Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין מה להשוות בין מיקרה לג'אז. המיקרה זו מלגזה. 4 כוכבי בטיחות בדירוג הישן. רועשת. לא נוחה. מיושנת מאוד.

כל אחד שיעשה מה שהוא חושב, אבל מיקרה לדעתי זה אוטו זוועתי. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פח דק לא אומר כלום, למעשה הספייס סטאר מגנה בצורה טובה יותר על הנוסעים מאשר המיקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, itamarg כתב:

אין מה להשוות בין מיקרה לג'אז. הג'אז זו מלגזה על גלגלים. 4 כוכבי בטיחות בדירוג הישן. רועשת. לא נוחה. מיושנת מאוד.

כל אחד שיעשה מה שהוא חושב, אבל מיקרה לדעתי זה אוטו זוועתי. 

הג'אז הוא לדעתי הרכב הכי טוב בקטנות,טוב יותר מהיאריס.

אתמול קניתי מיקרה מליסינג ההפרש במחיר 15000 שקל !!!

אם צריך לרדת כמה שנים ולקבל רכב שחוק זה לא שווה.

לפני 7 דקות, yulianx כתב:

פח דק לא אומר כלום, למעשה הספייס סטאר מגנה בצורה טובה יותר על הנוסעים מאשר המיקרה.

יצא לך לנסוע במיקרה?

הספייסטאר מרגיש זול מדי ואני שומע את זה ממספר חברים,עובדה שהם לא הצליחו בכמות המכירות של המיקרה.

להוריד 100 קילו זה המון וזה לא רק בפח,כל המכלולים מוחלשים.

יש לציין שהקוריאניות בנויות טוב יותר מהספייסטאר.

אני הלכתי לראות ספייסטאר כמעט חדשה איך ששמעתי את הרעש שבוקע מהרכב ירדנו מהרכב.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)

איך אתה יודע ממה נובע ההפרש של ה100 קילו ובמה זה מתבטא? אולי זה נובע מהתקדמות בטכניקות ייצור מתקדמות יותר? תכנון יעיל יותר? אני לא מבין את ההיגיון פחות משקל = מכלולים מוחלשים. זה לא שלקחו מיקרה והורידו ממנה משקל כדי ליצור את הספייס סטאר. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

המיקרה בעלת איכות חומרים פשוטה וזולה בדיוק כמו בספייס סטאר.

איזה מכלולים מוחלשים בדיוק?

במה המיקרה בנויה טוב יותר?

יש עובדה קיימת שהספייס מגנה טוב יותר בזמן תאונה, לכן זה לא משנה אם הפח דק או לא.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yoav911gt2 כתב:

איך אתה יודע ממה נובע ההפרש של ה100 קילו ובמה זה מתבטא? אולי זה נובע מהתקדמות בטכניקות ייצור מתקדמות יותר? תכנון יעיל יותר? אני לא מבין את ההיגיון פחות משקל = מכלולים מוחלשים. זה לא שלקחו מיקרה והורידו ממנה משקל כדי ליצור את הספייס סטאר.

לך תיראה את 2 הרכבים ואז תבין.

פורסם (נערך)

הלכתי ישבתי ונהגתי בשתי הרכבים, שתיהן מרגישות זולות באותה מידה מבפנים , שתיהן רועשות , והמיקרה מרגיש מיושנת יותר.

היתרון היחיד של המיקרה בהשוואה לספייס סטאר לטעמי היה כיול מתלים מוצלח יותר.

הרגשה זו פעולה סובייקטיבית שלך, אבל היא משמעותית בעיקר לך. עדיין לא נתת תשובה לשאלה שלי. יש מבחני ריסוק שנותנים איזשהוא מידע אובייקטיבי לגבי בטיחות

, ללא קשר למשקל. יצרני רכבים מנסים להפחית במשקל הרכב כל הזמן לטובת צריכת דלק עדיפה ולהפחית עומס מהמנוע, זה לא אומר אוטומטית שהמכלולים חלשים יותר.  

פורסם

אם אתה איש טכני שמבין ברכבים תוכל להבין איזה רכב בנוי חזק יותר.

נכון,2 הרכבים מיושנים אבל הספייסטאר רועש יותר,זה לא רק כיול מיתלים לפי מה שהבנתי חסר לו אלמנט ייצוב במיתלים לעומת המיקרה והוא סובל מהיגוי שלא קשור לכביש.

תיקרא בפורומים יש מלא חומר בנושא.

