Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש רכב כבר מספר שבועות והאמת אני דיי מתוסכל.

נתחיל מזה שאני בכלל לא יודע מה אני מחפש...

התקציב כרגע הוא 70 אש"ח.

לפעמים אני פוזל לרכבים שעולים גם 90K ולפעמים אני פוזל לרכבים שעולים 50K.

בגדול אני מחפש רכב ספורטיבי (גודש בלבד) ועסקה טובה.

בין הרכבים שעלו בחיפוש: סיאט לאון FR 2011-2012 DSG 2.0 TSI, פולו GTI 2015, האודי A3 ספורטבק 2013, במוו סדרה 1 ואלפה גולייטה.

כל כך הרבה אופציות ואף אחת מהן לא גרמה ללב שלי לפעום.

האם כל כך קשה למצוא מציאות ועל מה כדאי להתפשר?

תודה מראש על העזרה,

תומר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

התפשרת על התקציב. בתקציב יותר גבוה היית קונה פרארי חדשה שהיתה מרטיטה לך.

אתה צריך הלהחליט על מה אתה מתפשר ואת זה רק אתה יכול לעשות. התקציב שלך מתאים להחל ממכונית מיני חדשה ועד למכונית אקזוטית ישנה על כל הסקאלה ביניהם.

שב עם עצמך ותחליט אם אתה רוצה את הפוזה הספורטיבית, רכב לנהג ועל הז&ן איך הוא נראה בחוץ ומה אחרים חושבים או כל דבר באמצע. כשיהיו לך את התובנות יהיה לך הרבה יותר קל להינעל.

אל תשכח לקחת במכלול השיקולים שלך גם אחזקה. ספורטיבית מזדקנת יקרה יותר לאחזקה ומועדת יותר לתקלות יקרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מגדירים דרישות ותקציב, פועלים מהראש ולא מהלב.

מאחר ולא קורולה הוא מחפש, אני דווקא חושב שהלב בהחלט נכנס פה לשיקולים בסוג הרכבים שהוא שוקל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא כל כך מסכים.

הלב אומר לקחת הלוואה ולקנות 208 gti חדשה מהחברה.

הראש אומר לנסות ולחסוך אולי לקנות הזו יד שנייה בחצי מחיר.

למי להקשיב?

ומה התקציב בכלל? (בלי הלוואות).

• תוכן חדש...