Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

PriceDevil

פוסטים מומלצים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 6.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

גם ברשימת השחרור המהיר ולהזמנות הבאות, מצורפת רשימת מוצרי התעבורה לשחרור מהיר, יתכן כי עודכנה מאז 2012 אך זה מה שיש לי.. 

שחרור מהיר מכס.pdf

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.1.2025 בשעה 11:33, green כתב:

טסלה המציאו טכניקת שיווק סוציולוגית גאונית, שעובדת מצויין על אנשים מסוג מסויים ללא חשיבה ביקורתית

אז אתה אומר שאני וחבריי הם אנשים ללא חשיבה ביקרותית? כי אנחנו מסונוורים לדבריך מ"גימיקים".

אמירה מאד יומרנית מאדם שכל מה שהוא כתב עד היום על טסלה במקרה הטוב לוקה בחסר ועד הגזמות שאינם יושבות עם המציאות.

אני לא יודע מי אתה ומה אתה עושה בחיים אבל האנשים שאני מכיר שקנו טסלה מובילים את העולם הטכנולגי במדינה, ותאמין לי שה"גימיקים" זה לא מה שגרם להם לקנות את הרכב.

אין פה שום שיטת שיווק מדהימה וכל הדיון על מערכות נהיגה עצמית בכלל לא מעניין את רוב הקונים, בסוף יש פה רכב מבושל מאד, שנוח ביום יום לנהיגה, נחשב לאחד מהרכבים הבטיחותים (למרות כל השטיות שכתבתה על בלימות פאנטום שמעולם לא קרה לי ב שנתיים + שאני מחזיק את הרכב), אמין וחסכוני בתפעול השותף.

על זה תוסיף את ה"גימיקים" (להגדרתך) שסוגרים חבילה מאד מושכת לקהל מאד גדול, וכן זה לא סתם אחד מהרכבים הכי נמכרים בעולם.

אני לא יודע למה אתה מבזבז כל כך הרבה זמן לשכנע את כולנו שטסלה זה זבל ושאלון מאסק הוא פח, אבל לאדם שאין לו באמת ניסיון אמיתי עם הרכב לפחות תחשוב פעמים לפני שאתה כותב שטיות.

• אהבתי 4

טסלה 3 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 16.1.2025 בשעה 19:37, TheTaxAvenger כתב:

אם כך, אסור להעביר ביקורת על אף אדם בעולם שיש לו יותר כסף ממך. מאסק מתגלה כאדם רעיל ומסוכן יותר ויותר עם כל יום שעובר. הקשר שלו, כאייל הון, עם השלטון (כלומר טראמפ) הוא דבר שלא נראה מאז תקופת ה-Robber Barons לפני יותר מ-100 שנים.

לגבי טסלה, ראשית, הוא לא הקים את החברה. היא הוקמה, בין היתר, על ידי פליטים מפרויקט EV1 של GM. שנית, הסיבה היחידה שהחברה הזו הצליחה להתרומם היא כי הרגולציה כופה עלינו לעבור למכוניות חשמליות. מעבר לכך, רוב חברות ההזנק של מאסק לא מייצרות דבר משמעותי. הכל מתודלק על ידי הייפ ופולחן אישיות שסובב סביבו.

איפה נכתב שאסור להעביר ביקורת ? 

רעיל ומסוכן ?  יש הוכחות ואו שזו השקפת WOKE פוליטית שלך ?

אני מניח שגורג סורוס הוא בוודאי יותר לטעמך.

טסלה ללא גיוסי ההון של מאסק לא הייתה שורדת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

זה נכון לכל סטארטאפ בכל מקום בעולם. 

לפתח מוצר, כל מוצר דורש הרבה מאד כסף.

למי שאין גב כלכלי ממשלתי או הון מגויייס -פושט רגל, גם הסינים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

ואם לא היה EV Mandate טסלה לא הייתה שורדת גם עם כל גיוסי הון של מאסק. 

איפה נכתב שאסור להעביר ביקורת ? 

מה אתה עכשיו משחק אותה תמים?

רעיל ומסוכן ?  יש הוכחות ואו שזו השקפת WOKE פוליטית שלך ?

אני מניח שגורג סורוס הוא בוודאי יותר לטעמך.

Woke זה הכי רחוק ממני שרק אפשר. ומאסק הוא יצור ולדעתי אחד האנשים הכי מסוכנים שיש היום בעולם. 

