Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע מכרנו רכב (באחת המכירות המהירות בהסטוריה - 10 דקות מפרסום המודעה לקבלת הטלפון מהקונה).

הקונה רכש את הרכב עבור אמא שלו, אישה מבוגרת בת יותר מ-60, אך כבר שנתיים ללא רכב כך שאין לה הסטוריה ביטוחית של שלוש שנים.

הוא סיפר לי שהיא הצליחה להשיג ביטוח (חובה וצד ג') במחיר מצויין, וללא השתתפות עצמית.

זו פעם ראשונה שאני שומע על ביטוח ללא השתתפות עצמית. אני מכיר אפשרות להעלאת הפרמיה תמורת הוזלה בהשתתפות העצמית, אבל ביטול מוחלט - את זה אני לא מכיר.

יש דבר כזה, או יכול להיות שהיא לא קראה נכון את האותיות הקטנות?

פורסם

אחת מהשתיים: או ששילמה (הרבה) תמורת ביטול ההשתתפות העצמית, או ששילמה תמורת הפחתתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעברי הייתי מבוטח ללא השתתפות עצמית יש שתי אופציות בדכ או פרמיה גבוהה יותר או שאתה מוסיף כמה מאות שקלים .

כשאני הייתי מבוטח ככה זה היה בתור נהג חדש וצעיר עם רכב ראשון ללא עבר ביטוחי .

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

לפני שנה כשחידשתי ביטוח בהפניקס, הציעו לי תמורת תשלום של 100 שח לבטל השתתפות עצמית במקרה של תאונה אחת.

פורסם (נערך)

פניקס מציעים היום ביטול השתתפות עצמית בחינם ללקוחות ותיקים ו"טובים" (תחת פוליסת נהג זהיר)

אחרים מציעים את זה ב₪60 לשנה.

לדעתי דיי מיותר כי כמעט תמיד במקרה תאונה תרצה שמוסך הבית שלך יטפל בבעייה ולא מוסך הסדר.

במקרה כזה תשלם כ ₪2000 "השתתפות עצמית" לטיפול מחוץ למוסכי ההסדר ואתה לא זכאי לביטול (גם אם רכשת הרחבת פוליסה כזו)

תאמין לי שזה נשמע יקר אבל שווה כל שקל לטפל במוסך שלך (יש שרשור על זה בנפרד)

מתי כן לרכוש הרחבה כזו ? כאשר במקרה מוסך הבית שלך הוא גם מוסך בהסדר .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מתי כן לרכוש הרחבה כזו ? כאשר במקרה מוסך הבית שלך הוא גם מוסך בהסדר .

לא לכל אחד קיים מוסך בית לתיקוני תאונות ברכב.

פורסם (נערך)

צודק. אם לא אכפת לך מי ואיך מטפלים ברכב: קח מוסך הסדר.

זה כולה פח עם גלגלים.

אם מוסך הבית זה מוסך מדרכה או חצר של חבר אז גם לא הייתי פוסל מוסך הסדר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מרבית המוסכים העוסקים בתיקון מכוניות שלאחר תאונות דרכים הם מוסכי הסדר.

חלקם נותן שרות תיקונים בהסדר עם חברת ביטוח זו או אחרת.

מעטים הם המוסכים שלא חתומים בהסכמים עם אחת מחברות הביטוח.

תיקונים שלאחר תאונות לא מסתכמים רק בעבודות פחחות וצביעה.

קיימים מכלולים רבים נוספים שנפגעים כתוצאה מהתאונה ושחברות הביטוח

דואגות לספקם למוסכי ההסדר לצורך הרכבתם ברכב שניזוק בתאונה.

בביקורי לביצוע טיפול תקופתי שגרתי ברכבי במוסך

שבו גם עושים עבודות פחחות וצביעה וחשמל,

לדוגמה: הייתי עד לפגיעה קלה בכנף קדמית של רכב כלשהוא,

שמאי חברת הביטוח קבע את הצורך בהחלפת ציריה

שסופקה למוסך ישירות מטעם חברת הביטוח וזאת בעקבות

נזק שנגרם מתזוזת הרכב במהלך הפגיעה בכנף.

גם בתאונות דרכים קלות שנראות פגיעה פח מזעריות קיימת אפשרות

של פגיעות נוספות במכלולי הרכב השונים.

פורסם (נערך)

אין בכך כל סתירה .

אם מוסך הבית הוא מוסך קטן אז הוא עדיין יתפקד כסוג של קבלן על.

חלק מהעבודה תצא למכון כיוון פרונט, חלק מבעבודה הוא יוציא למוסך עם מחלקת פחחות צבע וכו.

עדיין ,עם כל זה ,החשבון הסופי לקבלן על , כמעט תמיד, יהיה נמוך מללכת למוסך ההסדר ( כי המוסכים האלה מכירים אחד את השני).

שמת לב פעם להבדל במחיר התיקון פגיעת פח קלה בין מוסך הסדר ואותו תיקון בפרטי ?

ראית כמה עולה צמיג במסגרת תיקון של מוסך ההסדר ? חברת הביטוח לא מספקת חלפים. היא רק מאשרת לקנות ואז המוסך מזמין את החלף או מהיבואן או מפירוקייה/מחסן.

דרך אגב, גם מוסכי היבואן לא מחזיקים את כל המחלקות ובהחלט מוציאים עבודות למיקור חוץ.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...