Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדמ"ח - מי כמה איך ולמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, dorsht כתב:

אמרתי חלק.

יש חבר שגם מצא כמוני תוך כחודש וחצי.

עדיין, בלי ניסיון רלוונטי להבנתי (ותקן אותי אם אני טועה) למצוא תוך 3-4 חודשים זה סביר לגמרי.

יותר קל להיכנס לחברות גדולות כסטודנט - ואז יותר קל לקבל הצעה לחזור.

כמו כן - לחברה שעבדו במהלך התואר לוקח בערך 0 חודשים למצא משרה - ומה שהם יעשו במשרה הזו וכמה שהם יקבלו יהיה משמעותית יותר ממה שמשהו עם 0 ניסיון יקבל.

בפרופורציות שלך כרגע - נראה לך ש2 נקודות בתואר זה חשוב.

בפרופורציות שלי - (כאמור - 10 שנים אחרי התואר , עבודה בכמה חברות , ראיינתי מאות אנשים , ניהלתי גם כמה צוותים בשלבים מסוימים , עברתי מדינה) - אין ל2 נקודות - או אפילו 10 כמעט שום משמעות לעומת    לצאת לשוק ללא ניסיון לעומת לצאת לשוק עם ניסיון.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נורא פשוט.

אם חשובות לך 2 נקודות - יש לך state of mind של סטודנט.

2 נקודות לא חשובות לכלום פרט לכניסה לתואר שני וגם זה נתון לויכוח.

בוא נראה מה יקרה אם אתה "מפסיד" 2 נקודות אבל מרוויח ניסיון תוך כדי לימודים:

1. אתה מבין שלימודים זה לא הדבר הכי חשוב והקוד שכתבת בתואר זה אסון (ועוד הייתי עדין).

2. אתה מבין שהמשימות בתואר לא שוות כלום וגם לא מלמדות אותך הרבה. למה? כי אין מי שעובר על הקוד שלך, אתה לא לומד עבודת צוות, אתה לא לומד חלוקת עבודה נכונה ו-Flow נכון של משימה.

3. בזמן שכולם מסיימים את התואר ויושבים בבית וכוססים ציפורניים כמה חודשים (במקרה הטוב, במקרה הרע הרבה יותר) כדי למצוא עבודה - אתה כבר עובד וכותב קוד ראוי.

4. בזמן שכולם בוכים על משימות של התואר אתה חושב לפתור בעיות אמיתיות.

אני יכול להמשיך ככה כל היום.

אני עבדתי במשרה מלאה בתחום אבטחת מידע לפני התואר, תוך כדי התואר (לא הורדתי אף לא אחוז בודד במשרה) ואחרי התואר (סיימתי לפני שנה +-).

ראיתי מה קורה לאנשים שלא עבדו תוך כדי התואר - הם יושבים בבית, מתגאים בציונים הכ"כ מצויינים שלהם ונכשלים ראיונות עבודה על ימין ועל שמאל. למה? אין ניסיון ויכולת לכתוב קוד מחורבן להפליא.

אגב לגבי הגדרת משתנים - אני חובב בעיקר קוד C. אם אני רואה קוד של מישהו שלא הגדיר את כל המשתנים שלו בתחילת הפונקציה ומגדיר משהו ב"אמצע" - אני לא טורח לקרוא ולהבין בכלל מה כתוב שם. 
הרגל מגונה מקריאת אסמבלי ב-IDA (אם אפשר לקרוא לזה "הגדרת" משתנים ולא איך נראה ה-stack בעת הקריאה לפונקציה ומיד לאחר הקריאה... לא משנה, חפרתי.)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני חושב שאני אחד האנשים הטובים לשאול אותם על איפה ללמוד מדמח כי למדתי את התואר גם באפקה, גם באוניברסיטה הפתוחה וכרגע באוניברסיטת תל אביב.

התחלתי באפקה, בסוף הסמסטר היה לי ברור ששם אני לא נשאר הרמה הייתה גבוהה וזו מכללה (אז למה לא ללכת כבר לאוניברסיטה?) זה היה הנדסת תוכנה אז אמרתי שבמקום לשרוף שנה על הנדסת תוכנה (4 שנים מול 3 למדעי המחשב) אעשה אפיק מעבר. הגעתי לפתוחה, כולם אמרו שאפיק מעבר זה בלתי אפשרי, עשיתי את זה בלי קורסים חוזרים בכלל. כיום אני בתל אביב.

