Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Smiro כתב:

. לא Gold digger אלא בחורה צנועה שלא מפריע לה לנסוע ברכב פשוט ולגור בבית קטן.

אי אפשר להיות אדם עם שאיפות, אבל צנוע?

ולשאלה שלך - או שתקבלו אחד את השניה כמו שאתם, ואולי היא זאת שתאזן אותך - אתה תהיה הgo getter, והיא תדאג שיהיה לך בית חם לחזור אליו בסוף היום, ויהיו traditional gender roles למהדרין.

אבל כאן צריך שיהיה לכם המון דברים במשותף, כדי שהקשר שלכם יעבוד.

או - מה שרוב הסיכויים יקרה - יהיה דייט מלא חורים בשיחה, שיתארכו יותר ויותר, כי מהר מאוד ייגמרו לכם נושאי שיחה, אתה תשלם את החשבון, תחזיר אותה הביתה, ותגידו שלום ולא להתראות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 שעות, Bob Ross כתב:

פבל טוען, שכולנו חיים בעולם אוטופי בו זה בסדר גמור שרק צד אחד בזוגיות ישקיע את רב המאמץ בקשר בעוד שהצד השני לא נותן יותר מדי בעצמו. אינני מבין איך הוא מגדיר את זה כזוגיות בריאה. 

פבל דווקא טען בדיוק את ההפך, ואפילו הגדיל לעשות ואמר שעדיף לא להכליל:

בתאריך 13.4.2020 בשעה 13:04, פבל כתב:

יש אנשים שטוב להם להרעיף על בן הזוג שלהם מחוות ומתנות, ויש כאלה שחיים מלהרגיש כמו פרינצסות/פרינצסים, יש כאלה שטוב להם שמישהו אחר הוא העוגן הכלכלי של הבית והם חופשיים יותר, ויש כאלה שאם הם לא נותנים לפרטנר שלהם בסיס כלכלי יציב, הם "חסרי תועלת". 

בקיצור, הייתי מוריד קצת את הרגל מדוושת ההכללה.

פבל טען שיש אנשים שטוב להם משהו מסויים, ואם זה מה שטוב להם, אל לנו - דרי פורום אינטרנטי נחשב ככל שיהיה - להגיד להם שזה "לא טוב". זה הכל.

לא דיברתי על כמויות מאמץ שצד כזה או אחר משקיע, אלא על אופי התפקידים, וגם אלה היו רק דוגמאות שנועדו לתת בסיס קצת יותר יציב לאמירה "אל תכליל".

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 14.4.2020 בשעה 09:32, sperial כתב:

@Gosser1860 - בני זוג לא צריכים להיות זהים - הם צריכים להשלים זה את זה. וגם לדעת להתאים עצמם לבני\בנות זוגם.

לא מסכים. בני זוג לא צריכים להשלים אחד את השני, כי אז זה אומר שלפני שנפגשו לא היו שלמים. 

בני זוג צריכים להעשיר את החיים המלאים גם ככה של כל אחד מהם, לא למלאות חלל, כי אז יש בעיה. אם אתה צריך בת זוג כדי שתשלים אותך, אז זה אומר שאתה לא שלם עם עצמך כמי שאתה, כאדם אינדיבדואלי, מה זה מעיד עלייך?

ומה זה להתאים את עצמי לבת הזוג שלי? למה  שהיא לא תקבל אותי כמו שאני ואני אותה כמו שהיא?  

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

אתה מכיר בנאדם שהוא 'שלם'?

שאין לו 'חללים', שהוא מאה אחוז שלם עם עצמו?

אתה מתאר נרקסיסט, לא בדיוק סוג האופי שמתאים לזוגיות.

מה זה מעיד עליך, אם אתה לא שלם עם עצמך?!

שאתה ריאלי.

מה זה אומר, להיות מוכן להתאים את עצמך לבת זוג (או לחבר או לשותף עסקי או לקולגה בעבודה או לילד שלך)?

שאתה בוגר.

אפילו ברמה הפיסיולוגית, הכי בסיסית, גבר צריך אישה, וההפך, כדי להביא ילדים לעולם. מה יותר 'להשלים' מזה?

מתכון טוב לזוגיות זה להבין שאתה לא רק שלא שלם, אלא שאתה דפוק, וגם בת הזוג שלך, היא גם דפוקה, ושניכם דפוקים, אבל אולי ביחד תצליחו לעזור קצת אחד לשני בחיים, ואז תהיו פחות דפוקים.

המרכיב השני הוא להאמין שאין אסטרטגיית יציאה מהזוגיות. שזה מה יש, אבל מכאן עושים מה שאפשר כדי שיהיה יותר טוב ביחד, כי שמחפש את האופטימום, תמיד יחשוב שמעבר לסוויפ הבא ימינה, יהיה משהו יותר טוב.

ואלו תמיד גומרים עם המשפטים בסגנון "כל הגברים/נשים דפוקים כי ההוא עשה לי ככה, וההיא ככה ו..."

לאלו אני תמיד אומר, הדבר היחידי שמשותף לכל הדפוקים שהיית איתם, זה את/ה. אז כנראה שם הבעיה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Tsachi89 כתב:

לא מסכים. בני זוג לא צריכים להשלים אחד את השני, כי אז זה אומר שלפני שנפגשו לא היו שלמים.

