Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כמה חודשים נסעתי ברוורס ועשיתי תאונה קטנה עם רכב שנסע קדימה,לאחר בירור עם הסוכן ביטוח שלי הבנתי שזאת הייתה אשמתי.דיברתי עם החברה של בעל הרכב השני(הוא בליסינג) והחלטתי שאני לא רוצה לסגור את זה בפיצוי ושיתבע את החברה שלי כדי לתקן,כך גם יסדרו את הרכב שלי על הדרך.מפה לשם היה לי הרבה על הראש לימודים וכאלה ורק עכשיו נזכרתי שהם בכלל לא תבעו אותי ולא התקשרו אליי לגבי התאונה.

זה הגיוני שכבר כמה חודשים שהם לא מקדמים את זה??יש מצב שהם ויתרו כי זאת הייתה תאונה ממש קטנה??

תודה מראש!

פורסם

אם אני לא טועה, 7 שנים. כרגע הכי חשוב מבחינתך לשמור כל תיעוד על התאונה ובעיקר תמונות שצילמת בזמן אמת, ליום שתדרש להשיב. חפש בפורום ותמצא הודעות על מקרים שתבעו לאחר חודשים סכומים הזויים בהשוואה לעלות תיקון הנזק האמיתי.

פורסם

כשהייתי משנע רכב לטסט עשיתי תאונה ונכנסתי ב-I35 ליסינג. התקפל לו בקטנה הפגוש. הוא עצר בצד והצליח להוציא את הפגוש חזרה והיה נראה שלא היה באמת נזק חוץ מקילופי צבע.

נריץ שנה וחצי קדימה, מתקשרים אלי מחברת הביטוח ושואלים אותי לגבי התאונה. זה כנראה היה כשהבחור כנכנסתי בו החזיר את הרכב בתום חוזהו.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

טחנות הצדק טוחנות לאט...

לפעמים לוקח להם מעל חצי שנה רק להתחיל הליך.

ואולי ההליך כבר נמרח אצל חברת הביטוח שלך.

אם הודעת על התאונה לחברת הביטוח שלך, אתה את שלך עשית.

שידאג הנפגע (או חברת הליסינג שלו). הם אלו שצריכים לקבל כסף...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...