אפקה - רמת החומר גבוהה והמרצים גרועים. המבחנים לא קשים ולא קלים אבל רמת הלימוד הנמוכה הופכת אותם לקשים.

האוניברסיטה הפתוחה - המקום הכי טוב בעולם לדעתי. התאים לי כמו כפפה, אבל עשיתי 2 קורסים בסמסטר. כיום אני די מתגעגע. 

אוניברסיטת תל אביב - עולם אחר... הרמה מאד גבוהה, המרצים הם לרוב פרופסורים מתנשאים שפשוט עומדים ומדברים מול 200-300 איש. לפעמים במבחנים שואלים בבחינות שאלות ממחקרים עצמאיים שלהם. המבחנים הם אחד מהשתיים:

אמריקאי עם המון אפשרויות בחירה (מבחן בג׳אווה - 20 שאלות כל אחת 8 אפשרויות)

סגנון פסיכומטרי. מחפשים על קטנות.

מבחן פתוח שדורש רמות חשיבה עמוקות והבנה אמיתית של החומר. בד״כ הזמנים לא מספיקים לסיים את המבחן והמוח כבר נמחק.

אבל - בתוך חודש באוניברסיטת תל אביב (עם ממוצע 90+ מהפתוחה) זומנתי לראיונות בחברות הגדולות ביותר, לא היה קורה ככל הנראה באפקה (אני רואה את זה אצל החברים שלמדו שם איתי בהתחלה). כרגע לא רואה איך אני משלב עבודה ולימודים והחלטתי לחכות עם משרת סטודנט עוד קצת.

בקיצור - הייתי עושה בדיוק את המסלול שאני עשיתי - לך למכללת תל-חי, תעשה שם סמסטר ראשון כהכנה לאפיק מעבר ואז תעשה אפיק מעבר בפתוחה לאוניברסיטה.

בהצלחה!

נ.ב.

קיבלתי 76 ב4 יח״ל בתיכון והסתדרתי מעולה עם אינפי בדידה לינארית ושאר הזוועות...

פורסם
לפני 12 דקות, MiniMiz3r כתב:

לא ממליץ לך לקרוא קוד ג'אווהסקריפט..

לצערי (הרב מאוד) אני בהחלט נאלץ לעשות את זה (חלק מעבודה של חוקר...).

אתה יכול לדמיין מה אני חושב על השפה הזו.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
לפני 34 דקות, Liviur כתב:

בפרופורציות שלך כרגע - נראה לך ש2 נקודות בתואר זה חשוב.

למה לא? אם אני מתעניין בתואר שני, שתי נקודות יכולות להיות הבדל די קריטי בין קבלה לאי קבלה.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוויכוח המופרך הזה לגבי עבודה תוך כדי לימודים חוזר שוב (ושוב כולם בטוחים שהם אח של לינוס ובן דוד של קארמק. שיהיה).

אין פה ממש נכון ולא נכון. זה בעיקר תלוי בבן אדם עצמו, אבל גם באיפה הוא לומד וכמה ביקוש יש כרגע לעובדים.

יש אנשים עם יכולת ריכוז גבוהה שיכולים לעבור בין משימות בשניות, ויכולים להתרכז 15 שעות ביממה. בשבילם עבודה במהלך התואר תהיה קלה וכמעט לא תפגע להם בציון. יש כאלו שפחות ויהיה להם הרבה יותר קשה (עד בלתי אפשרי) לסיים בציון סביר ולעבוד יומיים בשבוע. זה לא אומר שהם יהיו מפתחים פחות טובים, רק שהם פחות יכולים לקפוץ בין מיליון דברים.

יש גם כאלו שלומדים וגרים ברדיוס של עשר דקות מכמה מקומות עבודה, ויש כאלו שיצטרכו להתנייד לכל יום עבודה שעתיים לכל כיוון בתחבורה ציבורית. גם זה שיקול.

וגם, בתקופות של גאות כשיש הרבה הצעות עבודה, יהיה (הרבה) פחות קשה לבוגר בלי ניסיון למצוא עבודה. בזמנים פחות טובים, קצת פחות.

