Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

בכמה לדעתכם שווה לרכוש מזדה שלוש 2.0 2018 אשר נקנתה בתור יד שניה אפס קילומטר (מופיע 01 ברשיון) עלתה לכביש ביוני 2018 במצב חדש עם 5000 ק"מ אפס קילומטר חדשה 2019 זהה עולה 115-116 על הכביש.

תודה

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
פורסם
95,000

אתה אופטימי , בשוק של היום המחיר הרלוונטי יהיה בין 85 ל 90.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז בעל הרכב שעליו פתחתי את השרשור לא היה מוכן לרדת ממאה אלף. בגלל שהרכב באמת היה ממש חדש העליתי בהדרגה עד ל95 והוא לא הסכים. למרות הסבריי שאהיה רשום יד שלישית ושרכב חדש 2019 באפס קילומטר עולה 114 אלף (למרות שעל הכביש זה 117-118) בכל מקרה זכותו.

משהו כללי לפני שאני חוזר למאזדה 3 , את הסיוויק 2007 פרסמתי בשישי לפני כחודש, קיבלתי לא מעט טלפונים,הודעות ואטס אפ ואס אם אסים במיידית. חלקם יותר עניניים חלקם פחות. יום למחרת בא מישהו נתן מקדמה ורצה זכרון דברים ללא בדיקה. הרכב נמכר במחירון פחות אלף שקל.כניראה שרכב יד ראשונה עם מוניטין מסוים וקילומטר סביר (155K) מטופל במורשה נמכר בקלות, היה צורך להחליף צמיגים וחיצונית הרכב לא ניראה משהו אחרת לא הייתי מוריד גם את האלפיה.

היה לנו רכב זמני אז לא היינו בלחץ ממש לקניה,התחלתי להתיישב על יד 2,נירשמתי בטרייד של היבואן,ובדקתי מדי פעם גם בטרייד מוביל.תוסף HANDS ממש עוזר לראות כמה זמן הרכבים יושבים ביד 2 ומה התנודות.היו הרבה אקזמפלרים ,הרכב לאשתי והיא מעדיפה האצבק ואני העדפתי רכב שאינו שחור מנסיון העבר ועדיפות לא לדגם הפרימיום בגלל מושבי העור. היה ברור שעל אחת מהדרישות כניראה נאלץ לוותרשתופיע כלה מתאימה. היו מספר מכוניות שנקנו באפס קילומטר ורצו למכור בהפחתה קטנה מאוד,היו מספר מכוניות יד ראשונה שרצו מחירון פחות כמה אלפי שקלים אבל ניראו לא טוב לטעמי לרכב בין פחות משנתיים...שריטות רבות תאונות "קלות" נצבעו פגושים או כנפיים.היחידים שדרשו מחירים נמוכים יחסית למחירון היו יד שלישית עם הרבה קילומטרים יחסית או רכבים שעברו תאונות אז בכלל לא בדקתי מה מצבם.

היו שתי מכוניות עם נתונים ממש טובים וגם המחיר אולם התבררו כסוחרים,פניה ליד 2 לא עזרה והמודעות לא הורדו.

לבסוף נקנתה מאזדה שלוש האצבק פרימיום שזה שתי רמות גימור מעל הספורט שפתחתי עליה את השירשור (הרכב חונה במקורה מקווה שפחות יציק עניין העור) יד ראשונה עם 25K ועוד שנה ושלושה חודשים אחריות וניילונים על הפלסטיקים מאחור עדיין.הרכב שמור מאוד ויצא גם נקי בבדיקה.שולמו 100 אלף שקל שהמחירון המשוקלל יוצא איזה 108.

אז אמנם לא אני אנהג על הרכב רוב הזמן אבל נהגתי עליו לאחר הרכישה ,פנסי הלד או הקסנון ממש עוזרים בחושך,יש לו את מערכות הבטיחות המשודרגות שעודכנו בתחילת 2017 וגם אין מובילאיי,מנוע 2.0 ליטר מרגיש חזק יחסית, הגיר נעים והרכב מכויל נוקשה יחסית אבל לא מידי,הרכב מהנה לנהיגה לדעתי ובפנים מרגיש סוג של פרימיום בטח בשביל מאזדה.