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, TheTaxAvenger כתב:

המציאות הנוכחית מעידה אחרת , אם לא היה מאסק לא הייתה טסלה .

מה אתה עכשיו משחק אותה תמים?

נסה לקרוא שוב ולא להסיק מסקנות שנראות לך כאמת.

Woke זה הכי רחוק ממני שרק אפשר. ומאסק הוא יצור ולדעתי אחד האנשים הכי מסוכנים שיש היום בעולם. 

הוא יצור ...

טוב עם רמת הטיעונים הללו אין אפשרות כלל להתווכח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, TheTaxAvenger כתב:

נו אז? מה אתה מנסה להגיד במשפט הזה? 
עברו משהו כמו 20 שנה מהצגת הרכב הראשון עד שהוצגה המודל T.
20 שנה שבהם רכב היה מוצר איזוטרי/לעשירים בלבד.
באותה תקופה הרכב נלחם בסוס ועגלה.

אם אני רוצה להמר כמה זמן היה לוקח לרכב חשמלי להפוך למיינסטרים בלי דחיפה וסובסידיות של המחוקקים כשיש יצרני ICE כל כך ותיקים עם מוצרים כל כך טובים אז יותר מ-20 שנה אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, farkash7 כתב:

עברו משהו כמו 20 שנה מהצגת הרכב הראשון עד שהוצגה המודל T.
20 שנה שבהם רכב היה מוצר איזוטרי/לעשירים בלבד.
באותה תקופה הרכב נלחם בסוס ועגלה.

המודל T לא נלחם בסוס ועגלה. המודל T נלחם בחשמליות של אותה התקופה וניצח כי הרכב היה יותר זול, בעל טווח נסיעה הרבה יותר גדול ותדלוק לקח מספר דקות בהשוואה לשעות של טעינה של רכב חשמלי. 

לפני 21 שעות, farkash7 כתב:

אם אני רוצה להמר כמה זמן היה לוקח לרכב חשמלי להפוך למיינסטרים בלי דחיפה וסובסידיות של המחוקקים כשיש יצרני ICE כל כך ותיקים עם מוצרים כל כך טובים אז יותר מ-20 שנה אם בכלל.

בלי סובסידיות כמעט אף אחד לא היה קונה רכב חשמלי. נקודה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, TheTaxAvenger כתב:

המודל T לא נלחם בסוס ועגלה. המודל T נלחם בחשמליות של אותה התקופה וניצח כי הרכב היה יותר זול, בעל טווח נסיעה הרבה יותר גדול ותדלוק לקח מספר דקות בהשוואה לשעות של טעינה של רכב חשמלי. 

טוב אחי... נלחם בחשמליות של אותה תקופה... ברור...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 19.1.2025 בשעה 09:26, motizkn כתב:

אז אתה אומר שאני וחבריי הם אנשים ללא חשיבה ביקרותית? כי אנחנו מסונוורים לדבריך מ"גימיקים".

אמירה מאד יומרנית מאדם שכל מה שהוא כתב עד היום על טסלה במקרה הטוב לוקה בחסר ועד הגזמות שאינם יושבות עם המציאות.

אני לא יודע מי אתה ומה אתה עושה בחיים אבל האנשים שאני מכיר שקנו טסלה מובילים את העולם הטכנולגי במדינה, ותאמין לי שה"גימיקים" זה לא מה שגרם להם לקנות את הרכב.

אין פה שום שיטת שיווק מדהימה וכל הדיון על מערכות נהיגה עצמית בכלל לא מעניין את רוב הקונים, בסוף יש פה רכב מבושל מאד, שנוח ביום יום לנהיגה, נחשב לאחד מהרכבים הבטיחותים (למרות כל השטיות שכתבתה על בלימות פאנטום שמעולם לא קרה לי ב שנתיים + שאני מחזיק את הרכב), אמין וחסכוני בתפעול השותף.

על זה תוסיף את ה"גימיקים" (להגדרתך) שסוגרים חבילה מאד מושכת לקהל מאד גדול, וכן זה לא סתם אחד מהרכבים הכי נמכרים בעולם.

אני לא יודע למה אתה מבזבז כל כך הרבה זמן לשכנע את כולנו שטסלה זה זבל ושאלון מאסק הוא פח, אבל לאדם שאין לו באמת ניסיון אמיתי עם הרכב לפחות תחשוב פעמים לפני שאתה כותב שטיות.

