Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, zvigolden כתב:

יש לי הרגשה שתקחי את הרכב מהאישה שאת מכירה גם אם זה מעט חורג בתקציב.

כמובן אם אין תאונה.

אחרי שרואים את כל הזבל מהליסינג / השכרה שאנשי המכירות מנסים לעטוף בנייר מבריק ,

וכן את סוחרי הרחוב המוסווים , 

מבינים את היתרון בקניית רכב ממכרים

היתרון ברכישה מליסינג זה שהם מוכנים לתקן לך בד'כ את כל התקלות שנימצאות בבדיקה,אני רכשתי לבת שבוע שעבר רכב וביקשתי מהבוחן שיבדוק ביסודיות את הרכב,הוא הכין רשימה ארוכה ששוויה אלפי שקלים,חברת הליסינג תיקנה את כל התקלות.

אצל אדם פרטי או שלא יוריד לך במחיר או שיוריד קצת אבל אתה אם התקלות תישאר.

וגם רכב ממכרים לא נטול מבעיות,ראיתי לאחרונה רכבים עם 30000 קמ שניראים חדשים עם בעיות.

לא כל הנוצץ זהב.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^^^^

מחליפים לצמיגים סיניים, תיקוני פחחות ברמה ירודה, טיפול "מוזל".

מבחינתי עדיף שמוכר פרטי יוריד את המחיר ( הרי במכון הבדיקות נותנים אותה רשימת הליקויים ) ואעשה את הכל בעצמי.

אני כבר לא מדבר על אופן השימוש של חלק לא מבוטל של רכבי ליסינג וטיב הטיפולים במוסכים פנימיים שלהם ב 3 השנים הראשונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחי קיבל השבוע, בעיסקת ליסינג, רכב בן שנה וחצי עם 31000 ק"מ. 

הרכב צבוע מכל הכיוונים בצביעה של סייעת בגן ילדים, כל החלק התחתון של הרכב ספוג בוץ (נירו =ג'יפ) והסתבר אתמול שמערכת הבלימה האוטונומית ברכב לא תקינה (דבר שניתן לגלות או בכניסה להגדרות או במצב חירום). 

התקשר אליי ואמר נחרצות שלא מצליח להבין מי קונה רכב שהיה בליסינג. 

אומנם זה לא מעיד על הכלל, אבל מעיד על הרוב. במיוחד נושא הצביעה בהשבחה (נזילות צבע על חלקי פלסטיק שלא כוסו בזמן הצביעה!). 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 4 שעות, levy כתב:

היתרון ברכישה מליסינג זה שהם מוכנים לתקן לך בד'כ את כל התקלות שנימצאות בבדיקה,אני רכשתי לבת שבוע שעבר רכב וביקשתי מהבוחן שיבדוק ביסודיות את הרכב,הוא הכין רשימה ארוכה ששוויה אלפי שקלים,חברת הליסינג תיקנה את כל התקלות.

אם אתה קונה ממוכר פרטי רכב מודל 2017 עם 40-50 אלף ק"מ, הוא אמור להיות בלי תקלות בכלל ואין בו מה לתקן, שזה עדיף פי מיליון מרכב מליסינג אחרי תיקון תקלות בחלפים תחליפיים. 

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, levy כתב:

וגם רכב ממכרים לא נטול מבעיות,ראיתי לאחרונה רכבים עם 30000 קמ שניראים חדשים עם בעיות.

לא כל הנוצץ זהב.

אז במקום לקנות רכב שמור שהכל בו תקין עדיף לקחת רכב ליסינג, להוציא ״ביסודיות״ רשימת תקלות ארוכה ששוויה אלפי שקלים(לך, לחברת הליסיג שמחזיקה מערך מוסכים+ חלפים תחליפיים הכי זולים ולא איכותיים זה עולה פחות) ולתת לחברת הליסינג לתקן אותן ברמה ובאיכות הנמוכה ביותר אבל ככה להרגיש ״גבר״ כי דפקת את המערכת, כמובן שגם האחריות שחברת הליסינג מציעה מחסירה המון חלפים ומכסה רק על מספר קטן של רכיבים - הרי ככה יוצאים ״גברים״ ו״דופקים את המערכת״ - מה החוכמה בסתם לקנות אוטו תקין.

