Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 מודל 16 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מצאתי פיג'ו 208 יד 1 (00 בעלים קודמים), מודל 3/2016 עם 80k ק"מ, ידנית, ללא תאונות. חברת הליסינ (חברה גדולה ומוכרת) הראתה לי דו"ח שמעיד על כך שהרכב עבר את כל הטיפולים עד כה, עוד הם טוענים שנהג ברכב נהג יחיד לאורך כל התקופה. (כיצד אפשר לאמת כזה דבר?)

מחירון יד 2 משוקלל של הרכב (תוך התחשבות בעברו כרכב ליסינג) הוא 31.9k. ההצעה הסופית (לטענתם) היא באיזור ה-29k, הם נותנים גם לרכב שנה וחצי אחריות על הגיר והמנוע.

שמעתי סיפורי זוועות על האופן שבו חברות ליסינג מטפלות ברכבים שלהן, על רכבים שלא מגיעים לטיפולים בזמן או לא מגיעים בכלל לטיפולים כיוון שהנהגים שוכחים, לכן לא ברור לי האם אני יכול לסמוך על דו"ח הטיפולים שסופק לי.

האם מדובר בהצעה משתלמת לדעתכם? אני חושש מהסחירות של הרכב בעתיד בשל עברו כרכב ליסינג, ולכן אני מתייעץ כאן.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

קודם כול קח לבדיקה משלך אי אפשר להאמין להם

ודבר שני אם האוטו במצב מושלם ואתה מתכוון להחזיק בו הרבה זמן

אז לדעתי שווה גם ככה פיגו מאבדת ערך מהר

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

פורסם (נערך)

תודה רבה! כמובן שאקח לבדיקה. בנוסף גם אבקש מהם להוציא לי טופס מהמסלקה של חברות הביטוח, רק שאני לא בטוח שבמקרה של רכבי ליסינג תאונות נרשמות בכלל במסלקה של חברות הביטוח, כיוון שכידוע חברות ליסינג אינן מבטחות את הרכב שלהן.

רק לא ברור לי איך "תשלם להם 29k, משתלם" מתיישב עם "פיג'ו גם ככה מאבדת ערך מהר", זאת בדיוק הסיבה שאני לא רוצה לשלם להם 29k על רכב ליסינג.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם (נערך)

הרבה רוכשים רכב יוצא ליסינג ללא בעיה.

כמו כן יש לך תיעוד להיסטורית טיפולים.

לגבי המחיר, תבדוק רכבים דומים ביד 2 על מנת לדעת האם ההצעה אטרקטיבית.

כמו כן למנוע פיורטק יש מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, האם היה תיעוד להחלפה? במידה ולא הייתי בודק את מצבה במוסך.

Sent from my iPad using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, בהחלט יש תיעוד של היסטוריית הטיפולים, השאלה העקרית היא לא האם אלא כיצד הרכב טופל ועד כמה הקפידו על איכות החלפים, אני נוטה להאמין שחברת הליסינג בחרה להשתמש בחומרים הכי זולים שהצליחה לשים עליהם את ידה כדי לחתוך עלויות.

המחירים שמפורסמים ביד 2 אלו מחירים ראשוניים לפי מיקוח, ברוב המקרים ניתן להוריד אותם ב-10-20% עם קצת יכולת מיקוח ובהתאם לרמת הסחירות של הרכב, כאן אנחנו מדברים על פיג'ו, שישראל ישראלי אינו חובב בלשון המעטה, לכן הסחירות היא בהתאם.

אני מעריך שרכב פרטי עם הנתונים הנ"ל היה נמכר ב-29k בסופו של דבר, אולי גם 30k אם הבעלים היה מתעקש, השאלה היא עד כמה עברו כרכב ליסינג אמור להשפיע על המחירון שלו, גם חוסר הידיעה שלי לגבי כמה נהגים נהגו בו.

פורסם

אולי לא השתמשו בשמן הכי איכותי אבל בכול זאת יש תקנים.

לגבי המחיר, אם אתה חושב שזה המחיר שתקבל מאדם פרטי הייתי מעדיף לקחת מאדם פרטי, חברת ליסינג לא רוצה להוריד יותר מידי, אבל בן אדם שיבוא לקנות ממך כניראה יליחץ על עבר ליסינג.

רק קח בחשבון שנותנים לך אחריות מסוימת.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסלקה של חברות הביטוח לא שווה הרבה ברכבי ליסינג כיוון שהם לא מבטחים במקיף או צד ג'.

לגבי הרכב - אם מדובר בחברת הליסינג פריים ליס - זה יתרון כי הרכבים טופלו במוסכי לובינסקי.

אם לא - תברר היכן הם טופלו.

המחיר לי אישית לא נשמע מאוד אטקרטיבי. אבל לא חפרתי את יד 2.

מרגיש לי שבהפרש לא גדול אפשר לקבל רכב זהה פרטי עם ק"מ נמוך יותר.

• תוכן חדש...