Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש [המלצה על] אוזניות Over-ear

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

1. קלות משקל

2. לא מחממות את האוזן

3. ישמשו גם לשיחות טלפון, אז חשובה איכות המיקרופון

4. לא נצמד לאף מותג, מחפש מקסימום VFM

5. חיבור בלוטוס כמובן

אודה לעונים, ומי שיצרף לינק לרכישה בכלל יקבל תודה כפולה ומכופלת

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ממליץ לך לראות סקירות על אוזניות של Bluedio הסינית.
מניסיון עם שני זוגות, איכות השמע פנטסטית, עמידות יחסית ולטעמי גם נאות למראה.

הניסיון שלי עם דגמי F2, TM וכאמור הוא מוצלח.
לדעתי יצא כבר דגם T7 שאמור להיות ברמה גבוהה (יחסית למותג סיני, כן?).

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הסנהייזר האלו יהיו כנראה די בסדר, אבל:

א. הן מעל התקציב

ב. הן מחממות את האוזן (שזה, לדעתי, משהו שלא תוכל להמנע ממנו באוזניות over-ear סגורות)

קניתי לאחרונה את ה-4.50 (אותו דבר + ביטול רעשים אקטיבי) בשיא הלחץ של העבודה מהבית (מהחנות שבלינק). בסה"כ הן ממש ממש בסדר, אבל אי אפשר באמת לשבת איתן יום שלם (בניגוד, למשל, לאוזניות אודיופיליות פתוחות של סנהייזר). לשלילה, הן קצת קטנות (פחות נוח לבעלי אוזניים גדולות מהממוצע, לצערי), ומגיעות בלי מטען (למיטב זכרוני, לא מתחייב על זה). בגלל המצב, לא יכולתי ללכת לחנויות ולבדוק פיזית דגמים, אז העדפתי לשלם עוד קצת אבל לקבל מותג שאני מכיר ויודע שהסיכוי ליפול איתו נמוך.

ראיתי גם המלצות על COWIN (שכן יכנסו לך בתקציב), יש (לפחות היה) אותן ב-KSP אם זה מעניין אותך.

עריכה: יש גם את אלו, שכאמור, לא יכולתי לנסות אז אין לי שום חוו"ד עליהן, אבל בסך הכל מדובר על יצרן מכובד ואוזניות עם זמן עבודה בין טעינות כמעט חסר תקדים. והן גם קרובות יותר לתקציב.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear
  • אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה חברים

אוזניות פתוחות לא רלוונטי.

מה שאתם אומרים זה שאין אוזניות סגורות שלא מחממות?

נניח שאני מרים את התקציב, עדיין אין?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני לא חושב שזה קשור לתקציב. הן סגורות כדי לאטום (מרעש), מכאן החימום. הן יכולות להיות נוחות יותר או פחות, איכותיות יותר או פחות, אבל מחממות הן יהיו.

זה לא שזה כזה נורא - אין בעיה לשבת שעה או שעתיים עם האוזניות על הראש. אח"כ כדאי להוריד אותן קצת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

QC35 אחלה, אבל עולות נראה לי פי 3 או יותר מהתקציב (אם תמצא מהדור הראשון, יותר אם תמצא רק QC35 II).

האיכות סאונד של הסנהייזר מצוינת (גם לי יש 4.50) והן אכן קצת מחממות, לי דווקא אין בעיה עם גודל האוזן.

אין לי נסיון עם אוזניות זולות יותר מה-4.50 שהן Over Ear

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי ניסיון ממש טוב עם COWIN SE7 (משתמש בהן כעת). איכות שמע מספקת, איכות הפחתת רעשים דומה ל-BOSE שיש לי ומחיר סביר. יש ל-COWIN כמה דגמים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הבלאדיו TM לדעתי נחמדות ותו לא. מה שכן סוללה מחזיקה זמן רב. ולמחיר שלהן (קניתי ב90 ש"ח) הן שוות. השאלה האמיתית מה רמת הסאונד שאתה מחפש.

פורסם

לא מחפש רמת סאונד גבוהה מבחינת דיוק צלילים וכו'. כן מחפש איכות טובה לניהול שיחות טלפון.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

לי יש אוזניות של פלנטרוניקס דגם Backbeat pro 2, אחלה אוזניות מכל הבחינות, יצא לי לעבוד איתן מהבית בזמן הסגר, שמעו אותי מצוין. מעבר לזה לא היה לי שימוש במיקרופון.

בדקתי עכשיו וראיתי שיש אותן במחיר טוב ב-BUG. עדיין גבוה פי 2 מהתקציב שלך - 600 ש"ח, אבל אם יש לך מישהו באילת בקרוב, אז זה 512. אני  קניתי ב-700 נדמה לי לפני יותר משנה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

300 שקל לאוזניות - זה מחיר של הרבה פשרות...

לכן כשאני גם חיפשתי אוזניות (חוטיות אמנם)- בסוף רכשתי סנהייזר מומנטום 2.0 - אבל משומשות (ובמצב ט"מ) כדי להשאר גם בטווח המחיר שציינת.

אני יותר מממליץ להכנס לאמאזון למשל (או לכל אתר שסוקר גם את הפלח הזה של האוזניות) ולקבל חוות דעת (מגוון של חוות דעת, גם כמותית, כדי לגבש איזושהי דיעה לגבי מוצר זה או אחר - במיוחד על מוצרים שאינם מותגים. יש הפתעות גם לטובה).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא מצליח לרכוש  כי חשוב לי להרגיש את האוזניות עלי כמה דקות להבין אם זה נוח לי

טרם מצאתי מקום עם תצוגה רחבה שאפשר להתרשם ממגוון גדול

כמובן שמתגעגע לB&H, בפעם האחרונה שהייתי שם היו בתצוגה מעל 100 פריטים, כולל כאלה של 300$ וצפונה

האם יש בארץ מקום שאפשר לבחון בו אוזניות לפני הרכישה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...