Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אודה לעצתכם - אני מחפש רכב פנאי / SUV / CUV חדש מהיבואן בתקציב עד 200K עם הדגשים הבאים (בסדר חשיבות יורד):

1. בטיחות כולל אבזור פסיבי ואקטיבי 

2. נוחות נסיעה - שיכוך מהמורות, תנוחת ישיבה טובה וגבוהה

3. שקט

4. מיזוג חזק כולל פתחי מיזוג בשורת הנוסעים

5. תא מטען גדול ונוח (כלומר לכיוון ה-500 ליטר ומעלה)

5. אמינות לאורך זמן / תקופת אחריות (תניחו שהרכב יטופל בדייקנות וכמובן ילקח מיד למוסך אם תתגלה תקלה/רעש)

6. keyless

7. שמירת ערך

8. צריכת דלק / עלוית אחזקה סטנדרטיות

אין מבחינתי חשיבות ליכולות שטח מעבר לשבילי עפר בסיסיים (וגם זה בספק). אדיש לדיזל לעומת בנזין למרות שהנסועה תהיה נמוכה אך ללא פקקים ביום יום (אז פחות חושש מתיבות כפולות מצמד). לא נעול על יצרן מסוים ואין לי אנטי מיוחד לאף יצרן. ברכב יהיו לא יותר מ-5 אנשים (אחד ילד קטן) ובדרך כלל שלושה.

בנוסף, לא יודע אילו מבצעים יש / טרם ביקרתי באולמות התצוגה אבל אין לי צורך בטרייד אין ואני יכול לשלם במזומן אז השאלה לאילו הנחות אני יכול לצפות. לדוגמא, אני יודע שבמבצע חבר (שאין לי גישה אליו אך הבנתי שאם באים ודורשים ניתן לקבל) של שנה שעברה הציעו את האיירקרוס בהנחה של 8,000 ש"ח וכרגע יש להם מימון ללא ריבית על 130K ל-5 שנים שבערך שקול להנחת מזומן כזאת. אשמח לדעת מה ההנחות / התוספות שניתן להשיג (מניח שהרכישה תתבצע בטווח של החודשיים הקרובים אבל אני לא בלחץ כלשהו לרכוש).

בינתיים הרכבים שרצים אצלי בראש (באופן "שבלוני" ולא מפתיע) - C5 איירקרוס שיין פק, 3008 פרימיום (דיזל או הבנזין החזק), פורסטר ספורט, קארוק פרימיום.

נקודה חשובה - כנכה שזקוק לאביזרי עזר בנהיגה אינני חושב שאוכל לקחת את אף אחד מהרכבים לנסיעת מבחן, כך שהעצה הרגילה בפורום לצאת לנסיעת מבחן לא כל כך תקפה. אם יש דרך בכל זאת לבצע נסיעת מבחן אשמח כמובן מאוד לדעת!

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

עם מצב המכירות יש מצב שתצליח לקנות 3008 GT קוב מאוד לתקציב הזה, שבהחלט היה הבחירה שלי.

בקטגוריה הזאת זה עניין של טעם, לא תטעה בבחירה.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, khalil כתב:

עם מצב המכירות יש מצב שתצליח לקנות 3008 GT קוב מאוד לתקציב הזה, שבהחלט היה הבחירה שלי.

בקטגוריה הזאת זה עניין של טעם, לא תטעה בבחירה.

יש לי אחת ברחוב ואני בהחלט לוטש עיניים ... 40.8 קג"מ מומנט לא הולך ברגל, אבל הנסיעה תהיה פחות נוחה על צמיגי "19 ... מה גם שתכלס הייתי מעדיף רכב עם מחירון של 200 ב-170 עקב המצב על ה-GT ב-210, לא כי אני מתעב מומנט (ממש לא), אבל אני לא אנצל אפילו 5% מהיכולות של הרכב, אשלם יותר והנוחות תהיה פחות טובה

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus

פורסם

אז הפרימים מצוין (גם ה1.2), ושאר הקטגוריה גם טובה מאוד, קארוק, ספורטאג', או הצרפתיות, כולן טובות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

במקום קארוק הייתי מסתכל על סיאט אטקה FR שנמכר במחיר הרבה יותר אטרקטיבי ולטעמי גם נראה יותר טוב. טיגואן גם נכנס לתקציב, הוא גדול ומרווח משניהם וה-1.5 בדגם המאובזר ישאיר לך עודף מהתקציב.

אם כבר סקודה אז קודיאק גם יכול להתאים, יהיה מרווח מאוד וצפוי לזכות לביקוש טוב בתור משומש בעוד כמה שנים.

טויוטה ראב 4 גם עונה על כל הדרישות אבל הדגמים המאובזרים קצת יקרים.

אני מציע לך לבדוק גם את מאזדה CX5. הוא מציע נוחות נסיעה טובה ותא נוסעים איכותי ונעים. אם אתה לא מגיע מרכב עם מנוע טורבו אז אני מניח שנושא הביצועים פחות יפריע לך, ה-2.5 שיכול לפתור את הבעיה חורג מהתקציב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

3008 1.6 טורבו בנזין פרמיום,רכב עם יכולות מאד גבוהות ,כבר הוכיח את עצמו כאמין ,מבוקש,ועם שמירת ערך טובה מאד.

מעבר לכך, בכל מבחן דרכים שראיתי בארץ ניצח את המתחרים הישירים שלו,אז כנראה שגם בוחני הרכב חושבים ככה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, Mike808 כתב:

טויוטה ראב 4 גם עונה על כל הדרישות אבל הדגמים המאובזרים קצת יקרים.

אני גם מחפש משהו בסגנון ובערך באותה רמת מחיר. משום מה אני לא רואה הרבה המלצות על הטויוטה ומתקשה להבין למה.

מישהו יוכל לפרט?

פורסם
לפני 1 דקה, GTאי כתב:

אני גם מחפש משהו בסגנון ובערך באותה רמת מחיר. משום מה אני לא רואה הרבה המלצות על הטויוטה ומתקשה להבין למה.

מישהו יוכל לפרט?

ממה ששמעתי מאנשים - יקרה גם אבסולוטית ובטח ביחס לתמורה מול המתחרות. בנוסף, ראה את הסרטון הנ"ל:

• מעניין 2

• תוכן חדש...