Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו זה די מאוחר מידי

אבל למה היא לא יכלה לקחת את השוטר ולהראות לו שהאור הצבהוב לא עובד

עוד במקום האירוע עצמו

וכמו שמישהו אמר פה חוסר אור ברמזור זה מצב לא סביר בכביש אבל יש גם סדר פעולות לגבי מצב בו הרמזור לא עובד

אז לגבי זיכוייה אני לא בטוח

אבל לא יזיק להסריט את הרמזור זה בטוח לא עולה כסף

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
השאלה היא אם התייעצות ועזרתו של עו"ד, לא תעלה כבר יותר מ 1000 השקלים של הקנס.
התייעצויות והסברים הם חינם. אף אחד לא יחייב אתכם לפני שהוא פורס בפניכם את שירותיו והסכמתם. סביר להניח שהוא ינחה אתכם בקצרה איך לבקש ביטול דו"ח כראוי, ללא תמורה. במידה ותחליטו לשכור את שירותיו, העלות הכספית תהיה גבוהה מהדו"ח, אבל ערכם של נקודות והרשעה על אדום גבוהה יותר וחשובה יותר.

החזר הוצאות משפט ינתנו רק במקרים שהשוטר אהבל אמיתי או שהדו"ח הזוי לחלוטין.

ממליץ בחום לפנות לעורך דין.

dirty old man

need love too

פורסם

מזכיר לי מקרה שהיה לי עם אבא שלי.

נסענו במהירות חוקית לגמרי (80 קמ"ש) ומולנו אור ירוק שניה לפני שעברנו את הקו את התחלף לאדום בלי הבהובי כתום (כמו שצריך להיות בד"כ).

משמאלנו היו שוטרים שבדיוק התחלף להם לירוק והם עצרו אותנו לשולי הדרך.

הם טענו שעברנו באור אדום ואנחנו טענו בתוקף שלא היה שום דרך למנוע זאת.

אחרי רבע שעה של וויכוחים נפרדנו לשלום ללא דו"ח.

מסקנה: לא לוותר! אם אתה צודק תטען בתוקף את הטענה שלך ולא משנה כמה זמן יקח למאנייקים להבין כי אחרי שהגלגלים בראש שלהם יסתובבו הצדק ינצח.

פורסם
מזכיר לי מקרה שהיה לי עם אבא שלי.

נסענו במהירות חוקית לגמרי (80 קמ"ש) ומולנו אור ירוק שניה לפני שעברנו את הקו את התחלף לאדום בלי הבהובי כתום (כמו שצריך להיות בד"כ).

.

שלום לך

יש כמה דברים קטנים שאני לא מבין:

*אין אור כתום ברמזור -(בעבר, שוטר רשם דו"ח וציין אור כתום בדו"ח --הדוח בוטל).

*אור כתום לא אמור להבהב,-- אלא אם כן יש תקלה במערכת הרמזורים.

*ואחרון:

,שניה לפני חציית קו הצומת האור הירוק נכבה ואז נידלק האור הצהוב ,ולאחר מכן נידלק האור האדום

כך שהאור האדום לא יכול להידלק מיד בגמר מופע האור הירוק .

אם קרה שהמנורה של האור הצהוב שרופה אזי לא ידלק כל אור ברמזור למשך 3 שניות.

נסיעה טובה ובטוחה.

ירון מאיר

פורסם
אני לא מבין מה זה משנה שהאור הצהוב לא עובד? היה ירוק, אחר כך הוא נעלם. בוא נחשוב... אם אין ירוק מה עושים...?
מה עושים באמת? מתנהגים לפי התמרורים. אבל אז בא אור אדום... והזכות קדימה שהייתה לך לפני רגע בגלל אי תקינות הרמזור נעלמת כליל. רמזור לא תקין לא יכול לחייב אותך כמו רמזור תקין. חכמתך לאח מעשה אינה מטילה צל של ספק לגבי הבלבול שנוצר עקב אי תקינותו של הרמזור, על כן יש מקום לדיון אם הנהגת פעלה כשורה או לא.

חשוב לדעת ששום דבר לא מובטח מראש, לכל עניין יש כמה צדדים ועל כל המבחן האמיתי מצויט בבית משפט.

dirty old man

need love too

פורסם
שלום לך

יש כמה דברים קטנים שאני לא מבין:

*אין אור כתום ברמזור -(בעבר, שוטר רשם דו"ח וציין אור כתום בדו"ח --הדוח בוטל).

*אור כתום לא אמור להבהב,-- אלא אם כן יש תקלה במערכת הרמזורים.

*ואחרון:

,שניה לפני חציית קו הצומת האור הירוק נכבה ואז נידלק האור הצהוב ,ולאחר מכן נידלק האור האדום

כך שהאור האדום לא יכול להידלק מיד בגמר מופע האור הירוק .

אם קרה שהמנורה של האור הצהוב שרופה אזי לא ידלק כל אור ברמזור למשך 3 שניות.

נסיעה טובה ובטוחה.

ירון מאיר

רוב הרמזורים שראיתי עד היום עם אור כתום מהבהב וכך זה צריך להיות.

פורסם
רוב הרמזורים שראיתי עד היום עם אור כתום מהבהב וכך זה צריך להיות.

אז כנראה ראית רק רמזור אחד בחיים שלך, וגם הוא לא היה תקין.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...