Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב בשווי של כ 5000 ש"ח שעבר תאונה( צד ג), שבר של הפגוש ופנסים. הרכב יכול ליסוע אך די בטוח שעלות התיקון תהיה יותר מ 60% מהשווי. במצב כזה, מתי מורידים את הרכב מהכביש? מיד כאשר אני ניגש למוסך ומביאים שמאי או שיהיה ניתן להמתין עם ההשבתה עד שהביטוח של הנהג הפוגע ישלם?

תודה רבה

פורסם

קודם כל תחליט אם אתה מעוניין להשבית או לתקן. ואחר כך תפעל בהתאם.

יש נהג שישמח להיפטר מהרכב שלו, ויש נהג שאוהב את הרכב שלו בשווי 6000 והשקיע בו הרבה מעבר לכך, וה6000 מהווים פיצוי עלוב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה פיצוי עלוב כי זה לא שאוכל לקנות עם זה רכב, מצד שני האוטו בן 18 ככה שאני לא יודע כמה עוד הוא יסחוב בכל מקרה

פורסם

אם הרכב לא במצב מסוכן לנסיעה ניתן להמתין עם ההורדה מהכביש כמה שבועות

עד שתחליט להגיש את התביעה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

קח בחשבון: הביטוח של הנהג הפוגע לא ישלם לך לפני שהרכב ירד מהכביש. למעשה אחרי שהשמאי יפסוק שהרכב הוא אובדן מוחלט הוא מחויב לבטל את רישיונו.

מאותו הרגע, ועד שתקבל את הכסף יכולים לחלוף כמה שבועות, ואולי אפילו חודשים. (למזלך לא מדובר בסכום גדול, אם כי יכול להיות שעבורך הוא משמעותי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...