Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב מגמגם, קושי בסחיבה, גולף 92.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הדלקתי את הרכב כדי לעשות שטיפה, הוא מניע פיקס כמו כול הזמן,

אבל אם לוחצים על הגז הוא מגמגם........ומעלה את הטורים.

אני מתחיל בנסיעה, חשבתי אולי קצת יתחמם זה יעבור, הוא גם לא מאיץ כמו בעבר,

אני מתחיל בראשון, מעביר לשני הוא מגמגם עד שהוא מגיע לטורים גבוהים, כנל שלישי רביעי

וחמישי.

ניקיתי את החלק הזה שמתחבר אליו החשמל ויש מין דבר כזה שמסתובב בפנים והוא מתאם יעני את הניצוץ

ניקיתי את הסליל הראשי כוהל אני חושב קוראים לזה.....לא עזר כלום.

מה אתם חושבים? האוטו ישלח למוסך אבל מעניין אותי מה זה.

תמיר

פורסם

ייתכן ומדובר בחוטי הצתה תקולים.

האם הינך מודע למצבם? מתי הוחלפו?

כמו כן, מתי נוקה/שופץ הקרבורטור?

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

שבת שלום,

שחף בן צבי.

לפי מיטב ידיעתי הקרבורטור נוקה בשלט רחוק, ועל ידי שליחת הודעות פרטיות אלי,

את התוצאה המיוחלת, תמיר חש הבוקר!

אך כצפוי הלך תמיר לחפש את הפיתרון הקל ,אבל לא המעשי,שאומנם לא מביא תוצאות.

אבל נותן הרגשה. שכאילו תקנתי לבד!

... והמבין יבין!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שבת שלום,

שחף בן צבי.

יכול להיות שזה בעיה שמה איך בודקים את זה? עצמית.? מצבם מבחוץ טוב!. ואין לי מושג מתי הוחלפו.

כנל לגבי הקרבורטור הוא עבד פיקס, האוטו מניע בצ'יק בכול מצב, אף פעם לא גמגם לפעמים 5 דקות ראשונות בבוקר אם לוחצים עד הסוף בדוושת הדלק. והוא מלא לכלוך, מה שבטוח לא ניקו אותו הרבה

לפי מיטב ידיעתי הקרבורטור נוקה בשלט רחוק, ועל ידי שליחת הודעות פרטיות אלי,

את התוצאה המיוחלת, תמיר חש הבוקר!

אך כצפוי הלך תמיר לחפש את הפיתרון הקל ,אבל לא המעשי,שאומנם לא מביא תוצאות.

אבל נותן הרגשה. שכאילו תקנתי לבד!

... והמבין יבין!

בברכה

צביקה

לא הבנתי את הקטע של השלט רחוק. שלחתי לך פעם הודעה פרטית כי פתחתי את הפילטר וראיתי שהוא מלוכלך -הקרבורטור, אבל לא עשיתי עם זה כלום,

כן ובבוקר פתאום הייתה תקלה. איזה פיתרון קל אתה מדבר? זה קרה הבוקר לא עשיתי עם זה כלום,

אהה אתה מדבר בקשר למוסך? אין לי מושג מה זה, אם הוא יגיד לי שזה משהו עם הקרבורטור,

אני כנראה יסע לנתניה להביא לך (צביקה) את הרכב לטיפול, אבל אם זה בעיית חשמל אז זה כבר לא התחום שלך, בגלל שאלתי מה זה יכול להיות ותשובה ברורה יתן המוסך.

ובקשר למה שרשמת בהמשך גם לא הבנתי.

חוץ משמן ודלק, זה הנוזלים היחידים שהאוטו שלי ראה, לא תוספים לא מנקים למיניהם ולא כלום.

חוץ מפעם אחת שניקיתי את המנוע עם ספריי מיוחד, אחר כך העברתי שטיפה עם מים (לא ידעתי שאסור) אז האוטו עשה את אותה הבעיה גמגם ואם לוחצים על הגז אז הוא מתכבה אבל במקרה הזה

הוא לא מתקבה אז מה שהיה צריך לעשות זה לנקות שמה את המגעים של החשמל בדבר הזה שמחובר אליו 5 חוטים חשמל של מצטים 1 כניסה ו4 יציאות. ואז זה הסתדר, כי זה היה בעית ניצוץ.

אז אולי זה מה שקורה עכשיו, אני לא יודע זה מה שאני שואל פה, כי אם זה היה קרבורטור הוא גם היה מניע לא טוב.....לא?!.

