Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי תאונה קטנה במהירות איטית, ברכב שלי התפרק חלק מהטמבון הקדמי, כנף התעקמה והתושבת של פנס אחד נשברה (היא חלק מהפנס), לרכב השני ירד קצת צבע (יש לי רכב מיני והשני היה משפחתית).

ביקרתי ב2 פחחיות והם אמרו שזה יעלה 4-5, הייתי בעוד מקום ביפו שאמר שהוא יכול להלחים (פלסטיק) וליישר הכל בסביבות 1000.

האם כדאי להפעיל ביטוח ולגרום לפרמיה שלי לעלות או "להלחים" פלסטיק?

למישהו יש ניסיון עם כזה תיקון?

פורסם

לא כל-כך ברור, האם התיקון ב 1000 ש"ח, הוא עבור שני הרכבים.

תמיד עדיף ללא הפעלת הביטוח.

במידה ויעשו עבודה טובה, ויש למוסך חוו"ד טובות , כדאי לנסות ללא הפעלת ביטוח.

אבל - מעורבים לדברייך שני רכבים, במידה והתיקון (ללא הפעלת ביטוח) ב 1000 ש"ח הוא רק לרכב אחד.

הרי בתיקון הרכב השני , כן יופעל הביטוח.. ותהיה השתתפות עצמית.

כך כי אתה בכל מצב משלם על ההשתפות העצמית בהפעלת הביטוח - ההשתתפות היא רק פעם אחת עבור שני הרכבים.

תיקון הנזקים בשני הרכבים, נחשב כמקרה ביטוח אחד . (תאונה אחת)

לכן, אם באחד מהתיקונים מפעילים ביטוח ומשלמים השתתפות עצמית - כדאי לתקן את שני הרכבים בהפעלת הביטוח.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הצד השני לא מעוניין לתבוע וגם לא נגרם להם באמת נזק משמעותי.

השאלה היא אם כדאי לי לעשון תיקון חאפרי כזה עם הדבקות פלסטיק?

פורסם
לא כל-כך ברור, האם התיקון ב 1000 ש"ח, הוא עבור שני הרכבים.

כך כי אתה בכל מצב משלם על ההשתפות העצמית בהפעלת הביטוח - ההשתתפות היא רק פעם אחת עבור שני הרכבים.

תיקון הנזקים בשני הרכבים, נחשב כמקרה ביטוח אחד . (תאונה אחת)

אייל.

אתה בטוח בזה? אם כן מדוע בפוליסה מציינת חברת הביטוח שני סוגי השתתפות עצמית, אחד עבור עצמך ואחד עבור צד ג'?

פורסם

פיג'ו 108 2015.

זה להלחים את החיבורים של הפנס לשאר הרכב, נשמע לי הזוי, זה לא בעצם הדבקה?

אגב זה נכון שאחרי התאונה השניה אף חברת ביטוח לא תרצה לבטח אותי?

• תוכן חדש...