שמע לך בטוח אין חשיבה ביקורתית וגם לכמה מהפאן בויז של טסלה שהגיבו כאן.

תראה בתמונה המצורפת הגדרה של מהי חשיבה ביקורתית ותראה את התגובה שלך ואני מקווה שתצליח להבין את ההבדל.

אין שום התייחסות בתגובה שלך לגוף ההודעות שלי, רק התייחסות אליי כאדם ותמיהה במה אני עוסק, מתוך ניסיון להוזיל את ההודעות שכתבתי בצורה עקיפה ומביכה, והתפארות בחברייך שמובילים את עולם הטכנולוגיה מתוך ניסיון עקיף להראות שהבחירה שלהם ברכבי טסלה אומרת משהו.

אז הבחירה שלהם לא אומרת כלום, כנס לקבוצות טסלה ותראה איזה שאלות הזויות שואלים שם בעלי טסלה, הם לא מכירים את הרכב שלהם. תראה מה קרה שדגמי מודל 3 הגיעו לארץ בשנת 2021, אנשים רכשו אותם בלי לראות אותם, הם ישבו בהם בפעם הראשונה בנמל כשהם קיבלו אותם 😳 גם מובילי עולם הטכנולוגיה פועלים על פי הייפ.

חבר שלי הוא בעל חברת סטראטאפ שגייסה עשרות מיליוני דולרים ויותר מכך, הוא רכש טסלה מודל y לונג ריינג', להגיד לך שהוא מבין מה הוא קנה, אין לו שמץ של מושג, הוא לא מתעניין ברכבים בכלל. בתוספת קטנה הוא יכל לקנות את האקספנג g9 שנמכרה באותו הזמן (ה- g6 לא נמכרה אז) ששמה את המודל y בכיס הקטן כמעט בכל פרמטר לדעתי.

לגבי בלימות הפאנטום בכלל עצמת עיניים וטענת שמדובר "בשטויות", תגובה לעניין, אם זה היה דיון בבימ"ש היית זוכה בטוח עם טענה חזקה כזאת. זאת למרות פוסט שהבאתי מפייסבוק של בעלי טסלה עצמם שחוו בלימת פאנטום ודי שתחפש בעצמך את המילים "בלימת פאנטום" בפייסבוק או בגוגל וגם באנגלית ותגיע לעוד תוצאות. 

פתאום גם נהיגה עצמית לא מעניינת אף אחד, הרי את הדיון על כך התחיל פאן בויז של טסלה בשרשור הזה ממש, שגם עשה לייק על ההודעה שלך הנ"ל, שהתפאר שטסלה מובילה בכך והתפאר גם הוא במקצועו ובמידע הפנים שיש לו בתעשייה כדי לנסות "לעבות" את הדעה שלו, שוב מידע לא רלוונטי לגופו של עניין.

פאן בויז נוסף טען שטסלה היא חברת הייטק ומובילה בתוכנה.

מישהו מכם עצר לרגע והטיל ספק במשהו מהקביעות האלה? מישהו מכם התבסס על עובדות כמו שאני עשיתי? אני בניגוד אליך גם לא משוחד, אין לי טסלה, סתם כותב בצורה הכי אובייקטיבית שאני חושב.

למישהו מכם היה מענה לגופו של עניין לכך שרכבי טסלה הם רכבים וותיקים בפועל עם פלטפורמה 400v וסוללות רגילות ולכך שטסלה לא מתקדמת בקצב של חברת הייטק? למישהו היה מענה לגופו של עניין לחוסרים ההזויים ברכבי טסלה, מלוח מחוונים, כיסוי לגג, חיישני חניה וגשם, כיוון רגנרציה ועוד ועוד דברים?? 

טענת שהרכב נוח לנהיגה ביום יום, אז טענת, בלי להתייחס לחוסרים הנ"ל ולהנדסת האנוש של טסלה אין במה שכתבת כלום. טסלה נוחה יחסית למה? תשווה אותה לרכב אחר בלי החוסרים ועם הנדסת אנוש נורמלית ותחזור ותגיד לנו איזה רכב נוח יותר. אפילו לחנות נורמלי אתה לא יכול בלי חיישני חניה, אפילו לנהוג עם בקרת שיוט וסטיית נתיב כמו ברכבים אחרים אתה לא יכול, אפילו לראות את מהירות הנסיעה מול הפנים אתה לא יכול ועוד ועוד.

