Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שנים שהייתי משתמש באייפונים, הוחלט סוף סוף לעבור לאנדרואיד.

הבעיה כרגע היא להעתיק את כל המידע בין המכשירים.

התחלתי עם אנשי קשר דרך החשבון גוגל, מסיבה כלשהי נראה שכ200 אנשי קשר לא עברו.

הבעיה השנייה והיותר קריטית היא איך לסנכרן את שיחות הוואטסאפ?

יש בצאטים הרבה שיחות ומדיה שחשוב לי שיעברו למכשיר החדש.

מדריכים בגוגל ויוטיוב או שלא עובדים (חלקם תקלות שמתגלות תוך כדי פעולה, חלק פתרונות בתשלום שגם הם בספק אם עובדים) או החלק שכנראה עובדים ממש מסורבלים (יצוא ידני של כל שיחת וואטסאפ)

אשמח לעזרה [emoji41]

דרך אגב, המעבר הוא מiphone 6s לsamsung note 10 plus

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

גיבוי של הוואצאפ לגוגל דרייב ואז שחזור שלו מאותו החשבון באנדרואיד.

עבד נפלא כשהעברתי את ההורים מאייפון לאנדרואיד .

את אנשי הקשר אני זוכר שעשיתי ייצוא בקלאוד של אייפון ואז ייבוא בגוגל קונטקס באתר אינטרנט .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אין דרך טובה לגבות וואטסאפ מאייפון לאנדרואיד. מטומטם מאוד אבל זה מה יש.

כל תוכנה שעושה את זה [ויש כאלו] עובדת בצורה של גיבוי הוואטסאפ באמצעות אייטונס למחשב בצורה לא מוצפנת ואז המרה של קבצים אלו לקובץ גיבוי של אנדרואיד.

זה לא מושלם ויש הרבה בלאגן אחרי זה, אבל עדיף מכלום.

פורסם

אם אני זוכר נכון, ואם לא השתנה משהו, סמסונגים באים עם תוכנה בשם Smart Switch שזה בדיוק התפקיד שלה בחיים.

תדליק אותה, לך לפי ההוראות, חבר את האייפון דרך הכבל 8 פינים שלו וה-OTG המצורף לסמסונג, זה אמור לעשות את העבודה גם עם אנשי הקשר והתמונות והוואצאפ (אם כי לא בטוח שבצורה מושלמת), תדאג ש-Smart Switch תהיה מעודכנת לפני שאתה מפעיל אותה.

הלכה למעשה מה שה-SS עושה זה מפעיל שירות backup2 של אפל (כמו אייטיונס) ושואב את כל הקבצים שיש על האייפון לגלקסי, ואז מתחיל לנתח אותם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא נשמע לי סביר שאפל מאפשרים תעבורת מידע כזאת למכשיר צד שלישי דרך כבל ישיר, זה מהדברים הכי בסיסיים שהם חוסמים במסגרת הגן הסגור.

אם היה פתרון כזה פשוט וחינמי שעובד לא היו כל כך הרבה פתרונות בתשלום לכאורה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לא נשמע לי סביר שאפל מאפשרים תעבורת מידע כזאת למכשיר צד שלישי דרך כבל ישיר, זה מהדברים הכי בסיסיים שהם חוסמים במסגרת הגן הסגור.

אם היה פתרון כזה פשוט וחינמי שעובד לא היו כל כך הרבה פתרונות בתשלום לכאורה.

בטח שכן, לפחות בעתיד הקרוב עד שיהרגו את אייטיונס ואז נדע יותר.

אבל עקרונית backup2 זה service שאפל ישבו וכתבו בדיוק בשביל זה, לגבות את הטלפון שלך, בזמנו זה נועד בעיקר למעבר iPhone -> iPhone דרך מחשב עם אייטיונס (backup ואז restore) כשהמחשב באמצע הוא אמצעי אחסון דיי מפגר.

על הבסיס הזה יש הרבה דברים - SS או LG Backup או תוכנות כאלה עושות את זה (לצורך העניין ברגע שחיברת דרך OTG את האייפון, הוא לא יודע שהוא מחובר למתחרה שלו, מבחינתו הוא מחובר ל-Host וגם אחרי Handshake ו-Trust הוא יכול מקסימום לדעת שהוא מחובר לקרנל של לינוקס).

עד לפני בערך שנה זה היה חלק גדול ועיקרי בעבודה שלי, לכתוב תוכנות שעושות כל מיני דברים על ה-services האלה של אפל (ש-backup2 הוא רק אחד מהם)

אפל מאפשרים תעבורה ברגע שהמכשיר לא נעול, ואז תעשה מה שבא לך - מתוך הגיון שאם המכשיר לא נעול גם ככה יש לך גישה למידע הזה.

נכון, וזה מצריך גם לחיצה על כפתור Allow או על כפתור Trust על מסך האייפון כשהוא לא נעול.

כדאי גם לנסות עם ובלי Encrypted Backup, בגירסאות iOS שונות הדלקה או כיבוי הפיצ'ר משפיע על המידע שיוצא.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בטח שכן, לפחות בעתיד הקרוב עד שיהרגו את אייטיונס ואז נדע יותר.

החל מMacOS catalina שיוצא מבטא כנראה חודש הבא - אין יותר iTunes.

יש Music , Podcast וTV.

כל הסנכרון של המכשירים יעשה דרך גישה כמו דיסק / מכשיר חיצוני דרך המערכת הפעלה.

סתם אומר ...

מה תהיה ההשפעה של זה ומה יקרה בWindows ? שאלה טובה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בהתחשב בעובדה שלרוב המוחלט של האנשים בבית יש מחשב Windows / Linux (כולל מכשירי אנדרואיד שהם למעשה לינוקס), מה קורה ב-Mac OS כמעט ולא רלוונטי.

מה שמעניין שיקרה זה לא מצד ה-Host (ווינדוס, מאק), אלא מצד ה-Device, האם יפסיקו תמיכה וישאירו את ה-Services? יחסמו את ה-Services בכלל? יחליפו ב-Services אחרים? תצורת עבודה אחרת?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...