Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם/ן

אני מחפשת לרכוש קרוסאובר אבל שיהיה היברידי בלבד! עד 200,000₪ (אשמח אם תתנו לי שמות/רעיונות) כי נכון לעכשיו היחיד שעולה לי לראש- קיה נירו ואשמח לשמוע על קרוסאוברים היברידיים נוספים מלבד נירו תודה ;)

פורסם

נכון לעכשיו אני לא זוכר עוד אופציות היברידיות. יש MG חשמלי ב144 עם טווח של 263 ק"מ ובקרוב אמור להצטרף להיצע גם יונדאי קונה חשמלי.

פורסם

אם יש לך דרישות מה"קרוס-אובריות" של הרכב פרט לעיצוב, קח בחשבון ש-CHR ונירו הם נמוכים ולא נותנים הרבה מעבר לעיצוב.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לקסוס ux.

 

מיני קאנטרימן פלאג אין.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

 

 

פורסם

CHR זה רכב נוראי. לטויוטה פאן בויס בלבד. אפילו יותר נוראי מהג'וק שהנסיעה הקצרה שעשיתי בו כנוסע היתה מאוד לא נעימה.

 

מה הדרישה? כמה אנשים? כמה קמ? עירוני או בינעירוני?

את חובבת מנועים שלחיצה על דוושת הגז מייצרת רעש ואז עוד רעש ואז עוד רעש?

פורסם

הם קלטו שעם ישראל משלם הרבה ₪₪₪₪ עבור יונדאי וקאיה. כאשר פיג'ו העלו עוד מחירים על ה 3008 אז הם הבינו שהם יכולים להעלות עוד את המחיר.

התוצאות המוצלחות (מבחינת היבואן) נוסעות בכבישים.

×
×
  • תוכן חדש...