בקיצור אנחנו לא פרייארים ולא עשו אותנו באצבע, מי שהוא בעל חשיבה ביקורתית ייקרא את ההודעות, יעשה את הבדיקות ויגיע להחלטות ומי שלא לא. הכל טוב.

דרך אגב אני לא מנסה לשכנע אף אחד שטסלה היא זבל ומאסק הוא פח, אני מביע דעה, זה מה שאנחנו עושים כאן בפורום. גם יכול להיות שאני טועה, אפשר להגיב תגובה נגדית, אבל מבוססת ועניינית, אנחנו לא טוקבקיסטים שסתם זורקים דברים.

אתה רוצה פורום שילטף לך את האגו כנס לקבוצות של טסלה.

Screenshot_20250121_140412_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי green
  • אהבתי 4
  • מצחיק 2
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואו, אתה ממש שונא את טסלה :)

לפני 40 דקות, green כתב:

מישהו מכם עצר לרגע והטיל ספק במשהו מהקביעות האלה? מישהו מכם התבסס על עובדות כמו שאני עשיתי? אני בניגוד אליך גם לא משוחד, אין לי טסלה, סתם כותב בצורה הכי אובייקטיבית שאני חושב.

אתה מביא הרבה מלל על משהוא שאתה ממש לא מכיר, ומבסס את העובדות על כתבות סוג * ועל אמירות של אנשים באינטרנט.

אתה יכול להביא "ציטוטים" ו"עובדות" ממי שאתה רוצה, אני אומר לך שיש לי את הרכב יותר משנתיים כולל חברים קרובים שמחזיקים טסלה ולרוב הטענות ההזויות שאתה מביא אין באמת בסיס.

לפני 45 דקות, green כתב:

לגבי בלימות הפאנטום בכלל עצמת עיניים וטענת שמדובר "בשטויות", תגובה לעניין, אם זה היה דיון בבימ"ש היית זוכה בטוח עם טענה חזקה כזאת. זאת למרות פוסט שהבאתי מפייסבוק של בעלי טסלה עצמם שחוו בלימת פאנטום ודי שתחפש בעצמך את המילים "בלימת פאנטום" בפייסבוק או בגוגל וגם באנגלית ותגיע לעוד תוצאות. 

שוב, אנשים באינטרנט שאתה לא מכיר אמרו דברים בקבוצות של טסלה לכן הרכב פח.

אין לי או לחברי בלימות פאנטום (אולי קרה פעם אחת בשנתיים אבל אם אני לא זוכר אז זה אומר משהוא), אז אתה טוען שאני משקר בפורום כי? (גילוי נאות, אין לי מניות בטסלה או כל קשר עיסקי לחברה) אה נכון: "אין לי יכולת לחשיבה ביקרותית"

לפני 51 דקות, green כתב:

פתאום גם נהיגה עצמית לא מעניינת אף אחד, הרי את הדיון על כך התחיל פאן בויז של טסלה בשרשור הזה ממש, שגם עשה לייק על ההודעה שלך הנ"ל, שהתפאר שטסלה מובילה בכך והתפאר גם הוא במקצועו ובמידע הפנים שיש לו בתעשייה כדי לנסות "לעבות" את הדעה שלו, שוב מידע לא רלוונטי לגופו של עניין.

מערכת הנהיגה האוטומטית הבסיסית של טסלה עובדת מדהים, אני משתמש בה מלא וזה פיצר מדהים של הטסלה.

מכל הרכבים שאני נהגתי בהם עם מערכת נהיגה אוטומתית (או שמירה על מרכז נתיב) הטסלה עושה את העבודה טובה ביותר.

האם מערכת הנהיגה האוטומטית המלאה טובה יותר או פחות משאר היצרניות? לא מעניין היא לא עובדת בארץ ולזה התכוונתי.

אבל ברור שבגלל "שאין לי יכולת לחשיבה ביקרותית" אני לא חופר בפרטים הקטנים ומשווה כל רגע נתון את המערכת של טסלה למערכות סיניות מדהימות כמו ה: 

לפני 57 דקות, green כתב:

אקספנג g9

לפני 59 דקות, green כתב:

למישהו מכם היה מענה לגופו של עניין לכך שרכבי טסלה הם רכבים וותיקים בפועל עם פלטפורמה 400v וסוללות רגילות ולכך שטסלה לא מתקדמת בקצב של חברת הייטק? למישהו היה מענה לגופו של עניין לחוסרים ההזויים ברכבי טסלה, מלוח מחוונים, כיסוי לגג, חיישני חניה וגשם, כיוון רגנרציה ועוד ועוד דברים?? 

