Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.כאשר אני לא נועל את הדלתות ויוצא הרכב ננעל אוטומטית ואני מפחד שלא ינעל עם המפתח בפנים והילדים יהיו בתוך האוטו ולא אוכל לפתוח את הדלתות.איך אני מבטל נעילה אוטומטית ביונדאי ix35 , רק למבינים אם אפשר שלא אעשה טעויות.

פורסם

תבדוק אם כאשר המפתח בסוויץ הנעילה האוטומטית עובדת. עד כמה שאני זוכר ברכב שלי הנעילה האוטומטית עובדת רק כשהמפתח לא בסוויץ. אם זה כך גם אצלך, אז זה פותר את הבעיה, לא? כשאתה מוציא את המפתח מהסוויץ תשים אותו בכיס ולא על המושב ברכב ובא לציון גואל.

פורסם
תבדוק אם כאשר המפתח בסוויץ הנעילה האוטומטית עובדת. עד כמה שאני זוכר ברכב שלי הנעילה האוטומטית עובדת רק כשהמפתח לא בסוויץ. אם זה כך גם אצלך, אז זה פותר את הבעיה, לא? כשאתה מוציא את המפתח מהסוויץ תשים אותו בכיס ולא על המושב ברכב ובא לציון גואל.

בוא נראה אותך שהילדים יתקעו ברכב נעול תגיד ובא לציון גואל ? ::)))))

פורסם (נערך)
בוא נראה אותך שהילדים יתקעו ברכב נעול תגיד ובא לציון גואל ? ::)))))

יש לי 4 ילדים. אני הייתי אחראי לקחת אותם ולהחזיר אותם מהגנים/בתי ספר. מעולם לא שכחתי אותם ברכב ומעולם הם לא ננעלו ברכב. אם אתה אחראי זה לא אמור לקרות. זה יכול לקרות, אבל תלוי בנהג לגמרי. מעבר לזה, הנעילה האוטומטית לא נעשית מיד כשאתה מכבה מנוע ויוצא מהרכב, אלא כעבור זמן מסויים. לעולם אל תצא מהרכב ותשאיר את הילדים בפנים ותלך למקום אחר. לעולם אל תצא מהרכב ותשאיר את המפתח ברכב, כי יכולים לקרות דברים יותר חמורים מנעילה של הילדים ברכב, כמו שמישהו יגנוב את הרכב עם הילדים ודברים כאלה כבר קרו. אם אתה רוצה לבטל את הדבר הזה אני יכול להבין אותך. נדמה לי שזה קשור לאזעקה של הרכב, אתה יכול לברר אצל מתקיני אזעקות. בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי shha
  • תוכן חדש...