מתכוונים להחזיק את הרכב לפחות חמש שנים.בכל מקרה דגם חדש לגמרי מגיע ממש בקרוב.

פורסם (נערך)

החישוב שלך נכון לדעתי. יש אמרה שגורסת שברגע שיצאת מסוכנות עם הרכב , איבדת ₪10000 עוד לפני שמילאת מיכל ראשון. כמובן רכב מסדרת המשפחתומטיות ליסינג. שנתון 2018 גם יש ירידת ערך של לא פחות מ ₪1000 בחודש. לדעתי 95 לרכב בן שנה יד3 היתה הצעה הוגנת גם לרכב שרק חנה בחנייה שנה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תתחדשו, אכן רכב מעולה,

לי יש את הספיריט שזה הפרימיום של 2014 - 2016, אחרי 4 חודשים מיום הרכישה אני יכול להגיד שאני עדיין די מופתע מהאיכות וכמות הכיף שהרכב הזה נותן, במיוחד בהתחשב שמדובר בסה"כ במשפחתית אוטומטית.

פורסם (נערך)
יהיה לך מאד

מאד צפוף במאזדה אחרי ההונדה.

הרכב הוא רכב שני ומשני בבית ונבחר עיי אישתי לאחר בחינת כמה אופציות.היא תסע לבדה רוב הזמן.סיימנו כבר עם כסאות בטיחות ואם יסעו בו הילדים זה יהיה בשכונה בלבד בנתיים הם לא התלוננו כלל.

בכל מקרה לא הייתי מגדיר אותו מאוד צפוף לצרכינו אלה פחות מרווח.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם (נערך)
יהיה לך מאד מאד צפוף במאזדה אחרי ההונדה.

ל5 מאחורה הוא צפוף אך ל2 לא, אני נוסע המון לבילויים עם שני מבוגרים מאחורה ללא תלונות כלל, להיפך, תמיד רבים מי יוצא איתנו 8)

נ.ב, בשביל מה לזרוק משפט לא מועיל לדיון, פות"ש לא ביקש חוות דעת על הרכב, אלא רק ציין שרכש וממה הוא מרוצה, פות"ש תתחדש, ושימותו הקנאים :lol:

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם

רכב מצויין, תתחדש!

לא ידעתי שהפרימיום מוריד את המוביל איי, לחבר יש את הקומפורט והמוביל איי שם, לאחרונה הלך למישהו וניתק אותו לגמרי מרוב שהוא היה לו בלתי נסבל.

כבר בשביל זה שווה.

פורסם

כי בדגם הספיריט יש התראה מסטיה מנתיב ובלימה אוטונומית, ובפרימיום יש בנוסף לזה גם תיקון סטיה מנתיב אקטיבי.

מה שמוזר, לאחי יש קומפורט, אין לו התארת סטיה מנתיב כמו בספיריט אך יש לו בלימה אוטונומית, אך גם אין לו מובילאיי, יכול להיות שבשנתון הזה זה לא היה חובה? או שהבלימה הספיקה? (2014)

פורסם

החובה נכנסה החל מ2018.

הסיבה שתקעו מובילאיי זה כי אין התרעת קירבה לרכב מלפנים.(מובילאיי הרי לא מבצע אף פעולה אקטיבית)

פורסם (נערך)

זה לא שאין התקנות מקומיות לצערי.

יש כספת (חשבתי שכבר עבר מהעולם) ומערכת מיגון קוברה שמאזדה דוחפים...

במקרה שלי לא היה לי שליטה על זה,לא יודע אם למי שקונה חדשה מהסוכנות יש.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
ל5 מאחורה הוא צפוף אך ל2 לא, אני נוסע המון לבילויים עם שני מבוגרים מאחורה ללא תלונות כלל, להיפך, תמיד רבים מי יוצא איתנו 8)

נ.ב, בשביל מה לזרוק משפט לא מועיל לדיון, פות"ש לא ביקש חוות דעת על הרכב, אלא רק ציין שרכש וממה הוא מרוצה, פות"ש תתחדש, ושימותו הקנאים :lol:

מנסה לעזור לפותח השרשור,אתה מדבר על משפטים ללא קשר??חחח

• תוכן חדש...