Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-mibox יש Chromecast מובנה, אז אפליקציות כמו יוטיוב, שתומכות בזה, אפשר לשדר באופן מיידי.

האם יש דרך פשוטה, על אותו עיקרון, לשדר תמונות או סרטונים מהטלפון ל-mibox?

כשאני מפעיל את אופציית השידור בטלפון, הוא לא מוצא את ה-mibox.

הכוונה היא שגם מישהו שלא מתמצא יצליח לתפעל את זה, בלי אפליקציות של Mirroring.

פורסם

כמו שאתה עושה cast מאפליקציה של יוטיוב למשל, ככה אתה יכול לעשות גם לתמונות וסרטונים שלך דרך אפליקציית google photos.

• אהבתי 1
פורסם

אצלי בOneplus יש אפשרות לשדר מסך (תחת הגדרות -> חיבור התקן ובלוטוס) בלי שום אפליקציות אחרות. נסה לבדוק אולי במכשיר שלך יש גם אפשרות כזאת ואז זה יציג לך כל דבר.

Screenshot_20200425-200825.jpg

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

גם ב-Razer Phone2 יש Cast למסך המלא ולא רק תלוי אפליקציה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם בשיואמי יש Cast, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו עם ה-mibox. עם טלוויזיה של סמסונג זה כן עובד.

באופן מוזר, בשיואמי Redmi Note 7 שניסיתי, ה-Cast דרך יוטיוב עובד ודרך Google Photos לא. לעומת זאת, בדקתי עם Redmi Note 5 pro וזה עבד בשניהם.

פורסם

כשאתה אומר שיוטיוב עבד לך עם נוט 7 ו 5 פרו, אני מניח שאתה פשוט לוחץ על כפתור קאסט דרך יוטיוב, נכון? או שאתה מתכוון שאתה נכנס להגדרות שצילמתי מקודם?

תנסה רגע שוב להיכנס להגדרות של שיתוף המסך, ולחפש שם כפתור של הגדרות נוספות. שם מופיעה אפשרות של "הפעל תצוגת WIFI" ואז זה אמור לקלוט את כל מכשירי הקלט באזור הקרוב אליך (טלויזיות חכמות, סטרימרים וכו').

כי בלי אפליקציות מירור, כמו שרצית, זאת פשוט האופציה היחידה והנוחה ביותר. מוזר לי שהטלפון לא מוצא את הסטרימר. עדכן בבקשה אחרי שחיפשת ב "הפעל תצוגת וויפי".

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, iEminem כתב:

כשאתה אומר שיוטיוב עבד לך עם נוט 7 ו 5 פרו, אני מניח שאתה פשוט לוחץ על כפתור קאסט דרך יוטיוב, נכון?

נכון. אותה פעולה ב-Google Photos עובדת בנוט 5 פרו ולא בנוט 7 - הוא מנסה להתחבר, המסך מהבהב וחוזר לתמונה מהמיבוקס בלי שעוברת תמונה מהטלפון.

הגעתי לתפריט של תצוגה אלחוטית, הוא מזהה את המיבוקס (ב-cast הרגיל הוא לא מוצא אותו), אבל שוב לא מצליח להתחבר ולשדר תמונה. בנוט 5 פרו בכלל אין אין התפריט הזה.

עריכה אחרונה על ידי Yondalar
  • תוכן חדש...