מעבר לכל זה, מנסיוני הצנוע, זה לא שבמשרת סטודנט תכנס ישר לפיתוח הכי חדשני ומעניין שיש (אלא אם, כאמור, לאח שלך קוראים לינוס ולבן-דוד שלך קוראים קארמק). בהרבה מקרים תסייד עצים (בינאריים) בלבן. נכון שגם זה משהו, אבל (כתלות במשרה), לפעמים עדיף להקשיב טוב בקורסים הרלוונטיים (נניח, קומפילציה ומערכות הפעלה) ואשכרה ללמוד משהו שהוא לא סתם סינטקס של שפה או ספריה כזו או אחרת. ולפעמים גם לא.

• רעיון טוב! 2

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 13 דקות, pooh-bear כתב:

לפעמים עדיף להקשיב טוב בקורסים הרלוונטיים (נניח, קומפילציה ומערכות הפעלה)

רלוונטיים - תלוי למי.

למי שהולך להיות מפתח Fullstack זה לא יזיק, אבל כנראה שלא יתרום הרבה.

למי שהולך להתעסק במערכות Embedded, קורס כמו מערכות הפעלה יכול להיות מאוד רלוונטי, פחות יודע לגביי קומפילציה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 9 דקות, dorsht כתב:

רלוונטיים - תלוי למי.

למי שהולך להיות מפתח Fullstack זה לא יזיק, אבל כנראה שלא יתרום הרבה.

למי שהולך להתעסק במערכות Embedded, קורס כמו מערכות הפעלה יכול להיות מאוד רלוונטי, פחות יודע לגביי קומפילציה.

צודק. כרגיל חטאתי בהסתכלות על העולם מהנקודה הצרה שלי.

קומפילציה (למי שעוד בכלל עובד עם קומפיילר) יעזור לך להבין כל מיני שגיאות ביזאריות שתיתקל בהן. אלא אם תלך לכתוב קומפיילרים, ואז בכלל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא זוכר שקומפילציה איכשהו עזר לי בעבודה בשגיאות ביזאריות, אבל נראה בעתיד.

לך עזר?

פורסם

לפות"ש, במידה תחליט לנסות להתקבל לאונ' כל שהיא, אני מצרף לך קישור לקורסים פסיכומטריים חינמיים וטובים:

https://www.youtube.com/channel/UCB7VggqCecUFrhrJcXOKldw

https://campus.gov.il/course/course-v1-mse-gov_psychometry/

אני מלמד פסיכומטרי לא מעט שנים, אם צריך עזרה/ייעוץ/הכוונה דבר איתי ואשמח לעזור במה שאוכל (אחרי שעשית קצת שיעורי בית על הבחינה וכו').

מתמטיקה אפשר ב-gool. המון תלמידים שלי אמרו שממש אהבו.

אפשר ללמוד לכל בחינה לבד, תלוי בך ובכישורים שלך וקשה לקבוע. תתחיל ותראה איך הולך לך. 

כנ"ל עבודה בתואר, אין לזה חוקיות. יש אנשים ויש אנשים אחרים. תגיע לגשר, תנסה ותראה מה טוב לך. תמיד כדאי להתחיל את הלימודים עם חסכון מסוים במידה ומתאפשר.

אני חייב לעבוד מסיבות כלכליות, אבל לא הייתי מוותר על זה בחיים. אני מאוד אוהב את העבודה שלי וגם אם מחר אני זוכה בלוטו אמשיך לעבוד בה. זה כיף, זה מפקס אותי, זה מכריח אותי לנהל לו"ז מסודר. באופן כללי זה נחמד להיות עסוק כל היום. זה עמוס, אבל כרגע עד שאני צעיר ובריא אני נהנה מזה. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד כמה דברים קטנים:

@AsafRS כל הכבוד על זה שהצלחת להסתדר בפתוחה. חלק מחבריי התחילו שם תואר בצבא. מעבר לזה שזה לוקח הרבה, הרבה, הרבה יותר זמן, אני זוכר אותם סובלים מכל רגע, ואלו אנשים די חכמים. סגנון הלמידה שם גם מתאים לאנשים מאוד ספציפיים. ואפילו כשעשיתי שם 2-3 קורסי השלמה בהיסטוריה, זה לא היה דומה ללימדים באוניבריסטה "רגילה" כי כמות החומר היתה עצומה, והכל התבסס ב-100% על קריאה בהיקף שלא נדרש במקום בו הכל מבוסס על הרצאות פרונטליות.

