" "רנו" או " פולקסוואגן" על הזכוכית.

חברות הביטוח מתקינות. שמשות של יצרנית ענק סינית Fuyao , היא מייצרת שמשות מקוריות למגוון רכבים ( פורד, סובארו, פולקסוואגן ועוד)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ב-3 הקודמת הוחלפה שמשה קדמית והיו רעשי רוח חזקים יותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 26.6.2020 בשעה 10:47, tomerR כתב:

שקלת לתקן את הסדק במקום להחליף לשמשה תחליפית? זה באזור 350 שקל לעבודה מקצועית שלוקחת כמה שעות

יש לו ביטוח

בעבר החלפתי בביטוח שמשה לוולוו xc90. לאחר שיטוט בפורום כאן הבנתי כי אני צריך להיות במקום ולבדוק כי הכל מתבצע כמו שצריך. הייתי קצת 'נעחס', והם דאגו שאיהיה מרוצה. השארתי חוות דעת בגוגל.

ביקשו ממני 100 שח לגומיות, אמרתי להם שישתמשו עם אותם הגומיות, וכך היה. הכל היה בסדר.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...