כמו לפני כמה שנים שאנשים הרגישו ״גברים״ שהצליחו להוציא מהיבואן התקנה של מובילאיי על חשבון היבואן וזה עדיף על מערכות בטיחות מקוריות כי זה בא מובנה באוטו ואת זה צריך ״להוציא״ ב״משא ומתן ממולח״.

לפני 2 שעות, markb205 כתב:

אחי קיבל השבוע, בעיסקת ליסינג, רכב בן שנה וחצי עם 31000 ק"מ. 

הרכב צבוע מכל הכיוונים בצביעה של סייעת בגן ילדים, כל החלק התחתון של הרכב ספוג בוץ (נירו =ג'יפ) והסתבר אתמול שמערכת הבלימה האוטונומית ברכב לא תקינה (דבר שניתן לגלות או בכניסה להגדרות או במצב חירום). 

התקשר אליי ואמר נחרצות שלא מצליח להבין מי קונה רכב שהיה בליסינג. 

אומנם זה לא מעיד על הכלל, אבל מעיד על הרוב. במיוחד נושא הצביעה בהשבחה (נזילות צבע על חלקי פלסטיק שלא כוסו בזמן הצביעה!). 

ברכב חברה הראשון שקיבלתי בחברה הקודמת(איביזה) כל הרכב היה דפוק ומשופשף מכל הכיוונים - המשתמש הקודם ברכב היה מעשית חונה רק לפי שמיעה, לא היה פינה ברכב שלא דפוקה ומשופשפת(שלא לדבר על כתמי הקפה בכל מקום בתא נוסעים והסירחון של הסיגריות).

יום אחד בחור שפתח דלת בלי להסתכל ברחוב צר עם מכוניות שחונות ב2 הצדדים ואני נפגשנו - הוא עם וואן 9 מקומות ודלת מאסיבית שפשף את כל הצד של האוטו כולל עיקום הכנף פנימה, קצת שמחתי שלפחות החברת ליסינג תעשה קצת פחחות לצד הזה של האוטו עם כל הבעסה של התאונה.

תאמין לי, היה עדיף להשאיר את המקור  עם הנזק- הצביעה הייתה כ״כ גרועה שזה הרגיש כאילו מישהו לקח צבע פנדה ומרח על הרכב(שכבת צבע לא אחידה, מחוספסת, עם שוונצים של צבע בקצוות של הדלתות ושאירות מעומעמות של שפשופים מאחוריו).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

אז ראיתי את הפיקנטו. בגלל ענייני ביטוח נסעתי איתה רק בחניון, כן הצלחתי להרגיש קצת איך היא מאיצה ובולמת וכו'. זה לא נסיעה כמו שצריך אבל הרגשתי את רוח הדברים והיא הרגישה לי טוב. לצורך העניין נסעתי וחניתי ביותר קלות ובטחון איתה מאשר עם האייגו שאיתי כבר שבוע. 

כפתורי החלונות ממוקמים בצורה די מטופשת אבל מניחה שמתרגלים, יש כמה שריטות חניה לא משמעותיות שכנראה ירדו בשטיפה או פוליש. הצבע הלבן מבאס אותי ("נעים מאוד, אין לי אישיות"). 

היא עברה שלושה טיפולים עד כה, האחרון היה טיפול גדול ממש השבוע. השני צמיגים החדשים סיניים/לא מותג מוכר. 

הבעיה: המחיר בסוף הוא 45 (קצר בתקשורת). המחירון הוא 45,500, מחירון משוקלל (26k, עלייה לכביש 11/2016, יד שניה-בעלות פרטית, בעלות קודמת ליסינג 0 ק"מ) הוא 44,094.