ברור שמערכת 400v וסוללות רגילות לא מתקדמות ממצבות את טסלה ישירות מול דציה כי הרי התעשיה הסינית כבר ב 800v.

בפועל אם הייתה לך טסלה כנראה שזה לה היה מפריע לך כי עדין ב 15 דקות אתה טוען מ 20% ל 80% בסופר צארגר.

וברור שצריך כיסוי לגג כי משהוא כתב שחם ברכב בקיץ , ואחר כתב שאין חיישני גשם (יש) וברור שאתה צריך כיוון לרגנרציה כי לפעמים אתה צריך ?? ועוד הרבה דברים.

אבל אדם כמוני "שאין לו יכולת לחשיבה ביקרותית" אבל השתמש ברכב מעל שנתיים ומעולם אפילו לא טען את הרכב בסופר צארגר (הטעינה הבתית מספיקה לי), לא התקין את הכיסוי לגג (שנקנה בגלל אותם השטיות שאתה קראתה וגילה שלא צריך), וכשמערכת הרגנרציה עובדת מעולה במצב one pedal, כנראה לא מבין כלום לעומתך עם הידע השופע על טסלה ויכולות הגוגל המדהימות שלך.

לפני כשעה, green כתב:

טענת שהרכב נוח לנהיגה ביום יום, אז טענת, בלי להתייחס לחוסרים הנ"ל ולהנדסת האנוש של טסלה אין במה שכתבת כלום. טסלה נוחה יחסית למה? תשווה אותה לרכב אחר בלי החוסרים ועם הנדסת אנוש נורמלית ותחזור ותגיד לנו איזה רכב נוח יותר. אפילו לחנות נורמלי אתה לא יכול בלי חיישני חניה, אפילו לנהוג עם בקרת שיוט וסטיית נתיב כמו ברכבים אחרים אתה לא יכול, אפילו לראות את מהירות הנסיעה מול הפנים אתה לא יכול ועוד ועוד.

חחח, זה כבר גדול.

האמת הפיסקה הזו דיי ממצא את כל השטויות שאתה כותב וכנראה תמשיך לכתוב.

אין שום דבר בכל מה שכתבתה פה שמתיישב עם המציאות, הכל בראש שלך כי אתה מעולם לא נסעתה על הטסלה תקופה סבירה בשביל להבין על מה אנחנו מדברים!

היה לי: 3008 GT, יונדאי איוניק, מאזדה 3 ספיריט, מאזדה CX5 טיוטה קרולה ועד הרבה רכבים עממים (כולם היו חדשים או כמאט חדשים) ובהשוואה שלי אליהם הטסלה טובה בחלק מהדברים וחלק פחות אבל כחבילה היא הרבה יותר טובה מכולם!!!

בקיצור, אני ממליץ לך כאדם "בעל חשיבה ביקרותית משובחת" לבצע את אותם החיפושים האובססיבים שעשיתה על טסלה על כל רכב אחר ויש תחושה שאתה תימצא אנשים שמתלוננים על הכל.

אני באמת לא מבין איך בן אדם יכול לכתוב כל כך הרבה על משהוא שהוא לא מבין בו ואז להתגאות שיש לו "חשיבה ביקרותית"

ולגבי האגו שלי, אני ממש לא צריך אף אחד שיגיד לי שטסלה היא בסדר כי: "יש לי את הרכב ואני מאד מרוצה".

בכל מקרה אני מפסיק להגיב כי זה ממש מיותר אז בהצלחה לשכנע את כולם שאתה צודק כי עשיתה חקר באינטרנט ובטוח כל מה שקראתה זה עובדות.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע העיקר שאתה מבסוט זה הכי חשוב.

ובינתיים זיקר הציגה עוד רכב חדש בתצורת סטיישן בנוסף לתצורת הסדאן כמובן עם פלטפורמת 800v וסוללת lfp החדשה של זיקר שמאפשרת טעינה סופר מהירה למרות שמדובר בסוללת lfp.

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/חשיפה-ראשונה-לזיקר-007-gt

עריכה אחרונה על ידי green
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...