Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

PriceDevil

פוסטים מומלצים

• תגובות 6.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

@watermanשכחת עוד פריט על השעון - בורדינג פאס. בנסיעה האחרונה שלי אפילו אלעל שלחו לי לשעון.

ולעניין טסלה - חוסר המלאים הוא בעיה חמורה. הכוונה שלי לחלקי חילוף, נתקלתי לאחרונה בסרטונים בהם אנשים חיכו 8 חודשים(!) לפגוש או פאנל פח, ובינתיים הטסלה מושבתת. סיבה רצינית לחשוב פעמיים אם לקנות טסלה. אההה. שכחתי. זה בארה"ב, לא בארה"ק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, sperial כתב:

ולעניין טסלה - חוסר המלאים הוא בעיה חמורה. הכוונה שלי לחלקי חילוף, נתקלתי לאחרונה בסרטונים בהם אנשים חיכו 8 חודשים(!) לפגוש או פאנל פח, ובינתיים הטסלה מושבתת. סיבה רצינית לחשוב פעמיים אם לקנות טסלה. אההה. שכחתי. זה בארה"ב, לא בארה"ק.

גם בארץ זה קיים, אני חושב שזה יותר לS/X ופחות ל 3/Y, זה לפחות ממה שראיתי ביום שהייתי שם במרכז שירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, sperial כתב:

הדעון

בהתחלה חשבתי שאתה משתמש באיזה מילה חדשה בעברית לסמארטוואץ׳, ואז הבנתי שזה פשוט טעות כתיב. חשבתי על זה קצת וואלה, דעון זאת לא מילה רעה לסמארטוואץ׳. מתגלגלת על הלשון, מזכירה את המילה שעון…

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, אני מהדור שנולד בלי מקלדת ביד. עכשיו צריך להתמודד עם וירטואלית. אבל קיבלתי את ההערה ותיקנתי.

אגב, השעון גם מחזיר אותי לימי ה-sms הראשונים. 3 הקשות כדי להקליד "ג".

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, sperial כתב:

תשמע, אני מהדור שנולד בלי מקלדת ביד. עכשיו צריך להתמודד עם וירטואלית. אבל קיבלתי את ההערה ותיקנתי.

אגב, השעון גם מחזיר אותי לימי ה-sms הראשונים. 3 הקשות כדי להקליד "ג".

זה בסדר, באמת שההערה שלי הגיעה כי אני חושב שהמילה דעון מתאימה כאן 😉

בכל מקרה, אף פעם לא היה לי ואין לי סמארטוואץ׳. גם לא מתכנן לקנות בקרוב. אוהב שעונים מכאניים. אבל זה לא השרשור לזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להפך, יש כאן איזו הקבלה, בעניין הממשק בין הנהג/משתמש לבין הרכב/מכשיר. וכאן גם ההבדל, הדיון על ממשק המשתמש התחיל כאן ב-2015 כשהופיע הקקטוס (אני כפרתי בעיקר, לא אהבתי את הממשק החדשני) והתגבר מאוד לפני 4 שנים, כשהטסלה הגיעה לארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Nico62 כתב:

כי אתם חוסה גישה לרכבים שלידך וחושב שזה סבבה כי אתה לא נדרש פיזית לפתוח את הדלתות?

אתה אשכרה כל כך אגואיסט וכשאתה חונה אתה לא מסתכל משני צדדיך שחנית עם מרווח מספק?

זה הזוי שאתה חושב רק כי לא חסמת את הנהג (ולך תדע אם מי שלידו לא יחסום ואז לא יהיה לו ברירה) הנוסע לידו לא יהיה ילד או משהו בסגנון או אמא שצריכה לשים תינוק בבוסטר שלא תחשוב פעמיים כשתפתח דלת על הרכב החדש יקר ומתקדם של הדוש ליד. ואוו, ולחשוב שאתה אשכרה מגן על ההתנהגות הזאת.

