Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל או הייבריד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן עיקר הנסיעה הוא בינעירוני נטול פקקים ומכאן הדילמה. אחרת הוא היה רץ להיבריד בלי לחשוב פעמים.

מלבד האמינות, האם רכב היברידי נמרץ כמו רכבי טורבו? הכוונה לרכבים משפחתיים ולא לאיזה ראב 4 והלאה.

אפשר לחלוק שבחים לאמינות ולחסכוניות של ההיברידיות של טויוטה, נמרץ וכיף לנהיגה - בטח לא. הרכבים האלה מכוונים לנהיגה מתונה וחסכונית, לא שאי אפשר לעשות בהם נסיעה של 400 ק"מ מהמרכז לרמה"ג ובחזרה, אבל כיף גדול זה לא יהיה וגם חסכון גדול לא יהיה.

ההיברידיות של קיונדאי קצת יותר מוכוונות נהיגה ומרגישות יותר כמו רכב נורמלי, אבל לעניות דעתי עוד לא הוכיחו את עצמן מספיק זמן מבחינת אמינות ושרידות המערכת ההיברידית. זה לא שיקול עבור מי שמתכנן למכור רכב אחרי 3-4 שנים עם בקושי 100K, אבל כן שיקול עבור מי שמתכנן לנסוע הרבה ולהחזיק את הרכב שנים.

חזיר דיזל

פורסם
אכן עיקר הנסיעה הוא בינעירוני נטול פקקים ומכאן הדילמה. אחרת הוא היה רץ להיבריד בלי לחשוב פעמים.

מלבד האמינות, האם רכב היברידי נמרץ כמו רכבי טורבו? הכוונה לרכבים משפחתיים ולא לאיזה ראב 4 והלאה.

בא נגיד את זה ככה אחרי ששכרתי קליאו ידנית דיזל בטיול בחו"ל- שזה לא איזה רכב ספורטיבי משהו - כשביום יום אני נוהג בג'אז CVT שדומה מבחינת הנהיגה לפריוס - התלהבתי ממש מהעוצמה ומהזמינות כח של הרכב.

בקיצור אם נמרצות והנאה מהווים שיקול כלשהו ומדובר על בין עירוני נטול פקקים - לא הייתי חושב אפילו והייתי הולך על דיזל-ידני.

אם מבחינתו רכב לוקח אותי מא' לב' - אז מהחשיבה לטווח הרחוק כן הייתי חושב על היברדי.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

גם אני מתלבט בין דיזל להיברידי רכב 7 מקומות השאלה עלויות הטיפולים השוטפים זהות במנועי דיזל והיברידי?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

• תוכן חדש...