ואני מוכן לנסוע עם רכב מיושן ופחות מעוצב אבל שיהיה אמין,חסכוני מרווח.שאני קונה רכב אני לא מסתכל על גודל מסך המולטימדיה.

פורסם

אין שום קשר בין כיול מתלים לרכב שבנוי חזק.

הכיול במיקרה מוצלח יותר.  

המרכב שמגן בזמן תאונה בספייס סטאר מוצלח יותר.

פורסם

מסכים, מנגד בעיר זה תורם לנוחות נסיעה טובה.

עדיין לא ענית איזה מכלולים מוחלשים יש בספייס סטאר?

כי מבחני ריסוק מראים תמונה אחרת.

פורסם
לפני 44 דקות, levy כתב:

הגיר של המיקרה הוא אותו גיר כמו הסוויפט,ספארק,ספייסטאר,אטראז',אלמרה.

הגיר עבר שידרוג בסביבות 2013-2014.

לגבי ברר חום/קור זה ניתן לפיתרון,הבעיה שהמוסכים מחפשים פיתרון של להחליף ולא שינוי מקומי.

אני נימצא בדיוק באותו מצב שלך לגבי רכב לבת שלי לאחר נסיעה במספר רכבים להלן המסקנות:הספייסאר שהוא רועש ועם פח דק יחסית והיגוי מנותק מהכביש,i10 שקשה למצוא רכב עם מנוע 1250 והוא זולל דלק 1:12 וקטן ,פיקנטו שגם זולל דלק וקטן,בכלל לא מבין את ההתלהבות מהקוריאניות שזוללת דלק כמו רכב משפחתי ויאריס וג'אז שהן יקרות מאוד ללא הצדקה וגורמות לך לרדת בשנים לרכב שחוק, בסופו של דבר הרכב הכי משתלם שקניתי אתמול לבת היה מיקרה 2016 מליסינג שהוא מרווח,חסכוני,אמין ובנוי טוב (שוקל 100 קילו יותר מהספייסטאר ורועש פחות ממנו).

אשמח לדעת על פתרון בעלות שפויה לבורר חום / קור במיקרה 

פורסם

קודם כל, תתחדש על המיקרה. 

יכול להעיד שאיכות הנסיעה באיי10/פיקנטו טובות בהרבה מהניסאן. 

אין שום דבר טוב במיקרה (חוץ מחימום מושבים, מרחב פנימי ומראה חמוד). 

הדגם רחוק מלהיות אמין כמו התדמית שלו, שמתבססת על השם ניסן של פעם (פיקנטו, i10 אמינות יותר ונטולות מחלות). 

לא פלא שהאכב נמכר בעיקר לליסינג. שקנו אותו מסיבה אחת: 

מחיר מחירון 100k.

מחיר ללקוח פרטי באולם התצוגה 90k ב"מבצע". 

מחיר לחברות ליסינג 60-65k.

ז"א שערך מלאי חברת הליסינג שחשוב לדוחות הדיווח יהיה גבוה כי מבוסס על מחירון לוי יצחק שמבוסס על מחיר היבואן. 

אז ה"ישראבלוף" הזה עבד. 

כמות המכירות איננה מדד לכלום. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

המיקרה הייתה מוצעת ללקוח הפרטי ב 80 אלף במקום 100 ש״ח.

מה שכן המיקרה נמכרה טוב גם כי היו מבצעים טובים על הדגמים הידנים.

באזור ה 50-55 אלף.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, levy כתב:

אם אתה איש טכני שמבין ברכבים תוכל להבין איזה רכב בנוי חזק יותר.

נכון,2 הרכבים מיושנים אבל הספייסטאר רועש יותר,זה לא רק כיול מיתלים לפי מה שהבנתי חסר לו אלמנט ייצוב במיתלים לעומת המיקרה והוא סובל מהיגוי שלא קשור לכביש.

תיקרא בפורומים יש מלא חומר בנושא.

ואני מוכן לנסוע עם רכב מיושן ופחות מעוצב אבל שיהיה אמין,חסכוני מרווח.שאני קונה רכב אני לא מסתכל על גודל מסך המולטימדיה.

הדיון הזה לא הולך לשום מקום ,  זרקת כמה מושגים עמומים ושלחת אותי לקרוא על נושא לא ברור. 

הספייס סטאר עדיין חדשה יותר מהמיקרה הנ"ל, לפי השורה האחרונה שלך נראה שאתה מוכן לנסוע באחת. 

• תוכן חדש...