אין לי מושג למה ומאיפה (בעצם מאיפה אני יכול לנחש) הבאת את התוקפנות הזו. אתה מדבר פה בערך עם שלושה אנשי קש שונים, ואין לי באמת חשק לענות לטון הזה. אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע על ההתחשבות שלי בנהגים אחרים, אתה החלטת בעיני רוחך בדיוק מה הסיטואציה וכעת אתה רותח מזעם על אויב דמיוני. אגואיסט תקרא למישהו שאתה מכיר, ואנא תחשוב לפני שאתה מטיח כינויי גנאי במישהו שאתה לא מכיר. זה מאד לא נעים.

למען הסר ספק: לחסום רכב אחר זה לא בסדר, ותמיד עדיף חניה מרווחת. בחניות צפופות ובמקומות הומים, ולפעמים החניה משמעותית לאובדן כסף או זמן, אז אם אין לי ברירה אני אחנה צמוד לרכב אחר, בתנאי שהנהג שלו לפחות יכול לפתוח את הדלת - כי אז הוא יכול לקדם את הרכב החוצה והנוסעים האחרים יוכלו לעלות. ואני אפילו לא מדבר על מקרים שבהם הנהג הנחסם הוא החמור שלא חנה בדיוק בין הקווים, והסיבה שצפוף לו עכשיו זה ש*הוא* לא הקפיד להתחשב בנהגים אחרים. האם אני צריך פשוט לתת לו לחנות בשתי חניות? (ואפילו במקרה זה, אם החניה שלי תחסום את דלת הנהג לחלוטין - אני אישית אמנע ממנה. יש גם כאלה שלא, אגב, ויהיה קשה לשפוט אותם, כי למה להתחשב במישהו שאינו מתחשב).

עכשיו, זה היה גם די ברור גם בלי שאפרט, אבל כשקוראים לי אגואיסט אני עונה. ושוב, תקפיד פעם הבאה על מה שיוצא לך מהמקלדת. יש דרכים נעימות יותר לברר למה המשתתף בדיון התכווין.

עריכה אחרונה על ידי el-chanan
  • אהבתי 3

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, el-chanan כתב:

אין לי מושג למה ומאיפה (בעצם מאיפה אני יכול לנחש) הבאת את התוקפנות הזו. אתה מדבר פה בערך עם שלושה אנשי קש שונים, ואין לי באמת חשק לענות לטון הזה. אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע על ההתחשבות שלי בנהגים אחרים, אתה החלטת בעיני רוחך בדיוק מה הסיטואציה וכעת אתה רותח מזעם על אויב דמיוני. אגואיסט תקרא למישהו שאתה מכיר, ואנא תחשוב לפני שאתה מטיח כינויי גנאי במישהו שאתה לא מכיר. זה מאד לא נעים.

למען הסר ספק: לחסום רכב אחר זה לא בסדר, ותמיד עדיף חניה מרווחת. בחניות צפופות ובמקומות הומים, ולפעמים החניה משמעותית לאובדן כסף או זמן, אז אם אין לי ברירה אני אחנה צמוד לרכב אחר, בתנאי שהנהג שלו לפחות יכול לפתוח את הדלת - כי אז הוא יכול לקדם את הרכב החוצה והנוסעים האחרים יוכלו לעלות. ואני אפילו לא מדבר על מקרים שבהם הנהג הנחסם הוא החמור שלא חנה בדיוק בין הקווים, והסיבה שצפוף לו עכשיו זה ש*הוא* לא הקפיד להתחשב בנהגים אחרים. האם אני צריך פשוט לתת לו לחנות בשתי חניות? (ואפילו במקרה זה, אם החניה שלי תחסום את דלת הנהג לחלוטין - אני אישית אמנע ממנה. יש גם כאלה שלא, אגב, ויהיה קשה לשפוט אותם, כי למה להתחשב במישהו שאינו מתחשב).

