Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואו זה היה שווה המון כסף אז.

בטח פיאט היו מוכנים לשלם מלא כסף בשביל רכב שהם הוציאו רק 7 שנים מאוחר יותר, במקום להוציא כספים על פיתוח!

סורי סורי...

פיאט אונו לא פונטו

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
מי שרוצה לזכות רק צריך לאיים להפסיק את המנוי וזהו

צחוק-צחוק..

כבר שמעתי על מיקרים של אנשים שאיימו ואז זכו בסכום מסויים-הכל קומבינות!

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

9 שנים אני מנוי

4 פעמיים איימתי לבטל את המינוי

וזכיתי פעם אחת

ב9 שקל, ו10 אגורות. וזה היה לפני 8 שנים ו10 חודשים :)

הריבית שצברתי מאז

אחחחחחחח

המיליונים! (באגורות, NOT, אפילו זה לא.)

פורסם

קניתי בג'מבו במעל 100 ש"ח. קיבלתי זכאות לשתי הגרלות וזיוני שכל בטלפון ממפעל הפיס. זכיתי ב10.40 ש"ח. כבוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
קניתי בג'מבו במעל 100 ש"ח. קיבלתי זכאות לשתי הגרלות וזיוני שכל בטלפון ממפעל הפיס. זכיתי ב10.40 ש"ח. כבוד.

אני זכיתי ב36 ש"ח באותו הסיפור.

:-P

עד שלא צעקתי עליהם, הם לא עזבו אותי... התקשרו מלא, ותמיד ברגעים הכי לא נוחים...

פורסם

בעוונותי נרשמתי גם אני לתוכנית המנויים.

זכיתי בתקופה של איזה שנה וחצי בסכום כולל של איזה 70 ש"ח, שאחרי הקיזוז של דמי המנוי נעלם כאילו לא היו והשאירו אותי בהפסד.

באותה התקופה של המנוי קיבלתי טונות של ג'אנק מייל וטלפונים משלל חברות פרטיות (!) שעוסקות באי אילו סוגים של הימורים. מפעל הפיס פשוט העביר את הפרטים שלי הלאה... חוצפה.

הסרט הרע באמת התחיל כשרציתי לבטל את המנוי. שיגעו אותי. חירפנו אותי. טחנו לי את השכל.

אל תעיזו להירשם, עד שהם יואילו בטובם להפסיק את המנוי שלכם תעברו 7 מדורי גיהנום.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מנוי כבר שנה וחצי

המקסימום שזכיתי זה 11 שקל , וים חוברות מהם ומבצעים לתאטרונים שאף אחד לא הולך אליהם ב 10 אחוז הנחה.

שוקל לבטל את זה..

פורסם

היו לאבא שלי במשך שנה 2 מנויים.

אגב למי שלא יודע זה עולה המון כסף!

לא זכינו בכלום. בכסף קטן שבכלל לא מתקרב לעשירית הכסף שמשלמים למנוי.

ביטלנו. בזבוז זמן וכסף.

פעם אחת באתי לחבר שלי ביציאה

-"זכיתי ב40 שקל בלוטו!"

="וואלה באמת איך?"

-"שכחתי לשלוח את הטופס בזמן ולא שלחתי..."

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...