Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

PriceDevil

פוסטים מומלצים

לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

עדיין, כרגע מבחינתי רק טסלה עומדת ברף הזה ולכן רק שם הייתי שם את הכסף אם הייתי רוכש רכב חשמלי.

כמה אתה בטוח שהרף שקבעת הוא לא "תפור" על טסלה?

לי למשל יש קצת ניסיון עם פיג'ו חשמליות, ואהבתי. חוץ מכמה פיצעפקס. מותג עם גב? כן. עובד טוב? כן. שוק? כנראה meh אבל זה באמת לא כי האוטו רע.

אני בחרתי לא לקנות אוטו חשמלי כרכב ראשון, לרכב שני כרגע אין לי מקום, אבל גם אם היה - לא יהיה חשמלי אלא משהו כיף. אבל אם היה לי צורך ומקום ויכולת לרכב שלישי - לא הייתי פוסל חשמלית קטנה סטייל פיג'ו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 6.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני 31 דקות, dorsht כתב:

מעדיף ללכת למוסך בשביל עדכוני תוכנה כמו רוב הרכבים?

אני באמת לא עוקב, אבל יש רכבים חשמליים שצריכים להגיע למוסך לעדכוני תוכנה (לא במקרה תקלה)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 26 דקות, David32 כתב:

כמה אתה בטוח שהרף שקבעת הוא לא "תפור" על טסלה?

הרף תפור לטסלה? זה טיעון מגוחך.
אני רוצה מוצר שנמכר כבר למאות אלפי-מיליונים של אנשים ויש לו הסטוריה של איזה 7-10 שנים כדי לדעת שהוא לא התפגר לי שלוש שנים אחרי שאני קונה אותו בגלל איזה כרטיס או ממיר שיעלה כמו חצי מהאוטו.
נשמע לי כמו רף די לגיטימי...

הרף הזה רלוונטי גם לרכבי ICE אגב, אני לא אקנה רכב עם מנוע חדש ולא מוכר אלה רק כזה שיש לגביו מידע ולאנשים יש נסיון חיובי איתו.

נתת את פג'ו כדוגמא, דוגמא נהדרת, מה קרה למי שקנה את מנוע "הנסיך" כשהושק? מה קרה למי שקנה את ה1.2T?

הרף לא תפור. הרף הוא מה שרוב האנשים קובעים כשהם רוכשים רכב חדש ולא משנה אם הוא חשמלי או מונע דלקים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 49 דקות, CX25GTI כתב:

הסייבר עשוי מנירוסטה , חומר גלם בשימוש נפוץ בתעשיות רבות , שום בעיה להשיג את החומר ברמות שונות של איכות החל מה 304 /316 /318 ועוד ועוד.

יקר זה מושג יחסי , יקר מול פלדה פחמנית רגילה , זול מול סגסוגות טיטניום, קבלר וכדומה.

הנירוסטה אינה מחלידה , וזה הלכה למעשה אחד היתרונות הגדולים שלה, עיקר השימושים של נירוסטה הוא בתחומי יצור המזון וההגינה.

זה מזכיר לי את הדיונים בפורומים של שעונים על פלדת רולקס מול שאר העולם.
העובדה שהחומר נפוץ ויש סוגים שונים שלו לא הופכת אותו לקל לעיבוד, ופלדת אל חלד לא מחלידה אבל בהחלט מקבלת כתמים בתלות בסוג המדויק, אבל הסוגים העמידים יותר יקרים ויש להם חסרונות אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, Rשף כתב:

זה מזכיר לי את הדיונים בפורומים של שעונים על פלדת רולקס מול שאר העולם.
העובדה שהחומר נפוץ ויש סוגים שונים שלו לא הופכת אותו לקל לעיבוד, ופלדת אל חלד לא מחלידה אבל בהחלט מקבלת כתמים בתלות בסוג המדויק, אבל הסוגים העמידים יותר יקרים ויש להם חסרונות אחרים

ניתן לטפל בנושא בקלות על ידי סקוץ רגיל לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, CX25GTI כתב:

ניתן לטפל בנושא בקלות על ידי סקוץ רגיל לחלוטין.

בהחלט, אבל אתה לא רוצה לעבור עם סקוטץ על המכונית כל פעם שיורד גשם מה גם שלעיתים התוצאה יכולה להיות גימור שונה באזור המטופל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

אני רוצה מוצר שנמכר כבר למאות אלפי-מיליונים של אנשים ויש לו הסטוריה של איזה 7-10 שנים כדי לדעת שהוא לא התפגר לי שלוש שנים אחרי שאני קונה אותו

אז טסלה לא רק רחוקה מחדשנות, אלא מוכרת מוצרים ישנים?

יש לי מותג להציע לך - סובארו.

לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

נתת את פג'ו כדוגמא, דוגמא נהדרת

כדוגמא לרכב חשמלי שיש לי ניסיון איתו והוא עובד. לא מעניין אותי עוד דיון לגבי רצועה טבולה בשמן או הזרקה ישירה שמטנפת את היניקה.

אין לי מספיק ניסיון עם יונדאי או וואג בחשמליות - אבל מתאר לעצמי שהמצב דומה ולכן תחליף פיג'ו ביונדאי.

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, CX25GTI כתב:

ניכר שאין לך מושג על מה שאתה מגיב לגביו.

הסייבר עשוי מנירוסטה , חומר גלם בשימוש נפוץ בתעשיות רבות , שום בעיה להשיג את החומר ברמות שונות של איכות החל מה 304 /316 /318 ועוד ועוד.

