Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא. הם מתעניינים למה הדבר הז מתאים. וכמובן שלא מעט משווים לשעוני הספורט שלהם.

אני ממש לא מדבר על המחיר, רק על היתרונות והחסרונות, ועל נושא הדיוק (או חוסר הדיוק) במניית הדופק והצעדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה הייתי צריך לציין שזה נכתב בהומור.

אני לא יודע מה אנשים חושבים וגם לא אכפת לי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תשמע - השעון הזה נרכש באילת בכרטיס חבר. כנראה העסקה הזולה בעולם לדגם הזה (בודאי לזמן הרכישה, לפני כשנה). אז ההומור שלך מוצדק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה הייתי צריך לציין שזה נכתב בהומור.

אני לא יודע מה אנשים חושבים וגם לא אכפת לי.

כנראה שגם אני הייתי צריך לכתוב שהייתי ציני.

יש לי שעון שקיבלתי ורק בגלל זה אני עונד שעון יקר, אני יכול לתרום מניסיוני שלאף אחד לא אכפת, ושעון הרבה יותר זול היה יותר מדויק ויותר נוח לתחזוקה.

פורסם

מהנדס מתחיל שמסתובב עם חליפה??

#כאןחשדתי ;)

בתור מהנדס בינוני שמסתובב עם מכופתרת, הweapon of choice שלי הוא Oakley Blade

לחיוב: טרם ראיתי עוד בן אנוש עם שעון כזה, הוא מצליח להיראות כמו תכשיט יוקרתי מחד וכמו צעצוע מהמגירה של בטמן מנגד.

לשלילה: שוקל כמו טנק, אין פיצ׳רים.

בעצם גם לחיוב: מחזק את יד השעון, יכול לשמש כנשק במידה ותוקפים אותך.

להמחשה Oakley Blade II

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מסתובב עם שעון של 50 דולר טיימקס אנלוגי קווארץ שאני מאוד אוהב ואני מרשה לעצמי להתעלל בו.

פגשתי אנשים מאוד מרשימים בג'ינס ווי שירט בלי שעונים או שעונים זולים. לעומת אנשים גועליים עם רולקס יקר שלקחו לי את העט uniball הפשוט בסוף הפגישה.cadd20820ecb1e85f90c459dabd8efe9.jpg

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

פורסם
מניסיוני,

אני מסתובב כרגע עם שעון מאוד יקר כדי שאנשים ישאלו אותי על השעון.

בינתיים אף אחד לא שאל.

מאוד מאכזב.

תקנה שעון שנראה לך יפה ובתקציב שמתאים לך, ענייני הרושם לא משפיעים פה בכלל.

קשה להבין כוונה מתוך טקסט - זה היה ברצינות או בציניות? צריך להכין תגובה מתאימה :wink:

זה שלא שאלו לאו דווקא אומר שהם לא שמו לב אליו ושהוא לא "עשה" את הרושם שהוא היה אמור לעשות :idea:

שים לב שהרושם הזה מתחלק לשניים (בקרב אנשים ששמו לב):

1. וואו!!! יש לו שעון מה-זה יקר! בואנה, הבנאדם הצליח בחיים. הוא בטח גבר גבר ואני צריך לשמור על קשרים טובים איתו ואולי גם אני אוכל להרשות לעצמי כזה שעון יום אחד!

2. פףףף

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השעון חייב לעשות אפקט ואוו אבל רק על זה שעונד את השעון ולא לסובבים לו, אם אתה קונה שעון בכוונה תחילה להרשים אחרים ולא את עצמך מהר מאוד יימאס לך לענוד אותו

פורסם

מעבר לזה כשאתה מגיע לפגישה בלבוש או תכשיט שלא תואם את העיסוק זה אפילו פוגע בך.

אם למשל שיפוצניק יבוא עם פרארי אתה ישר תגיד שהוא יקרן ו/או נוכל עוד לפני שנתן הצעת מחיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשגרתי בהרצליה יום אחד הגיע אלינו שרברב הביתה שבעל הבית הזמין והוא ענד רולקס. אז מה זה אומר ? שהוא נוכל ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
כשגרתי בהרצליה יום אחד הגיע אלינו שרברב הביתה שבעל הבית הזמין והוא ענד רולקס. אז מה זה אומר ? שהוא נוכל ?

שהוא עשה קניות בשוק רמלה-לוד

פורסם

אם זה רולקס אמיתי זה אומר שהוא לא שרברב.

לעובדי כפיים שעון זה דבר מציק ובחלק מהמקצועות גם מסוכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא רק שעון - גם טבעות וצמידים. בלא מעט מקומות חל איסור לענוד אותם.

מעולם לא ראיתי את אבא שלי עונד טבעת, כולל טבעת נישואין - בעבודתו כימאי (גם כרב חובל, עבודה סטרילית יחסית כביכול) היה איסור על ענידתן. שעון היה עניין אחר כיון שבמידה זו או אחרת היה כלי עבודה, למרות שהכלי ששימש לניווט היה כרונומטר + שעון עצר (סיפור מעניין לכשעצמו).

פורסם

אני היכרתי פעם רפתן (!) במושב בצפון שענד רולקס. אמיתי.

הוא הסביר לי שזהו חלום ילדות והוא מוכן לוותר על חידוש רכב שהיה ברשותו, לטובת הגשמת החלום. עם השעון הזה הלך לכל מקום וגם ענד אותו בעבודות המשק. ייאמר לשבחו שהוא שמר ושומר עליו, והשעון לא ניראה חבוט/שרוט (לאחר כעשרים שנות ענידה, כן?).

• תוכן חדש...