Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיקנטו 2019, דגם LX שהגיע ללא מערכת מולטימדיה, אלא סתם מסך 3"

אני מעוניין במערכת מולטימדיה טאצ עם ניווט, מצלמת רוורס , מראה לפלאון וכו'.

האם צריך לקנות מערכת ייחודית לפיקנטו , או שכל מערכת עם SINGLE DIN שהמסך למעלה תתאים לשם ?

האם אאבד את השליטה מההגה על המערכת החדשה ?

האם הרכבת מערכת פוגעת באחריות היבואן ?

פורסם

האם צריך לקנות מערכת ייחודית לפיקנטו , או שכל מערכת עם SINGLE DIN שהמסך למעלה תתאים לשם ?

האם הרכבת מערכת פוגעת באחריות היבואן ?

פשוט וקליל להיכנס לאיבי לחפש או כל אתר של חו"ל

לכל שאלה שיש לכם ואתם מתקשים וצריכים עזרה אתם יכולים לפנות אלי

בלחיצה קלילה כאן תשלחו הודעה פרטית ואענה בשמחה רבה ^_^

פורסם

האם צריך לקנות מערכת ייחודית לפיקנטו , או שכל מערכת עם SINGLE DIN שהמסך למעלה תתאים לשם?

יש גרסאות לפיקנטו עם מערכת מקורית יותר מתוחכמת שכוללת לפחות חלק מהתכונות שאתה מבקש - זו אפשרות אחת, יקרה כנראה, אבל צריך לבדוק.

יש לדעתי פלסטיקה שיכולה להתאים כדי לאפשר התקנה של סינגל דין כאוות נפשך (כנראה זה).

ויש מערכות כדוגמת זו שהוצעה כבר לעיל.

ואני שואל, מי צריך מצלמת רוורס בפיקנטו? ולגבי שיקוף הטלפון וניווט - מעמד טוב וזה פתור יחסית.

בדר"כ ניתן לטפל בענין, בין אם מערכת חליפית שכוללת פונקציה כזו או עם מתאם חיצוני.

האם הרכבת מערכת פוגעת באחריות היבואן?

תאורטית וגם מעשית - כן. היבואן יכול להתנער מאחריות מכל שינוי שתבצע ברכב ויכול להיקשר בצורה מסויימת לתקלה שתעלה.

תגובות בכחול.

פורסם

תנסה את חבר הפורום MAOR SWAN

אפשר למצוא אצל SYNCOPE מערכות תואמות מקור לשני הדגמים של פיקנטו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...