Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר באודי q3 ובטיפול 60אלף צריך להחליף שמן גיר.

בגלל שבמוסך היבואן נתנו הצעת מחיר מופרזת, פניתי למוסך שמתמחה בvag והוא גם הומלץ בקארספורום.

קראתי בפורומים מחו"ל וגם בקארספורם היה מדריך, בכול המקומות שראיתי כתוב שאחרי שממלאים שמן חדש צריך להניע את המנוע, לחכות שהטמפ של השמן תעלה ל35 מעלות ואחרי זה להמתין שכול השמן העודף ינזל החוצה מפתח הניקוז.

אבל, מנהל המוסך שדיברתי איתו אמר לי שהם מחליפים שמן גיר לdsg מספר פעמים ביום בשיטה אחרת ועד עכשו לא היו שום תלונות. הוא אמר שהם שוקלים את השמן שנזל מהגיר וממלאים בדיוק אותה כמות.

רציתי לברר אם זאות גם שיטה טובה או לא?

מישהו יודע באיזה שיטה מחליפים שמן במוסכי היבואן?

תודה!

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

דבר עם ספי שגם מומלץ כאן בפורום.

החליף לי לפני מספר שנים בפאסאט, אומנם לא dsg אך גם שם קראתי שצריך להניע ולחמם אם הגיר - עד כמה שזכור לי זו השיטה שבוצעה בזמנו.

(רכב מעל 200k ללא שום בעיה עד היום)...

כמו כן, החלפתי גם את הפילטר גיר.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

לא מעט פעמים החלפתי שמן ופילטר בתיבה הזו. הכמות שיוצאת זו הכמות שתיכנס ולכן חשוב למדוד את הכמות שיוצאת. ברגע שתעבוד בשיטה הזו לא תצטרך לחמם שום דבר כי לא יהיו עודפים ולא חוסרים בכמות שהכנסת. הכנסת השמן תיעשה דרך פתח בית הפילטר...זה לוקח זמן אז יצריך סבלנות. אני אישית קונה ליטר שמן לתיבה הזו תואם בתקנים ובצמיגות כמובן בסביבות ה 50 שח. הפילטר עצמו מעט יקר כ 150 שח אם אני זוכר נכון למקורי.

• תוכן חדש...