Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האישה מבקשת ג'יפון ולכן אני רוצה את עזרתכם בבחירה.

עדיפות מאוד גבוהה שיהיה גג פנורמי אך לא חובה.

התקציב הוא בין 70-90 אלף.

מה האופציות ?

פורסם

בטוח לגבי הגג הפנורמי? זה כנראה הדבר הכי מיותר בחום הישראלי המעיק...בכל מקרה לא הייתי פוסל רכב על זה.

חשוב שתגיד כמה אתה מתכנן לנסוע, איזה תנאים ועוד קצת פרטים שיעזרו לחכמי הפורום לעזור לכם.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
בטוח לגבי הגג הפנורמי? זה כנראה הדבר הכי מיותר בחום הישראלי המעיק...בכל מקרה לא הייתי פוסל רכב על זה.

חשוב שתגיד כמה אתה מתכנן לנסוע, איזה תנאים ועוד קצת פרטים שיעזרו לחכמי הפורום לעזור לכם.

האישה מתלהבת מגג פנורמי...

נסיעה של בערך 10k בשנה

נסיעה עירונית ולעיתים רחוקות מחוץ לעיר

ישמש עבור משפחה.

פורסם

אם זה רק בתוך העיר הייתי לוקח ג'יפון אטמוספרי ללא טורבו (למרות שלא מחייב).

אני פחות חזק במחירים נחכה לחברים שיגיבו.

לגבי הגג פנורמי אני מתעקש - לדעתי האישה לא מבינה את המשמעות של זה בחום הישראלי, שוב, לא הייתי פוסל רכב על זה, בהחלט ניתן להשיג רכב עם גג.

אתם תראו לאחר כמה חודשים שהשימוש בגג יהיה שואף לאפס.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
אם זה רק בתוך העיר הייתי לוקח ג'יפון אטמוספרי ללא טורבו (למרות שלא מחייב).

אני פחות חזק במחירים נחכה לחברים שיגיבו.

לגבי הגג פנורמי אני מתעקש - לדעתי האישה לא מבינה את המשמעות של זה בחום הישראלי, שוב, לא הייתי פוסל רכב על זה, בהחלט ניתן להשיג רכב עם גג.

אתם תראו לאחר כמה חודשים שהשימוש בגג יהיה שואף לאפס.

מבחינת חום, בהנחה והגג סגור אני מניח שזה שווה ערך לרכב שאין בו בכלל גג פנורמי לא ?

פורסם

לא בכל הרכבים הגג נסגר הרמטית, לפעמים זה סוג של צלון כזה.

שנית המינוס הוא שזה מנמיך את הגג, אז אם אתה גבוה זה עלול ליצור בעיות (פחות קריטי).

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הנשים בארץ חולות על הפוזה ובגלל זה שוק הג'יפונים משגשג ופורח, ממליץ לך להעיף מבט על הספורטאז' שהוא רכב עם שוק טוב ומאוד אמין. יש גרסה אחת לדעתי שמגיעה עם גג פנורמי שנמצאת כבר כמה שנים על הכביש.

פורסם

אם מחפשים ג'יפון קטן אז לפיג'ו 2008 יש דגמים עם גג זכוכית פנורמי קבוע ולא נפתח. הוא לא מאוד מרווח ולא מאוד גבוה ובעיר מורגשות וויברציות מיחידת ההנעה, אבל הוא נוח והתנהגות הכביש שלו מהנה, הביצועים בדגמי הטורבו טובים.

אם מעדיפים משהו גדול יותר אז אולי מיצובישי ASX אבל ממש בתקרת התקציב וזה יצריך קצת מיקוח. רק הדגם המאובזר ביותר מגיע עם גג זכוכית קבוע ולא נפתח.

פורסם

סוזוקי קרוסאובר נמכר עם גג פנוראמי ענק בשנים 2014-2015.

אופציה חסכונית ושפויה.

בתקציב לא יכנס טוסון opensky (סביב 110000 ל 2016).

אם בכל זאת תוותרו על הגג, חפש ספורטאז' 1600 שנת 2016 שיכנס בקושי בתקציב אבל יתן מערכות בטיחות אקטיביות מצילות חיים וחשובות בהרבה מכל אביזר נוחות / פינוק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
סוזוקי קרוסאובר נמכר עם גג פנוראמי ענק בשנים 2014-2015.

אופציה חסכונית ושפויה.

בתקציב לא יכנס טוסון opensky (סביב 110000 ל 2016).

אם בכל זאת תוותרו על הגג, חפש ספורטאז' 1600 שנת 2016 שיכנס בקושי בתקציב אבל יתן מערכות בטיחות אקטיביות מצילות חיים וחשובות בהרבה מכל אביזר נוחות / פינוק.

יש גם מתחת ל-100.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...