Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעזור לאבא של אשתי למכור את הרכב שלו, סוזוקי סוויפט בן 10 שנים עם ק"מ 80,000 (יד 0).

היתה איזו שהיא בעיה עם האזעקה לפני כמה מספר שנים וחשמלאי ביטל אותה.

משהו לא היה כשורה וכעת ניתן לפתוח רק את דלת הנהג עם המפתח, וצריך ללחוץ על כפתור פתיחה עבור שאר הדלתות.

השלט עצמו לא עובד, אולי צריך פשוט להחליף סוללות.

בנוסף הפגוש הקדמי טיפה התנתק ממקומו והצבע בכללי לא במצב מדהים.

האם כדאי לסדר את כל הדברים הללו, או פשוט לנסות ולמכור כמו שהוא?

פורסם

תבדוק ביד2 כמה רוצים על רכבים דומים, גם עם קצת יותר קמ גם שנתון מעל ומתחת.

תחשוב כמה אתה רוצה. שים מודעה שהיא במחיר השוק. תראה מה הולך.

לכל אחד יש דברים שחשובים לו וכאלה שפחות.

אני למשל -

צבע לא הייתי נוגע.

בעיות חשמל קטנות כן הייתי מתקן, אף אחד לא רוצה לקנות רכב שאתה צריך לפתוח ידנית את שאר הדלתות. יתכן שהיתה אזעקה וגם נעילת דלתות בשלט. הוא נטרל את האזעקה ויצר בעיה חדשה. אולי צריך להתקין מערכת נעילת מרחוק חדשה.

אותי זה היה מבאס בכל נסיעה של יותר מנהג.

גם ברכב של 2000 שח.

צבע? זה משהו שאפשר להשלים איתו.

פגוש? תלוי בסיכוי שיפול באמצע נסיעה. תעשה סיבוב בכל איזור עמוס חנייה במיוחד תל אביב. אנשים חונים המון פעמים עד נגיעה. גם אם יש להם חיישן ומצלמת רוורס. כי כדי להיכנס לחנייה באיזור שאין, אז חונים עד הסוף, אחרת אתה מוותר על חניות.

פורסם

קודם תנסה להחליף סוללות בשלט, זה מתסכל לפתוח רכב עם מפתח, כמו שקיפוד ים ציין, עם זאת, אני לא חושב שלסדר את שאר הדלתות זה משמעותי למכירה, אצלי אישית קניתי את הרכב בלי נעילה מרכזית שעובדת ולא סידרתי את זה, כי 99 אחוז מהזמן גם ככה אין שימוש לדלתות האחרות, וכשיש אני פשוט פותח מבפנים, לא ביג דיל.

פורסם

עם 80 אלף קמ לרכב בן 10 יד ראשונה זו מציאה שיחטפו עוד לפני שתמצמץ. לא הייתי נוגע בשום דבר וזו הכלה ומי שרוצה שייקח. אני חותם לך שאתה תקבל עליה מחירון בקל!

פורסם

המחירון גבוה יחסית לשנתון - כך שאני מטיל ספק ביכולת לקבל מחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...