ומה זה להתאים את עצמי לבת הזוג שלי? למה  שהיא לא תקבל אותי כמו שאני ואני אותה כמו שהיא?  

לא חושב שיש כזה דבר זוגיות בלי פשרות. כדי ששני אנשים יחיו ביחד הם חייבים לעשות התאמות כלשהן.
חוץ מזה, אם אתה מרגיש שלם ולא חסר לך כלום בחיים, למה בכלל אתה צריך בת זוג? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מכיר גבר שלא מוריד רגליים מהמיטה בבוקר לפני שיקבל ארוחת בוקר למיטה. הוא גם לא מוכן לאכול שום דבר שעבר דרך מקרר וחומם במיקרו. רק ישר מהתנור או מהכיריים. הוא גם לא מוכן שאישתו תעבוד. הוא גם לא מבין למה נשים בורחות ממנו. הרי הוא מפרנס ודואג לכל הצרכים שלה. כל פעם הוא לא מבין למה מערכת היחסים לא עלתה יפה. הרי הוא אמר לה כק מילים יפות, ופינק בלי סוף. הוא לא מבין שהוא פשוט חנק אותן.
אני בקשר עם אישתו לשעבר. מתקרבת ל50. מורה שלא עבדה במקצוע יום בחייה. היום עובדת בעבודה פיזית מאוד קשה נמצאת בזוגיות עם גבר שמוכרז כפושט רגל. היא מאושרת. מאוד מאוד מאושרת. הרבה יותר מהימים שהיה לה ג'יפ של לקסוס וטסה רק ביזנס.

Sent from my SM-T590 using Tapatalk

פורסם

טרדישיונל בא עם ילדים.

לטפל בילד אחד מגודל זה לא מספיק עניין בחיים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבר שלך צריך מטפלת סיעודית שמתמחה גם בשרותי מין, לא בת זוג.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הוא לא חבר שלי. נזכרתי בו בהקשר של השקפת עולם traditional בהיבט Your daddy's rich and your mom is good looking.

אבל הי. יש לנו כדורגלנים שעדיין מנציחים את הסטיגמה. אפילו במאה ה21. 

בקיצור, מה שעובד למישהו אחד לא בהכרח יעבוד למשהו אחר. סמירו אוהב להיות זכר אלפא בלהקה של החצר. הוא מפרנס והוא מחליט. בטוחני שזה מתאים להרבה מאוד נשים. 

פות"ש חושב שצריך להיות איזון בין התרומה למאמץ משפחתי משותף. אני בטוח שיש עוד יותר זוגות שזה עובד להם מצויין. 

אני חושב שאהבה זה בדיוק חוסר התחשבנות ומוכנות לתת יותר, כי בתמורה אתה מקבל משהו אחר שלא ניתן לכימות. לי, ולעוד זוגות זה עובד.
בסופו של דבר יש לי ידידה שניסחה את זה מעולה לטעמי. כל עוד בני הזוג מאפשרים לצד השני חיים נוחים, שזה אומר היעדר של הרבה התאמות וויתורים לצד השני, והם מסתדרים מבחינה אינטלקטואלית - זאת מערכת יחסים בריאה. לא משנה על מה היא מבוססת.    

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

כל הניתוח הזה של זוגות שונים נועדו בשביל לגרום לצד המנתח להרגיש טוב יותר.

כמו כדורגלנים עם דוגמניות,שאוהבים "לרדת" עליהם,גם אני אגב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בהחלט. גם ריחולים נועדו לאותה המטרה. 

אני אומנם ניסיתי פשוט להביא גיוון דעות ומצבים כדי להדגיש שאין אמת אבסולוטית ומי שטוב ושמייח כף ימחא, ומי שלא טוב לו - יום טוב לו.  

• אחראי פורום
פורסם

יש גם טעות במחשבה שכל בנאדם וכל זוג יושבים וחופרים בכל אספקט באיכות הזוגיות שלהם. הרבה פעמים התחשיב יותר שטחי מזה ונגמר ברגש פשוט של אהבה, ביטחון, משיכה, חוזק של תא משפחתי שלם גם אם אין שם אהבה מטורפת - לעיתים רק אחד מכל אלה. 

זה בטח לא בריא במיוחד, אבל אי אפשר לצפות לעומק מיוחד מכל אחד ולפעמים זה מה שמספיק לו.

וזה לעניין זוגות עם פערים שמבחוץ נראים לנו wtf.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 36 דקות, itaysamurai כתב:

יש גם טעות במחשבה שכל בנאדם וכל זוג יושבים וחופרים בכל אספקט באיכות הזוגיות שלהם.

בדיוק כפי שרוב האנשים לא מטריחים את עצמם באנליזות עומק ברכישת רכב אלא פשוט קונים עם הרגש. ע"ע נתוני המכירות של ניסאן ג'וק, שלא ניתן להסביר בשום דרך רציונלית. 😄

הבאסה היא שלהחליף אוטו זה מקובל, אבל להתגרש זה דרמה ו'כשלון' וסטיגמות עד אינסוף, במיוחד אצל נשים.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...