Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הידראוליק? יש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שחושב שאני מעוניין להתקין דבר כזה באוטו שלי אז לא כי אין לי כסף וגם אין לי אוטו פרטי שלי.

אני פשוט סתם מתעניין כיוון שזה עיניין אותי כל העניין הזה ורציתי לדעת את העלויות של כל העסק הזה...

לירן

פורסם

בארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות יש תחרויות של זה, משהו כמו "של מי קופץ יותר גבוהה"...

הם מרכיבים קומפרסור מאחורה ולפעמים גם מוציאים את המנוע...

וכן, ככה זה כשמשעמם לך, ואין מיסוי גבוה, ואין מילחמות ("אויב" מרוחק לא נחשב :roll: ), אין טרור (ילד עם עוזי שהורג ילדים מהבי"ס שלו זה לא טרור, זה מחיר ה"חרות"/חופש הביטוי) וככה זה שאתה מקבל משכורת בדולרים...

אמריקה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש בארץ,שוב לא נעשה פרסומות

רק שבחו"ל זה יותר מפותח מבחינת היצור התעשייתי של הנושא

מכונאות כללית

פורסם

מי בכלל מתקין דבר כזה בארץ?! עד שחסכתי כסף לקנות את הכלה שלי ניראה לכם שאני יקפיץ אותה באוויר? ואני מאמין שכולם חושבים כמוני.

• תוכן חדש...