Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופסאות שימורים מפח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדוע לא כל קופסאות השימורים (חמוצים, טונה וכדומה), אין להם פאזה בתחתית כך שברגע שמעמידים קופסא על גבי קופסא, המבנה הוא יציב?

האם זה קשה כ"כ לביצוע?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמראה מאותה סיבה שאם מספר מכוניות יעמדו ברמזור אדום ויאותתו לפנות, אף פעם לא יהיה סנכרון בינהן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא לכל השימורים שאני מכיר יש את הפיצ'ר הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא חושב שהפיצ'ר הזה מייקר את הקופסה, בטח שלא באופן ניכר. אני מהמר שהבעייה היא תאימות הציוד - הפיצ'ר הוא חדש יחסית (כן, אני יודע, שנות ה-90 בערך) ובהרבה מפעלים יש ציוד ישן יותר שלא מתאים.

חוץ מזה שאני אוהב פחיות מהסוג הנ"ל - האם מישהו היה משלם יותר על פחית כזו? אם לא, אז המוטיבציה של המפעלים בשדרוג היא נמוכה.

:turn-l:
פורסם

עזוב אותי מלסדר על הפאזה, מה אני, סדרן ברמי לוי?

יותר טוב תגיד לי למה ב 2019 יש עדיין קופסאות שימורים שמצריכות את המוצג הארכאי הזה שנקרא פותחן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בחלק מקופסאות הטונה דווקא יש!

בנוגע לשאר - הפכתי למומחה בבניית מגדלים בהשארת הילדים. הם בונים מגדלים מדופלו, אני מקופסות שימורים -

ליפתן > עגבניות מרוסקות > תירס > פטריות > שימורי חתולה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הניחוש שלי הוא שמדובר באותה סיבה - קווי ייצור ותיקים.

אבל, כשאכן שמשתמש פה ושם בשימורים, גם ידית הפתיחה נוטה להתלש, ואז זו צרה צרורה, כיון שבדרך כלל לקופסאות האלה יש שוליים גבוהים (ולא צריך יותר ממילימטר נוסף) - ואז הפותחן לא תופס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוגע לשאר - הפכתי למומחה בבניית מגדלים בהשארת הילדים. הם בונים מגדלים מדופלו, אני מקופסות שימורים -

פטריות???

אוי גוואעלד!

הניחוש שלי הוא שמדובר באותה סיבה - קווי ייצור ותיקים.

אבל, כצאכן שמשתמש פה ושם בשימורים, גם ידית הפתיחה נוטה להתלש, ואז זו צרה צרורה, כיון שבדרך כלל לקופסאות האלה יש שוליים גבוהים (ולא צריך יותר ממילימטר נוסף) - ואז הפותחן לא תופס.

רק בשימורים מישראל.

אלה פסי ייצור שבאים מאותו מח קודח של המהנדס שייצר את כל פסי ייצור ששמים את המכסי ניילון על גביעי אשל/גבינה/מעדנים וכד'.

ממרומי אוטוטו חצי יובל שנות חיי עוד לא מצאתי את המוצר הישראלי שזה מתקלף בלי להקרע ואז אתה מוצא את עצמך על הספה בסלון עם גביע מילקי וכפית ומכסה חצי קרוע וצריך להתחיל ללכלך ידיים בשוקולד בשביל לקלף את השארית הסרבנית הזו.

בד"כ זו לא בעיה, בשביל זה הקדוש ברוך הוא המציא את הג'ינס, אבל אם האישה קלטה, זה בלגנים, ואיזה שלומפר אתה, ולמה את מתייחס ככה לבגדים שאתה קונה...והכל בגלל איזה מהנדס כושל דרג ז'

זה פר אקסלנס משק כנפי הפרפר.

שנמשיך?

קונה שישיית סן בנדיטו, יכול לצאת איתה לאיירון מן, הידית לא תיתלש עד קו הגמר.

שישיה תוצרת הארץ? 90% כבר בהרמה הראשונית מהערימה בסופר, תיקרע לך הידית.

חלק ממדיניות ה"שיזדיינו" של היצרן הישראלי המצוי.

• אחראי פורום
פורסם

כנ"ל רק עם פחיות Mutti.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באגירה - יותר פשוט לתת קישור לדודו טופז

אבל, למשל, שקיות החלב נחשבות דווקא למוצר עדיף על קרטונים, ויש מדינות שבהן עוברים מקרטונים לשקיות דווקא בשנים האחרונות.

גילוי נאות - אצלי בבית יש קרטונים. ודרך אגב, מתברר כי קרטוני חלב עם פקק נסגר זה מוצר שפיתוחו ארך הרבה מאד שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קופסאות כאלה יותר יקרות לייצור.

קופסא רגילה עשוייה מערגול פח ילחיצת שני מכסים. אלה עם הפאזה (מכסה אחד) עשויים במשיכה עמוקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עזוב אותי מלסדר על הפאזה, מה אני, סדרן ברמי לוי?

יותר טוב תגיד לי למה ב 2019 יש עדיין קופסאות שימורים שמצריכות את המוצג הארכאי הזה שנקרא פותחן?

ולמה כמעט בלתי אפשרי להשיג פותחן לשמאליים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב, אתה פותח פה נושא לשירשורפלצת בפני עצמו.

כשמאלי, דאגתי כבר לפני שנים להתטייד בכל מה ששמאלי צריך, סרגל, מספריים, פותחן קופסאות ועוד שלל מוצרים הכרחיים.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

פורסם
באגירה - יותר פשוט לתת קישור לדודו טופז

אבל, למשל, שקיות החלב נחשבות דווקא למוצר עדיף על קרטונים, ויש מדינות שבהן עוברים מקרטונים לשקיות דווקא בשנים האחרונות.

גילוי נאות - אצלי בבית יש קרטונים. ודרך אגב, מתברר כי קרטוני חלב עם פקק נסגר זה מוצר שפיתוחו ארך הרבה מאד שנים.

האמת כבר שנים לא נתקלתי בשקיות חלב מטפטפות, אבל הזכרון נשאר ואני מקפיד לשים כל שקית חלב בשקית ניילון שאני מראש מצטייד בה במחלקת הירקות.

לשאר הדברים, בשביל הבדיחות הכל נכון, בפועל נו באמת... לי יש מספרים במטבח, גם בשביל החלב, אבל לא רק, גם בשביל האיטריות וגם בשביל שקית הקפה שחור ועןד.

דבר נוסף פעם פג התוקף של שקיות חלב היה קצר משמעותית מזה של החלב בקרטונים (לא מתייחס לעמידים אלה לרגילים), כיום גם חלב בשקיות נמכר עם פג תוקף ראוי.

אינני רואה סיבה לשלם שקל נוסף עבור קופסת קרטון לכן בדרך כלל אני קונה חלב בשקיות, אלה אם כן יש מבצעים לעיתים של שתי קרטונים ב 9.90 ש"ח.

• תוכן חדש...