Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים! אם תוכלו בטובכם לעזור לי ולייעץ לי בבחירת סאב אני יודה לכם מאוד.

אממ.. אז זה ככה. אני מחפש סאב ברמה גבוהה אבל עם מחיר לא כ"כ יקר. גג - 1500.

ואני רוצה שהסאב יהיה איכותי, אפילו שיהיה יותר איכותי ופחות עוצמתי. אני בחור ששומע מוזיקה מזרחית ואנגלית שקטה, אין לי ולטראנסים והאוסים שום קשר.. ואני מחפש סאב שיוסיף איכות לצליל.

תודה לעוזרים

פורסם

תוסיף בבקשה עוד פרטים.

עם איזה מגבר אתה הולך לדחוף אותו , ציוד נוסף באוטו (אה , וגם כתובת ת מספר רישוי ואיפה המפתחות , אנחנו כבר נדאג לשאר).

פורסם

יש לך את השיבה ....יש לך סאב של PPI איכותי סוף הדרך....יש לך סאבים של אודיובן שגם הם טובים...סאב של JVC שגם איכותי וגם חזק....

אבל עם סאבים כאלה צריך לבוא מגבר חזק ויציב(מונובלוק)......

שמר,אנשים עוד יפחדו ליכתוב פה:lol:

פורסם
תוסיף בבקשה עוד פרטים.

עם איזה מגבר אתה הולך לדחוף אותו , ציוד נוסף באוטו .

אוקיי

מגבר אלף וואט של אלפיין אין לי מושג לשם של הדגם, זה בקשר למגבר.

ובקשר לציוד נוסף.. תגדיר למה אתה מתכוון כי אין לי מושג על איזה ציוד אתה מדבר.

פורסם

infinity kappa perfect 12.1, סאב חזק ונציל במיוחד 96db @40h !!!

פשוט סאב מעולה, אם אתה יכול להשיג בתקציב שהצבת לך על תהסס אפילו לרגע, האלפיין שלך ירים אותו לא רע בכלל לטעמי

פורסם

אני אישית הייתי בוחר רוקפורד .

הנה דוגמא לאחד מהם ( מההצעות של אוטופרט) :

סאבוופר "12 בתיבה 500/1000 וואט RFD-1212/2112.........במחיר 1500 ש"ח

פורסם

אחרי שאטמתי את הפוקאל שלי ואני עכשיו באמת רואה מה הוא שווה...

בלי ספפק אני אומר הפוקאל...

עומרי אתה חייב לשמוע אותו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל , התיבה שלך אטומה ? או עם פורט? וכמה ליטרים היא? ויש מילוי צמר סלעים בפנים?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היא הייתה עם פורט...

היא 62 ליטר אטומה עכשיו!

אני עוד מעט יפתח תרד עם התמונות גם עשיתי רשת גריל להגן בצורת לוגו של פוקאל יצא משהו מהסרטים באמת עבדתי עד עכשיו על זה והסאונד סוף סוף הסתדר לי כל הפאק הזה שהיה משהו דפוק בבאס הסתדר שומעים מעולה ממש אני מרוצה ממנו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מברוק !

גם אני ביטלתי את 2 הפורטים שעשיתי בחזית לאחר שהתגלו ככישלון [עוד לפני שהבנתי את התאוריה ] התיבה שלי בנפח 39 ליטרים שזה מעט ..בכל מקרה אטמתי כמו שצריך עכשיו הבאס מדוייק יותר ולא משתלט על שאר ההצלילים כמו שאמרת..מה שכן הדבר מצריך יותר כוח מהמגבר להזיז את הממברנה כמו שצריך ולהגיע לרמות טובות ..ככה זה בתיבה סגורה.:x

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...