תמיר

פורסם
לא הבנתי את הקטע של השלט רחוק. שלחתי לך פעם הודעה פרטית כי פתחתי את הפילטר וראיתי שהוא מלוכלך -הקרבורטור, אבל לא עשיתי עם זה כלום,

כן ובבוקר פתאום הייתה תקלה. איזה פיתרון קל אתה מדבר? זה קרה הבוקר לא עשיתי עם זה כלום,

אהה אתה מדבר בקשר למוסך? אין לי מושג מה זה, אם הוא יגיד לי שזה משהו עם הקרבורטור,

אני כנראה יסע לנתניה להביא לך (צביקה) את הרכב לטיפול, אבל אם זה בעיית חשמל אז זה כבר לא התחום שלך, בגלל שאלתי מה זה יכול להיות ותשובה ברורה יתן המוסך.

ובקשר למה שרשמת בהמשך גם לא הבנתי.

חוץ משמן ודלק, זה הנוזלים היחידים שהאוטו שלי ראה, לא תוספים לא מנקים למיניהם ולא כלום.

חוץ מפעם אחת שניקיתי את המנוע עם ספריי מיוחד, אחר כך העברתי שטיפה עם מים (לא ידעתי שאסור) אז האוטו עשה את אותה הבעיה גמגם ואם לוחצים על הגז אז הוא מתכבה אבל במקרה הזה

הוא לא מתקבה אז מה שהיה צריך לעשות זה לנקות שמה את המגעים של החשמל בדבר הזה שמחובר אליו 5 חוטים חשמל של מצטים 1 כניסה ו4 יציאות. ואז זה הסתדר, כי זה היה בעית ניצוץ.

אז אולי זה מה שקורה עכשיו, אני לא יודע זה מה שאני שואל פה, כי אם זה היה קרבורטור הוא גם היה מניע לא טוב.....לא?!.

תמיר

תמיר שלום רב!

אני חייב להודות בלי שחצנות, שאני קורא בין השיטין ומבין מיד למה התכוון המשורר ( במקרה זה

זה אתה)!

כתבת ניסיתי להניע את הרכב בבוקר, על מנת

לשטוף אותו, הוא מניע פיקס כל הזמן..!

אז אם הוא מניע פיקס כל הזמן למה" לחרטט "במכסה המפלג, למה להתעסק עם חוטי ההצתה??

אותו מכסה מפלג היו אצלך ברכב גם אתמול , והרכב עד אתמול הניע" פיקס", אז מה קרה פתאום,

החוטי הצתה ומכסה המפלג נהרסו בלילה אחד פתאום??

לעומת זאת ברכבך קיים צוק אוטומטי, אשר כן נוטה להתקלקל מהיום למחר, לכן יש לבדוק שם

את הבעייה!!

ובנוגע לשלט רחוק??? כוונתי אם עדיין לא הבנת , שלא ניתן לאבחן ולתקן רכבף בשלט רחוק,

מבלי להיות ליד הרכב פיזית!

לכן אם הבעייה חוזרת יש לגשת עם הרכב לבעל מקצוע, מוסך / חשמלאי/ מכון קרבורטורים,

לשם אבחון ותקון!

בברכה

ותמיד לשרותך

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא מבין דגול בזה לכן אני בודק, זה כלל ראשון שלי אם לא עובד משהו כמו שצריך אני בודק,

כי שאני ידע פלוס מינוס מה זה, ואולי החוטים זזו או ייצאו או המפלג שמה משהו קרה לו אז בדקתי.

אני יבקר אותך השבוע או שבוע הבא כדי שתראה מה העניין.

תמיר

פורסם
1.יכול להיות שזה בעיה שמה איך בודקים את זה? עצמית.? מצבם מבחוץ טוב!

2.אם זה היה קרבורטור הוא גם היה מניע לא טוב.....לא?!.

1. עיין בהודעות האחרונות בשרשור זה.

2. לא בהכרח, ואם אינך מודע לתאריך בו נעשה ניקוי המאייד האחרון, אם בכלל, שים פעמיך במהרה לידינו צביקה לטיפול בנושא.

יש היאמרו שגם את חוטי ההצתה יש להחליף במידה ואינך יודע מתי הוחלפו.

נסה לבדוק את התנגדותם בעזרת רב-מודד, עדכן בנוגע לתוצאות.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

שימו לב לשעה, התעסקנו עם האוטו שעה ככה, אני וחבר שיש לו עוד 3 רכבים בדיוק כמו שלי, שיש לו נסיון רב עם הרכבים הללו, פתרנו את הבעיה, פלאג אחד היה תקול, החלפנו, והאוטו חזק לעבוד פיקס.

תודה לשחף ולצביקה.

תמיר

• תוכן חדש...