Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

טסים עוד מעט לטיול באיזור שוויץ והיער השחור. אנחנו 4 מבוגרים וילד עם בוסטר. כ 4-5 מזוודות ועגלה.

נכון לעכשיו שריינתי לנו SMAX דרך ALAMO בנמל ציריך במחיר מצויין. יש אופציה לשכור סקודיאק (אני מניח גם 5008 תחת אותה קטגוריה) דרך EUROPCAR, ההפרש כ 40 דולר.

השאלה זה מה יותר מרווח, ומה יכיל יותר מזוודות מאחור?

תודה

פורסם

אתה בד"כ לא יכול לשריין דגם ספציפי, הם יתנו לך מה שיש כל עוד שזה מאותה קטגוריה. ככלל מיניוואנים מרווחים יותר מג'יפונים בייחוד בספסל השלישי, ותא המטען.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

בהפרש של 40 דולר לא הייתי חושב בכלל על האופציה של ג'יפונים, ולוקח את הקטגוריה הגדולה והמרווחת יותר.

נסיעה טובה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אתה בד"כ לא יכול לשריין דגם ספציפי, הם יתנו לך מה שיש כל עוד שזה מאותה קטגוריה. ככלל מיניוואנים מרווחים יותר מג'יפונים בייחוד בספסל השלישי, ותא המטען.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

זה אני יודע, שיתנו לפחות מה שהזמנתי ואם לא אז מעל.

הספסל השלישי לא כלכך קריטי לי, אלא יותר הנפח של התא מטען.

השאלה איזו קטגוריה להזמין, כדי שלפחות אם אקבל בדיוק את מה שהזמנתי אז יספיק לי המקום

פורסם
בהפרש של 40 דולר לא הייתי חושב בכלל על האופציה של ג'יפונים, ולוקח את הקטגוריה הגדולה והמרווחת יותר.

נסיעה טובה

הSMAX יותר זול מהסקודיאק.

פורסם (נערך)

בדגמים האלה הדורה השלישית מקופלת לטובת המזוודות, שכן תא המטען בלי זה זעיר.

בקטגוריות האלה יש לי ניסיון חיובי מאד עם 5008 (אבל מגרסת 2010) ועם רנו אספאס. 5 מבוגרים על ציודם.

אם יש בכוונתכם לנהוג בערים בשווייץ התכונן היטב, הסימונים ובעיקר הרמזורים שונים מכל מה שאתה מכיר מחוץ למדינה הזו. והקפד על כל הרחבות הביטוח ועל מדבקת אוטובאהן שווייצרית.

עריכה: אם אתה שוכר בציריך המדבקה באה על הרכב. אבל אז אזהרה אחרת - הגנבים מתייחסים לשוויצרים כעשירים אוהבים לפרוץ מכוניות עם מספר שוויצרי. הסתר היטב כל רכוש ברכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מניסיון עם 5008 מהדור הנוכחי - בהנחה שמדובר על מזוודות בינוניות ומעלה, לא יכנסו יותר מ-4 מזוודות בתא המטען, וגם זה אחרי קצת מאבק.

4 מזוודות ועגלה - בעייתי על גבול הבלתי אפשרי, 5 מזוודות ועגלה - בלתי אפשרי.

וכמו שנאמר לך SMAX זה דגם מייצג ולא בהכרח תקבל אותו.

אני בכלל קיבלתי את ה-5008 כשהזמנו אוקטביה סטיישן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהנחה ש-2 מבוגרים וילד ישבו כולם בשורה האמצעית, אז גודל תא המטען ב-s-max

יספיק גם להוביל רהיטים של איקאה מלבד 4 מזוודות.

לחלופין, אפשר לקפל רק כסא אחד בשורה השלישית, לתחוב את הילד בכסא הנותר, ולפזר תיקים בשורה האמצעית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...