Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע רגע זאת היתה הלצה כל שהיא על סוגי... :)

בכל אופן תודה רבה לכולם, אני מודה מודה מודה על שעזרתם לי כל כך.

אני יחזור עם תמונות זה בטוח.

פורסם
רגע רגע זאת היתה הלצה כל שהיא על סוגי... :)

בכל אופן תודה רבה לכולם, אני מודה מודה מודה על שעזרתם לי כל כך.

אני יחזור עם תמונות זה בטוח.

תעשה חיים!

תלבש כובע על הדוקטור הקטן כדי שהוא לא יחטוף משהו וידביק חצי פורום, אל תגזים בעישונים אם אין לך נסיון מהארץ, וגם אם יש לך נסיון - קח בחשבון שמדובר על דברים קצת יותר חזקים.

רק דבר אחד בבקשה - כשאתה חוזר עם התמונות, תזכור שאנחנו פורום לכל המשפחה...

פורסם

יש יש ניסיון :) ברוך השם.

וגם עם דברים חזקים.

אבל נשתדל לא להתהפך שם. כי הבנתי שהחומר שם חזק.

ואני ישתדל להעלות תמונות לא הכי חושפניות .

פורסם

איזה חיים יפים ... אמסטרדם ככה באמצע החיים ...

אז בוא נענה לך קצת ,

אחד המועדונים החזקים ביותר באמסטרדם הוא ה IT , אם אתה אוהב מוסיקה אלקטרונית איכותית תמצא שם את הדי ג'ייז המובילים ( JEAN , RENE , ASTRID ועוד כל מיני הנפצות מקומיות לא רעות בכלל ! )

אם אני לא טועה יש גם את ה CREAM או משהו דומה ...

אם אתה מעוניין לרכוש לך קצת מוסיקה איכותית , בעיקר על תקליטים , יש שתי חנויות טובות ...

FAME RECORDS , בדאם (כיכר ) הגדולה , ויש את החנות היותר מומלצת , OUTLAND RECORDS , שם באמת תמצא חומר איכותי ... יש להם קיר עם ציורים מוזרים שככה שאם תראה לא תפספס ...

מה עוד ... אמממ ... אההה ! יש את מוזיאון הסקס ... אני חושב שתמונות של איברים בהגדלה ותמונות של אקטים בדאבל סייז יתקבלו שם כמה בכך ...

עוד טיפ , אמסטרדם זו עיר של סטלנים ... כמו שאתה בטח יודע , את תחשוב שזה כמו בישראל , אם תקום בשעה 8-9 בבוקר הסיכוי שתמצא לך משהו פתוח ( חנות , בית קפה , מסעדה ... ) יהיה דיי נמוך ... תתחיל לארגן את עצמך לקראת 9:30 ליציאה מהמלון . אהה ... והכל נסגר שם בשעה 18-17 , בעיקר כל הבתי מסחר למינהם.

באיזור החלונות האדומים , היחס לבנות זה משהו מוזר ... אתה יכול למצוא אנשים בוהים בבחורה בחלון , ומבקשים ממנה להסתובב וכל מיני כאלה , כאילו הם קונים חולצה או סטייק . ככה שאם יש מישהי שמוצאת חן בעיניך ... זה לגיטימי לבקש ממנה לעלות על הליפט , ולבדוק את השאסי ואם יש תיקוני צבע וכאלה :wink: אההה ... ואסור לצלם שם ... הסרסורים נוטים להתחמם בקטע הזה , עד אלימות עד כמה שזכור לי .

בין הדאם הגדולה לתחנת רכבת יש חנות כולבו גדולה C&A , רשת אירופאית מאוד גדולה ונחמדה , לך תבקר שם ... לרוב יש ביגוד והנעלה במחירים סבבה לגמרי .

אני לא זוכר באיזה ימים , אבל יש שם שוק פרחים ... ושאני אומר פרחים ... אני מתכוון פרחים . אהה ... כן , וגם זרעים .

אם יש לך זמן , יש מקום ממש נחמד באיזור , כפר דייגים , זה נקרא וולנדם , VALLENDAMM , משהו כזה . כדאי לבקר ... אחלה של בריזה ואחלה של נשנושי דגים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

יש אלוהים! שרשור שלם על אמסטרדם ואף אחד לא הזכיר את קפה דה-קלוס. מסתבר שיש עוד עתיד במדינה.

אז הנה טיפ: בשלב זה או אחר במסעך לאמסטרדם (זה יכול להיות פה, זה עשוי להיות במטוס, זה עלול להיות מישהו שיזהה אותך כישראלי מרחוק ויעוט עליך בליידספליין) ינסה מישהו לשכנע אותך שקפה דה קלוס זה המסעדה הכי טובה ביקום ואתה צריך לאכול שם גם אם המשמעות היא לעמוד בתור מהבוקר עד הפתיחה לפנות ערב. אותו מישהו יערער את בטחונך במידה כזו, שלא תוכל שלא לעמוד בתור, מחשש שאם תפסיד את זה כאילו לא היית באמסטרדם.

ובכן, הסר דאגה מליבך: למרות אי אילו צלעות טעימות בהחלט, דה-קלוס אינה המסעדה הטובה ביקום, יש עוד הרבה מקומות טובים לפחות באותה מידה באמסטרדם (למשל מסעדה יוונית בשם זורבה היווני אם אינני טועה, אמנם זה היה לפני 3 שנים אבל למיטב זכרוני זה לא רחוק מליידספליין הנ"ל וליקקתי שם את האצבעות יותר מאשר על הצלעות הדה-קלוסיות) ואין שום סיבה לעמוד שם בתור יותר מעשר דקות. אפשר לנצל את הזמן הרבה יותר טוב...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...