Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי רכב tsi 1.2 seat ibiza 2011 עם 136 אלף קילומטר

הייתי היום בצמפיון בקשר לשרשרת טיימינג (הלכתי כי יש לי רעשים בהתנעה קרה)

הם חיברו למחשב וראו שהכל תקין וגם חיכינו 3 שעות שהמנוע יתקרר והם הקליטו את הרעש וטענו שבעצם אם הרעש נמשך מעל 3 שניות יש תקלה (אצלי נמשך 2)

ולכן קבעו שהכל תקין והביאו לי מסמך שהכל בסדר...

עכשיו השאלה שלי כמה זה אמין או שסתם מרחו אותי ?

במידה ויקרה משהו לשרשרת או למנוע, המסמך שהם מאשרים שהכל תקין ישמש אותי ?

פורסם

ומה ההיסט שנמדד בגלגל שיניים ? כמה מעלות סטייה ?

לדעתי מעל 6 מעלות סטייה מחליפים.

הסטייה נגרמת מהתארכות השרשרת .

פורסם

אני החלפתי לאחותי בסקודה את השרשרת בגלל רעש בבוקר. שם המנוע הוא 1.4TSI.

החלפתי במוסך גבע לאחר שהתברר שיש להם את הכלים להחלפה. העבודה בוצעה בצורה מושלמת והרכב חזר להיות שקט כבתחילה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אהלן, יש לי רכב tsi 1.2 seat ibiza 2011 עם 136 אלף קילומטר

הייתי היום בצמפיון בקשר לשרשרת טיימינג (הלכתי כי יש לי רעשים בהתנעה קרה)

הם חיברו למחשב וראו שהכל תקין וגם חיכינו 3 שעות שהמנוע יתקרר והם הקליטו את הרעש וטענו שבעצם אם הרעש נמשך מעל 3 שניות יש תקלה (אצלי נמשך 2)

ולכן קבעו שהכל תקין והביאו לי מסמך שהכל בסדר...

עכשיו השאלה שלי כמה זה אמין או שסתם מרחו אותי ?

במידה ויקרה משהו לשרשרת או למנוע, המסמך שהם מאשרים שהכל תקין ישמש אותי ?

זה נראה שהמוסך פועל לפי נוהל מסודר כדי לקבוע תקין לא תקין.

כמה אחריות מורחבת יש לרכב שלך על מערכת התזמון?

פורסם

אין לי אחריות לכן הצעת מחיר שבוא הציע לי זה 3800 שלדעתי זה די מוגזם, כמובן שסירבתי כי עוד החודש הם אמורים להגיע לפשרה עם בית המשפט אבל השאלה אם זה שהוא יבחן שזה תקין יכול לשמש לי כקלף ?

פורסם (נערך)

לא הייתי תולה תקוות בפשרה. הפיצוי יהיה חלקי . בתביעת DSG7 קיבלו הלקוחות ₪1300 . זה שליש עלות החלפת מצמדים.

אם אין לך אחריות ואין רצון טוב:

א. תמתין לפשרה בתקווה לקבלת אחריות נוספת. הימור.

ב. בקש חוו"ד + הצעת תקון במוסך מקצועי מחוץ ליבואן.

ג. לא הייתי סומך על קלפים. מנוע שבור וקלף : זה יקח זמן ויהיו פרשנויות כי הכל מחוץ לאחריות ובנתיים האוטו מושבת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לא הייתי תולה תקוות בפשרה. הפיצוי יהיה חלקי . בתביעת DSG7 קיבלו הלקוחות ₪1300 . זה שליש עלות החלפת מצמדים.

אם אין לך אחריות ואין רצון טוב:

א. תמתין לפשרה בתקווה לקבלת אחריות נוספת. הימור.

ב. בקש חוו"ד + הצעת תקון במוסך מקצועי מחוץ ליבואן.

ג. לא הייתי סומך על קלפים. מנוע שבור וקלף : זה יקח זמן ויהיו פרשנויות כי הכל מחוץ לאחריות ובנתיים האוטו מושבת.

העניין שבהסכם כמו שאני הבנתי ממה שפרסמו זה שמי שתיקן על חשבונו, יקבל החזר בלי קשר לפיצוי. האם לא עדיף קודם להחליף כדי שלא ילך כל המנוע ואחרי זה לקבל את ההחזר?

פורסם (נערך)

אם ככה , אז הייתי מחליף.

סיפור דומה היה לי בלובינסקי. במורשה אמרו שזה רק רעש מהמרימים והכל תקין (עדיין באחריות). החלפתי אחרי שבועיים במוסך פרטי בדיעבד השרשרת הישנה התארכה ב 2-3 ס"מ וקרקשה כמו דיזל.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...