התבאסתי בטירוף כשהבנתי שאני גם צריכה להחליף מערכת באוטו ולעשות שלט, כי במערכת המקורית אין בלוטות' (מ-2016!!! עם CD! מה נסגר?!) ואין שלט. 

ולא ברור לי אם בכלל אפשר לשים מערכת תואמת שתיראה טוב *בלי* מסך מגע וכל השטויות (כלומר לא מערכת מולטימדיה שאני לא אוהבת). 

בקיצור, הגעתי כבר ל-47. קפיצה דרמטית מעל הפופיק. 

היתרון: כלום קילומטראז', אני יכולה לבוא לקחת את האוטו ביום ראשון, שקט שאף אחד לא עובד עלי. 

החיסרון: מחיר, והצורך בהשקעה נוספת. 

לא יודעת מה להחליט. אוף. 

עריכה אחרונה על ידי newbie1
פורסם

אפשר להתקין דיבורית Bluetooth חיצונית ב 200-300 ש"ח ולהשאיר את המערכת הקיימת בנתיים.

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

אפשר להתקין דיבורית Bluetooth חיצונית ב 200-300 ש"ח ולהשאיר את המערכת הקיימת בנתיים.

Been there, done that  (עם הסיריון). אני שומעת מוזיקה מהטלפון/ספוטיפיי ולא בא לי להשתנמך. 😕

פורסם

יש שם שקע USB ו AUX.

האמת אני לא יודע אם קיים פתרון שמאפשר להזרים מוזיקה מהטלפון ב Bluetooth למערכת הזו, בלי להחליף אותה למולטימדיה אפטרמרקט שגם אני לא אוהב...אולי אנשי אודיו פה מכירים משהו.

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות הטובות!התחדשתי בפיקנטו, לקחתי לבדיקה כדי להיות שקטה והיא יצאה נקייה לחלוטין כצפוי חוץ ממצבר ישן בן שנתיים. 

היא מרגישה לי טוב מאוד, המידות "נכונות" - מוכרות וטבעיות והיא זריזה ולא דורשת ממני לשנות את סגנון הנהיגה. כמעט לא נעים לי מהסיריון הקשישה והאהובה, אבל אין ספק שהשקט והיעדר רעידות הם שדרוג. 

עכשיו נשאר לי לפתור את סוגיית המערכת בפורום השכן, לקחת אותה לניקוי ראוי כדי שתרגיש לי חדשה ולהבין איך אני מוסיפה לה איזה סטיקר או משהו שייתן לה קצת אישיות עם הלבן הגנרי הזה. 😀

פורסם

שמח בשבילך כמו שניחשתי שתקחי אותה 🙂

סעי בדרכים טובות - מצבר בן שנתיים זה ממש לא ליקוי .

אורך חיים סביר של מצבר לא המקורי ברכב הוא כשלוש שנים + - 

פורסם (נערך)

לא קראתי את כל השרשור- הספארק האוטומטית כבר 4 שנים איתנו ועד כה לא דווחו על בעיות אמינות מיוחדות. 

אני אישית מאוד מרוצה ממנה. 

עריכה: תתחדשי, בחירה טוב!

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

בחירה מצויינת! תתחדשי וסעי בבטחה בדרכים ישרות!

ולגבי המצבר- אם את חוששת תוכלי לקנות בוסטר התנעה לשעת חירום (תמיד טוב שיהיה באוטו)

אפשר להזמין של שיאומי באלי אקספרס ב 180 ש"ח

מומלץ בעוד כשנה לעשות "בדיקת מצבר" במוסך שלך

בהצלחה ובהנאה

משתדל לעזור

פורסם

שיהיה בשעה טובה. 

לבן יושב יפה על פיקנטו (כשהיא נקיה...). 

קנית רכב שיכול לשרת אותך שנים רבות, ההשקעה הנוספת בקניה תוכיח את עצמה כמשתלמת. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...