Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי:

אם יש בידיי רשיונות רכב שהתוקף שלהם עד מרץ 18. לרכב אין כרגע טסט. על הרכב שולמו האגרות עד מרץ 20 אך אין את הרשיונות בידיי.

אין אפשרות לבעל הרכב לגשת לרשיומט הקרוב כיוון שאינו בסביבה.

נאמר שאגש למשרד הרישוי לבצע העברת בעלות (עם ייפוי כח ורשיון נהיגה של בעל הרכב), האם אקבל בו במקום רשיון חדש ואיתו אוכל לגשת לעשות טסט?

פורסם

עשיתי העברת בעלות לרכב שעמד 3 שנים ללא טסט

הפקידה במשרד הרישוי חולון אחרי שבדקה את כל הניירת לשביעות רצונה נתנה לי גם אישור תנועה זמני בכביש ל 24 או 48 שעות כדי לגשת למכון טסטים ושם אם צריך נותנים ארכה יותר ארוכה לתקן

בהצלחה

חנוכה שמח

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם
עשיתי העברת בעלות לרכב שעמד 3 שנים ללא טסט

הפקידה במשרד הרישוי חולון אחרי שבדקה את כל הניירת לשביעות רצונה נתנה לי גם אישור תנועה זמני בכביש ל 24 או 48 שעות כדי לגשת למכון טסטים ושם אם צריך נותנים ארכה יותר ארוכה לתקן

בהצלחה

חנוכה שמח

תודה. ידוע גם לי שאפשר לעשות העברת בעלות במשרד הרישוי לרכב בלי טסט.

השאלה היא האם בו במקום אקבל ניירת עדכנית שאיתה ניתן לגשת לטסט ולעשות ביטוח?

וגם- מה זאת אומרת "כל הניירת"? מה עליי להביא חוץ מרשיונות ישנים, ייפוי כח ורשיון נהיגה של הבעלים הנוכחי?

פורסם

הי

במקרה שלי הייתי צריך להביא צו ירושה וייפויי כח נוטוריוניים צילומי דרכונים וכו... ערמה שלמה.

במקרה שלך תביא מה שאתה צריך לפי העניין.

הפקידה שיתפה פעולה ומה שלא ידעה הלכה למנהל שלה וכו...

בהצלחה

פורסם

וגם- מה זאת אומרת "כל הניירת"? מה עליי להביא חוץ מרשיונות ישנים, ייפוי כח ורשיון נהיגה של הבעלים הנוכחי?

כדי לבצע העברת בעלות במשרד הרישוי אתה צריך:

תעודת זהות או דרכון (לא רישיון נהיגה) של הקונה והמוכר, ויפוי כח כח חתום לביצוע הפעולה ע"י המוכר.

אין צורך להביא רשיונות ישנים. בתום התהליך תקבל רישיון לטסט.

בעל הרכב יכול לגשת לכל סניף דואר ולהוציא רישיון עדכני - אין צורך לגשת לרישיומט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...