Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב.

מראש אני פותח את השרשור בכך שמחר האוטו יכנס למוסך גיר כמובן. לא מוכן לשחק עם זה. רציתי לשמוע אולי מישהו נתקל/שמע/יכול להסביר לי קצת.

האוטו הוא מיצובישי לנסר (הדור החדש) מנוע 1.8 גיר רציף. 2008 עם 181 אלף קמ.

האוטו בשבוע האחרון מחליט לבד להעביר לטיפטרוניק (המסך בלוח שעונים עובר מD להילוך). במקרה הטוב הייתי מעביר לטיפטרוניק מחזיר לרגיל וזהו. היום קרה משהו מוזר. האוטו תפקד מצוין כל היום, ובערב אחרי נסיעה של כ45 דקות הגיר החליט להשתגע, להעביר לטיפטרוניק, להקפיץ ולהוריד הילוכים (הוריד לי מחמישי לראשון על 40 קמש ואז ל3 ול2). זה שהעברתי את המוט למצב טיפטרוניק ובחזרה לא עזר. יותר מזה, גם כשהמוט היה על טיפטרוניק הוא התעלם אם ניסיתי להעלות או להוריד הילוך.

עצרתי כמובן בצד נתתי לו כמה דקות להירגע (הייתה לי נסיעה דחופה), כשסיימתי לנסוע כיביתי אותו לשעה. ואז בדרך חזור הביתה לא קרה כלום (20דקות).

מחר האוטו יכנס למוסך גירים. מצד שני אני לא רוצה שידחפו לי כל מיני מושגים ודברים רק כדי להקפיץ את המחיר. למישהו יש שמץ של מושג מה קורה עם הגיר? אם זה שיפוץ, החלפה, אולי איזה כרטיס שם, אין לי שמץ אני פחות מבין רק לא רוצה שיעקצו אותי מחר.

תודה רבה מראש לעוזרים!

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

האם אי פעם החליפו נוזל תיבת הילוכים CVT? הרכב הזה היה צריך לעבור כבר שתי החלפות ( כל 6 שנים או 90 אלף קילומטרים ), ורק לנוזל המקורי.

גיר רציף של מיצובישי רגיש מאוד להזנחה / שמן לא מקורי.

יכול להיות שהבעיה במחשב הפיקוד של בגיר ולא בעיה מכאנית בגיר עצמו. אבחון נכון של תקלה עשוי לחסוך אלפי שקלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה :)

הרכב נקנה עם 150 אלף קמ עם קבלות על כל דבר. אני יכול לשער שהבעלים הקודמים החליף, אבל אדע בוודאות רק מחר בבוקר כשאגיע לאוטו.

אצלי הוא לא עבר החלפת שמן גיר (בינתיים. חשבתי שזה כל 100 אלף האמת).

לדעתך יש אפשרות שזה משהו אחר שיצריך שיפוץ או משהו יקר אחר?

תודה מראש :)

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

הכל יכול להיות - בשביל זה ניגשים למוסך שמכיר את הרכב והגיר שלו ( מוסך מורשה יבואן או מכון גירים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מהמר על מגעים בבורר ידית הילוכים. נתקלתי בתופעה דומה בגיר רציף של פונטו, והיה פשוט מגע רופף במינוס ששיגע את הגיר. לא יודע לגבי הגיר של מיצובישי, אבל אולי זה הכיוון.

• רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי לכולם. עדכון:

בגלל הקורונה האוטו כמעט ולא נסע. לקחתי היום את האוטו למכון גירים סגולה, שם אובחנה הבעיה - קצר בתיבת הילוכים. אחד מהמיקרוסוויצים לא תקין. בסורק הופיעה תקלה pedal shift sw down.

בשבוע-שבועיים הקרובים המכון יוכל לטפל לי בתקלה, אז אעדכן מחירים כשאדע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן.

הלכתי למכון גירים בחולון (יותר קרוב) שיתן את דעתו. אמר שלא מתעסקים עם החלק שנדפק וצריך להחליף ידית הילוכים לגמרי. ידית מפירוק נרכשה ב300 ש"ח, הוחלפה, ובינתיים טפו טפו הכל תקין. 

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...