@pooh-bear, הקדמת אותי עם מה שכתבת. אני גם לא מאמין שיש נכון ולא נכון בבחירה בין ממוצע ציונים לבין חיפושי עבודה. זה תלוי תקופה, מזל, מוסד שלומדים בו, רצון באמת להמשיך לתואר שני. הבעיה היא שלאנשים הרבה פעמים יש נטייה להגיד "טוב, זה מה שעבד לי, אז זו הדרך".

לגבי קורסים שונים ומגוונים - האמת היא באמצע. גם הכירות בסיסית עם מערכות הפעלה יכולה לעזור למפתחי full stack, שרוצים להבין איך מה שהם כותבים בו עובד, לפחות עד רמה מסוימת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לפני 8 שעות, ניקו פ. כתב:

לפות"ש, במידה תחליט לנסות להתקבל לאונ' כל שהיא, אני מצרף לך קישור לקורסים פסיכומטריים חינמיים וטובים:

https://www.youtube.com/channel/UCB7VggqCecUFrhrJcXOKldw

https://campus.gov.il/course/course-v1-mse-gov_psychometry/

אני מלמד פסיכומטרי לא מעט שנים, אם צריך עזרה/ייעוץ/הכוונה דבר איתי ואשמח לעזור במה שאוכל (אחרי שעשית קצת שיעורי בית על הבחינה וכו').

מתמטיקה אפשר ב-gool. המון תלמידים שלי אמרו שממש אהבו.

אפשר ללמוד לכל בחינה לבד, תלוי בך ובכישורים שלך וקשה לקבוע. תתחיל ותראה איך הולך לך. 

כנ"ל עבודה בתואר, אין לזה חוקיות. יש אנשים ויש אנשים אחרים. תגיע לגשר, תנסה ותראה מה טוב לך. תמיד כדאי להתחיל את הלימודים עם חסכון מסוים במידה ומתאפשר.

אני חייב לעבוד מסיבות כלכליות, אבל לא הייתי מוותר על זה בחיים. אני מאוד אוהב את העבודה שלי וגם אם מחר אני זוכה בלוטו אמשיך לעבוד בה. זה כיף, זה מפקס אותי, זה מכריח אותי לנהל לו"ז מסודר. באופן כללי זה נחמד להיות עסוק כל היום. זה עמוס, אבל כרגע עד שאני צעיר ובריא אני נהנה מזה. 

פסיכומטרי של המדינה אחלה קורס. הרצאות מוקלטות מצויינות והספרים בחינם. לדעתי קורס שובר שוק. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
בתאריך 28.4.2020 בשעה 13:48, iEminem כתב:

מה שכן, לפי מה ששמעתי מקרובי משפחה, כדי להצליח באמת לקבל את המשרה הראשונה צריך סבלנות ובעיקר ייחודיות. יש המון בוגרי אוניברסיטאות עם ממוצע יותר גבוה ממה שתקבל שמתמיינים איתך לאותו תפקיד, וסביר להניח שקורות החיים שלהם יראו למראיין יותר טוב בעין. לכן צריך להגדיל ראש וללמוד עצמית עוד דברים מעבר לתואר.

כן, ואל תשכח שלמעט חברות השמה, לא נתקלתי במישהו שלוקח לעבודה עובדים בלי לראיין אותם.

אז כן, אולי למראיין כזה או אחר אתה תגיע מנקודת התחלה "נחותה" לעומת בוגר אוני' טובה, אבל הכל עדיין פתוח.

בתאריך 28.4.2020 בשעה 13:48, iEminem כתב:

ואנסה להשתלב בשנה שנייה/שלישית במשרות סטודנט כדי לרכוש ניסיון. ואם לא אמצא עד סוף התואר, אשקול אפילו להתנדב באחת החברות (אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי אם זה בכלל אפשרי וקורה בפועל) במשך כמה חודשים כדי לצבור ניסיון שיכניס אותי לתעשייה. 

בישראל זה לא חוקי, או שאתה עובר הכשרה ומשלם עליה לחברה, או שאתה עובד של החברה ומקבל ממנה משכורת.

אין התנדבות.

בתאריך 28.4.2020 בשעה 17:01, BioS כתב:

לנושא אחר - mx (סלח לי שאני לא ממשיך את שאר הכינוי) - אני באותו מצב כמוך. אני סוגר 6 שנות עבודה באותו מקום.
אמנם עברתי תפקידים והתקדמתי בתוך החברה אבל עדיין נשארתי בה.

