Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 שעות, zvigolden כתב:

שמח בשבילך כמו שניחשתי שתקחי אותה 🙂

סעי בדרכים טובות - מצבר בן שנתיים זה ממש לא ליקוי .

אורך חיים סביר של מצבר לא המקורי ברכב הוא כשלוש שנים + - 

קלעת בול:) 

ממש לא מדאיג אותי, ציינתי את זה רק כדי להדגיש שזה הדבר היחיד שיכלו להגיד עליה בבדיקה. 

לפני כשעה, Buki כתב:

החלטה נכונה, תתחדשי!

תודה רבה! 

לפני 23 דקות, Benor כתב:

עריכה: תתחדשי, בחירה טוב!

תודה! 

לפני 18 דקות, המחליף כתב:

בחירה מצויינת! תתחדשי וסעי בבטחה בדרכים ישרות!

ולגבי המצבר- אם את חוששת תוכלי לקנות בוסטר התנעה לשעת חירום (תמיד טוב שיהיה באוטו)

אפשר להזמין של שיאומי באלי אקספרס ב 180 ש"ח

מומלץ בעוד כשנה לעשות "בדיקת מצבר" במוסך שלך

בהצלחה ובהנאה

תודה רבה! לא ידעתי שאפשר לבדוק את המצבר, רעיון מעולה. מכירה את הבוסטר ותמיד איכשהו בסוף לא הזמנתי. בקיה האורות נסגרים לבד (נתקעתי ככה איזה פעם-פעמיים עם אורות דלוקים שגמרו את המצבר) אז מקווה לא להזדקק. 😀

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, newbie1 כתב:

מכירה את הבוסטר ותמיד איכשהו בסוף לא הזמנתי.

לטעמי עדיף שיהיה באוטו לכל צרה שלא תבא.. לי אישית זה עזר כמה פעמים וחסך כאבי ראש. שוה את הכמה לירות שעולה..

תעשי מה שנראה לך.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 9 דקות, markb205 כתב:

שיהיה בשעה טובה. 

לבן יושב יפה על פיקנטו (כשהיא נקיה...). 

קנית רכב שיכול לשרת אותך שנים רבות, ההשקעה הנוספת בקניה תוכיח את עצמה כמשתלמת. 

תודה רבה! אני מתה על התכלת בפיקנטו, ובכלל בכל רכב.. בקרוב היא תקבל ניקיון, כיסוי הגה גם מטעמי נוחות וכמה סטיקרים לשמשה ואחרי זה נראה אם אני מצליחה למצוא אותה בחניה בין ים הלבנים. 😁

לפני 3 דקות, המחליף כתב:

לטעמי עדיף שיהיה באוטו לכל צרה שלא תבא.. לי אישית זה עזר כמה פעמים וחסך כאבי ראש. שוה את הכמה לירות שעולה..

תעשי מה שנראה לך.

אין ספק שזה חוסך. וזה בערך הדבר היחיד שאני יכולה לעשות לבד אם נתקעת עם האוטו. 

טוב, חוץ מכשבשרב האחרון מקש אחד בקודן הפסיק לעבוד ולא יכלתי להניע ותיקנתי את זה עם מגבון אלכוג'ל על הלוח האלקטרוני כי איזה פלסטיק נמס קצת מהחום. 😁

• תוכן חדש...