Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות, מכיוון שכולם פה אנשי אינטרנט וכי אנחנו תמיד מעדיפים קודם לבוא לאנשים "שלנו", אני בא אליכם עם הצעה להצטרף אלינו לפרויקט גדול וסודי (פרטים יימסרו באופן פרטי) עם אפשרות להמשיך מאוחר יותר להישאר כחלק מצוות האתר.

הדרישה היא למישהו שיודע לעבוד ב-PHP ו-HTML ועם דאטאבייס של MySQL. ידע ב-Front End ו/או UI/UX הוא יתרון מאוד משמעותי.

כל העבודה כמובן תהיה בתשלום, אבל כדי שלא יהיו אי-הבנות, לא "משכורות של הייטק".

את משך הפרויקט בשעות עבודה קצת קשה להעריך, אבל כנראה שמדובר על כמה עשרות עד מאה שעות. היות והמקסימום שאני יודע על מחשבים זה להפעיל ולכבות, ולא תמיד בסדר הזה, כל האיפיון הטכני ייעשה מול הצד היותר טכני של הצוות וכמובן כל הזמן יהיה קשר רציף איתי ועם שלומי, ובמידת הצורך יהיה אפשר גם להפעיל אמל"ח יותר כבד.

זה. יש לכם שאלות? רוצים להתקדם? מוזמנים לפנות אליי בה"פ.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נשמע לי כמו פרויקט טוב לסטודנט לפרויקט מסכם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
יפה שאתם פונים לבנות, אבל איפה זה "אי-הבנות"? גם זה סודי? [emoji6]

בהצלחה!

אין לי או לאף אחד מהצוות בהווה או בעבר מושג קלוש איפה זה. נראה לך שאם היינו יודעים איפה זה "אי הבנות" הזה האתר הזה היה כזאת מסיבת נקניקיות...?

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...