נחמד לי האווירה בחברה. והכי נחמד שאני יכול במקביל לתת שירותי ייעוץ אבטחת מידע ומבדקי חדירות באופן פרטי. 
אמנם בחברה אחרת הייתי מקבל כנראה כפול ממה שאני מקבל היום, אבל יש עוד שיקולים מלבד כמה כסף נטו נכנס לך ב-1/10 לחודש.

אני איתך, ובגלל הכינוי הוספתי את השם הפרטי בחתימה 😀

בתאריך 28.4.2020 בשעה 18:21, Liviur כתב:

אבל דברים כמו הבנה אמיתית של API , רשתות , דברים כמו Source control , כתיבה והבנה של עקרונות של Unit testing, יותר קורסים של אלגוריתמים פרקטיים - לא היה מזיק ללמוד בתור קורסי חובה בשנים מתקדמות.

אנשים יוצאים - חושבים שהם the shit ובפועל בלחץ יודעים לכתוב לולאות ורקורסיות :) 

לגמרי, לא פחות חשוב קורס Git נניח או TDD מאשר Java

בתאריך 28.4.2020 בשעה 18:23, halperin96 כתב:

אני באופן כללי לא מבין מה עובר על העולם השמה אצלכם בתוכנה.

כל אחד הוא או סניור או טאלנט או אקספרט.

לא נשארו אנשים בינוניים בתחום?

יש רק שגם הם עוטים עליהם טייטלים מפה ועד לשנה הבאה.

בתאריך 28.4.2020 בשעה 23:48, pooh-bear כתב:

מעבר לכל זה, מנסיוני הצנוע, זה לא שבמשרת סטודנט תכנס ישר לפיתוח הכי חדשני ומעניין שיש (אלא אם, כאמור, לאח שלך קוראים לינוס ולבן-דוד שלך קוראים קארמק). בהרבה מקרים תסייד עצים (בינאריים) בלבן.

או שיזרקו אותך למלא חורים, כמו תחת DevOps, או CM או כל מיני פינות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 28.4.2020 בשעה 23:48, pooh-bear כתב:

מעבר לכל זה, מנסיוני הצנוע, זה לא שבמשרת סטודנט תכנס ישר לפיתוח הכי חדשני ומעניין שיש (אלא אם, כאמור, לאח שלך קוראים לינוס ולבן-דוד שלך קוראים קארמק). בהרבה מקרים תסייד עצים (בינאריים) בלבן. נכון שגם זה משהו, אבל (כתלות במשרה), לפעמים עדיף להקשיב טוב בקורסים הרלוונטיים (נניח, קומפילציה ומערכות הפעלה) ואשכרה ללמוד משהו שהוא לא סתם סינטקס של שפה או ספריה כזו או אחרת. ולפעמים גם לא.

למען הסר ספק, אני די מסכים איתך. רק בנוגע לנקודה האחרונה, ואני יודע שסייגת, עם זאת חשוב להדגיש שיש משרות סטודנט (לא מעט) שמקבלים בהם אחלה ניסיון (בעיקר אם יש גישה/מנטורינג של וותיקים יותר, לפעמים זה עדיף על העבודה עצמה). לא חייב להיות קרוב משפחה של לינוס.

בתאריך 29.4.2020 בשעה 00:13, pooh-bear כתב:

קומפילציה (למי שעוד בכלל עובד עם קומפיילר) יעזור לך להבין כל מיני שגיאות ביזאריות שתיתקל בהן. אלא אם תלך לכתוב קומפיילרים, ואז בכלל.

לפעמים התוכנית קורסת סתם כי בא לה. ואחרי שאתה מוציא את הקוד אסמבלי אתה מבין שהקומפיילר מרשה לעצמו (כי אופטימיזציות) לוותר על איזה חלק (ואתה הנחת שלא). לולז.

לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לגמרי, לא פחות חשוב קורס Git נניח או TDD מאשר Java

לא בטוח שצריך קורס בGIT, אבל כשמלמדים JAVA לא מלמדים אותה רק לשם הלימוד. בד"כ המטרה היא למידה של קונספט (OOP) וכו'.

לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שיזרקו אותך למלא חורים, כמו תחת DevOps, או CM או כל מיני פינות

או שלא. כל משרה בפני עצמה. יותר מזה, המשררה זה עוד זניח אם יוצא לך לקבל הכוונה מאנשים בעלי ידע/ניסיון.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...