Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב, לפני שעה בערך לקחתי בעל כורחי חלק בתאונת שרשרת באחד הכבישים בחיפה.

היה פקק בכביש ועמדתי מאחורי רכב מסוים. מאחורי עמד רכב אחר ונהג שהגיע במהירות גבוהה התנגש ברכב שמאחורי, שנדחף אליי ונתן לי חבטה קלה. אני הייתי בעמידה מלאה עם בלמים לחוצים היטב ולכן לא פגעתי ברכב שמלפניי (וגם הרכב שלי לא התקדם מעוצמת המכה)

החלפנו פרטים, צילמנו תמונות, יש לי את צילום רישיון הרכב של כל המעורבים וכן את השמות ומספרי טלפון. מד״א הגיעו ופינו את מי שצריך וגם המשטרה הייתה ולקחה את כל הפרטים.

לרכב שלי (בניגוד לרכבים אחרים) לא נגרם נזק ומבחינת נזקי גוף הייתי מגדיר את התחושה שלי כ״מרגיש שקרתה תאונה״ אבל לא כואב לי באופן יוצא דופן (יש מן תחושה קלה כזאת של צוואר תפוס אבל ממש ממש בקטנה)

מה אני אמור לעשות מכאן?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי SuperBamba

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לוקח את הרכב למוסך שיעיף עין שאכן לא נגרם נזק.  זה שאתה לא רואה לא אומר שאין.

מדווח לסוכן או חברת הבטוח שלך שהיתה תאונה שלא באשמתך ושאין נזק.

אם יש נזק תובע החזר מבעל הרכב שפגע בך (זה שהיה ישירות מאחוריך).

נרגע.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מדווח לסוכן הביטוח שלך על אפשרות לנזק רכוש

לוקח את הרכב לבדיקה של המוסך שלך שאכן לא נגרם נזק.

נגרם נזק פונה לכל אלה שמאחרויך לקבל את הפיצוי

לגבי נזק הגוף

מדווח לסוכן ביטוח החובה שלך

הולך למיון לבדיקה מקיפה צליפת שוט - מה שאתה מרגיש יכול להביא צרות בעתיד.

והעיקר הבריאות

חזור לכאן לדווח 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היינו במיון, אמנם אני לא נבדקתי אבל אשתי נבדקה ולצערי הרב לא נראה שהם עושים בדיקה מקיפה כלשהיא. האם ניתן להתעקש איתם?

כשאני שאלתי את הרופא (נכנסתי עם אישתי לבדיקה) הוא אמר שבתכלס אם אני אבקש להבדק ישלחו אותי אליו ולפי מה שאני מתאר הוא ישחרר אותי במקום

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ללכת שוב למיון לקוות שהסנדלר שנפגשתם איתו אתמול לא במשמרת אלא רופא יותר רציני שיבדוק יסודית כולל בדיקת רנטגן.

גם אתה וגם אשתך.

זו תהיה האסמכתא הבסיסית כי נפגעת בתאונה ונבדקת , איתה אתה מיידע ( לא מפעיל ) את חברת הביטוח החובה שלך ואם מחר חלה החמרה לא ישאלו אותך בחברת הביטוח חובה שלך מאיפוא נפלת עלינו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מטרה אחת השגת - יש לך תעוד של פניה לטיפול רפואי עקבות התאונה. גם המשפט הקבוע "מוסר כי....." הוא בסדר, גם מבחינת הרופא מדובר במסמך משפטי.

דבר שני - יהיה עליך להפעיל את הפוליסה לצורך תשלום למיון. יהיה עליך לפנות למשטרה, לדווח על התאונה, לקבל אישור על כך שאותו יהיה עליך למסור לבית החולים אשר יגבה מחברת הביטוח את חלקו. בעת הפניה למיון חתמת על איזו התחיבות כספית, ואני מניח שתרצה שהביטוח חכסה אות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...