יקר זה מושג יחסי , יקר מול פלדה פחמנית רגילה , זול מול סגסוגות טיטניום, קבלר וכדומה.

הנירוסטה אינה מחלידה , וזה הלכה למעשה אחד היתרונות הגדולים שלה, עיקר השימושים של נירוסטה הוא בתחומי יצור המזון וההגינה.

למה שיהיה לי מושג על מתכות? אני רק מעביר מידע שראיתי.

המתכת הזאת מחלידה תסתכל בסרטונים בעצמך.

ראיתי עוד מידע שקשה לעצב את המתכת הזאת לעיצוב הנדרש ולכן הסייבטראק מיוצרת ממשטחים כמה שיותר ישרים ועדיין עלויות הייצור יקרות ומסובכות.

יש למתכת הזאת נטיה להתיישר ולחזור למצבה המקורי וזאת גם הנטייה שלה אחרי שהיא מורכבת על הרכב ולכן רואים חלקים לא מיושרים אחד עם השני.

זה מה שאני זוכר שראיתי אנסה למצוא את המידע לכך אחר כך.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום
לפני כשעה, green כתב:

למה שיהיה לי מושג על מתכות? אני רק מעביר מידע שראיתי

לא מזמן היה פה יוזר שגיחך על אחרים שחסרה להם קריאה ביקורתית.

בבקשה צא ולמד.

גם Stainless steel יכולה לקבל משקעים וכתמים שצריך לטפל בהם, בדיוק כמו שתעשה למוצרי "נירוסטה" בבית ובמטבח חוץ שלך.

מפה ועד היסטריית אינטרנט על סייברטראק DISASTER!!!!! המרחק גדול.

ולא, אני לא חושב שהסייברטראק מגניבה, אני חושב שהיא אינפנטילית בערך כמו מאסק בעצמו.

אה וכן, יש לי גם טסלה Y אז תבטל את מה שכתבתי.

• מצחיק 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניח את זה כאן: סרטון עדכני הבוחן אפשרות שימוש בטסלה מודל Y כרכב מרדפים משטרתי.

לפני שמעירים שההשוואה היא מול האקספלורר המגושם, רצוי לצפות ולקרוא תגובות.

אין בכך כדי לעודד נהג מצוי לרכוש טסלה אך ככלל הרושם הוא שמדובר במכונית אפויה למדי עבור מי שרוצה למתוח מעט את הגבולות 

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 28 דקות, waterman כתב:

אין בכך כדי לעודד נהג מצוי לרכוש טסלה אך ככלל הרושם הוא שמדובר במכונית אפויה למדי עבור מי שרוצה למתוח מעט את הגבולות 

יש סרטון שמשווה דגם 3 מול במוו M5 בהקפה של מסלול מרוצים עם אותו נהג מירוצים, ה M5 סיימה מעט אחרי הטסלה אבל בצורה אלגנטית ונקייה מול החלקות וירידות מהמסלול של ה 3. הטסלה פשוט פיצתה על הפשלות בהאצה מהירה חזרה למסלול

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, garicho כתב:

גם אני הייתי מתלונן. שיתעדכן ברקע, מה זה השטויות האלה שהרכב לא נוסע כשיש עדכון OTA?

כשהרכב שלך בטיפוך במוסך והם מעדכנים לך תוכנה הרכב גם מושבת.

לא הבנתי מה הבעיה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, garicho כתב:

גם אני הייתי מתלונן. שיתעדכן ברקע, מה זה השטויות האלה שהרכב לא נוסע כשיש עדכון OTA?

פיספסתי את זה. כתלות במה מעדכנים לא תמיד אפשר לכתוב תוכנה חדשה על קונטרולר בזמן שהוא רץ (כמובן תלוי גם בקונטרולר). ותלוי על איזה פרוטוקול העידכון הזה עובר - יכול להיות שמכבים קונטרולרים אחרים על אותו הבאס. 

אצלי בעבודה אין שום סיכוי לעדכן בזמן שהכלי בפעולה. יותר מזה, גילינו שיש קונטרולרים צד ג' שיכולים לחטוף חפפה (במקרה הטוב) אם מעדכנים בזמן שהם עובדים. 

הייתי מאוד רוצה להגיד שזה חלקים זולים או משהו, אבל הם לא.

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Rשף כתב:

יש סרטון שמשווה דגם 3 מול במוו M5 בהקפה של מסלול מרוצים עם אותו נהג מירוצים, ה M5 סיימה מעט אחרי הטסלה אבל בצורה אלגנטית ונקייה מול החלקות וירידות מהמסלול של ה 3. הטסלה פשוט פיצתה על הפשלות בהאצה מהירה חזרה למסלול

לא צריך M5, גם גולף R תהיה מהירה יותר וככל שהמסלול ארוך יותר ההפרש יהיה משמעותי יותר. לפחות מול המודל 3P היוצאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Rשף כתב:

לפני 10 דקות, Supertigre כתב:

לא צריך M5, גם גולף R תהיה מהירה יותר וככל שהמסלול ארוך יותר ההפרש יהיה משמעותי יותר. לפחות מול המודל 3P היוצאת.

תובנות מצויינות.

איך שאסיים כאן אכתוב לכוחות אכיפת החוק בארה״ב לרדת מהרעיון המטופש של שימוש בטסלות כאינטרספטורים ולעבור לגולף R ו/או M3.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...