עכשיו, זה היה גם די ברור גם בלי שאפרט, אבל כשקוראים לי אגואיסט אני עונה. ושוב, תקפיד פעם הבאה על מה שיוצא לך מהמקלדת. יש דרכים נעימות יותר לברר למה המשתתף בדיון התכווין.

כן, אתה תיתן לו לחנות על 2 חניות, אבל בסדר אתה גבר גבר אתה תצא צודק ולא חכם. רק אל תתפלא אם תיפול על טיפוס כמוך שיחזיר לך באותו מטבע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, Nico62 כתב:

כן, אתה תיתן לו לחנות על 2 חניות, אבל בסדר אתה גבר גבר אתה תצא צודק ולא חכם. רק אל תתפלא אם תיפול על טיפוס כמוך שיחזיר לך באותו מטבע.

קיצור, תגובה עניינית אין אלא התחפרות בטעות. בסדר, בין כה שיערתי מראש שיתברר שהפירוט לא מיועד אליך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.1.2025 בשעה 16:06, Rשף כתב:

איזה נוזלים יש לי ואין בטסלה? 

ספציפית לא מדובר על נוזלים אבל האמינות של פולסטאר לא משהו

https://thecar.co.il/זה-מותג-הרכב-הכי-פחות-אמין-בבריטניה/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, tan tan כתב:

ספציפית לא מדובר על נוזלים אבל האמינות של פולסטאר לא משהו

https://thecar.co.il/זה-מותג-הרכב-הכי-פחות-אמין-בבריטניה/

גם בארה"ב לפני שנתיים בערך, הקריטריונים לא ממש ברורים וחלק מהסיבה היא רשת ורמת שירות בינונית ומטה של וולוו ולא בעיות מהותיות ברכב (פרט לבעיות תוכנה קטנות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, el-chanan כתב:

קיצור, תגובה עניינית אין אלא התחפרות בטעות. בסדר, בין כה שיערתי מראש שיתברר שהפירוט לא מיועד אליך.

תראה מצטער שיצאתי עליך, אולי אתה פחות ליצן מכמה ליצנים מתישים שבאו לפניך.

אבל אתה צריך להודות שיצאת קצת לא מבריק בלשון המעטה כשאתה מתלהב שאתה יכול להזדחל לחניות שהם באופן מובהק לא רלוונטיות מלכתחילה. גם הטיעונים שלך כל הזמן על הזמן היקר ודלת נוסע נהג ומה עוד לא מוסיפים לך, אז אפשר לומר שהפוסל במומו פוסל וגם אתה לא חוזר בך. מצטער אם הטון יצא קצת חריף, אבל אני לא חוזר בי מהביקורת על כמיהה לשימוש פסול בפיצ׳ר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, Nico62 כתב:

תראה מצטער שיצאתי עליך, אולי אתה פחות ליצן מכמה ליצנים מתישים שבאו לפניך.

אבל אתה צריך להודות שיצאת קצת לא מבריק בלשון המעטה כשאתה מתלהב שאתה יכול להזדחל לחניות שהם באופן מובהק לא רלוונטיות מלכתחילה. גם הטיעונים שלך כל הזמן על הזמן היקר ודלת נוסע נהג ומה עוד לא מוסיפים לך, אז אפשר לומר שהפוסל במומו פוסל וגם אתה לא חוזר בך. מצטער אם הטון יצא קצת חריף, אבל אני לא חוזר בי מהביקורת על כמיהה לשימוש פסול בפיצ׳ר.

אני לא צריך "להודות" בשום דבר שלא התכוונתי אליו, ואתה ממשיך להניח למה התכוונתי ולמה לא.

לגבי הטיעונים - ניאלץ להישאר חלוקים, ככל הנראה.

כדי לצאת עם טעם טוב אעמיד פנים שקראתי רק את השורה הראשונה שלך. מעדיף להישאר מפוייס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@el-chanan ו-  @Nico62  בבקשה להירגע.

בברכה,

ההנהלה

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...