Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דחוף חברים, אני פה בart sound, עשיתי בדיקה למערכת והוא אמר לי שהסאב שרוף, החליף לי סאב בלי ששמתי לב אפילו ואמר לי לשבת לשמוע אותו, ישבתי שמעתי דווקא לא רע בכלל, אני בא לדבר איתו לסגור כבר למה הוא ייבש אותי, שואל אותו מה המחיר של הסאב הוא אומר לי 1400 ועכשיו מחיר סוף שנה 700, שאלתי מה הדגם הוא אמר hertz ds38.3 אינץ 15, לא מצאתי אותו למכירה בארץ.. הוא נראה בדיוק כמו הds30.3 אין לי איך לדעת איזה מהם זה כי לא ראיתי אותו שם אבל בכל מקרה, האם המחיר לגיטימי והאם הוא שווה את זה? יתחבר לקומפוננט Audison apk165, מגבר pioneer gm-a6604 ורדיו דיסק pioneer deh-6850..

פורסם

שום דבר לא דחוף. אם לא מתאים לך או אתה לא יודע מול מה אתה עומד, בקש להחזיר דברים לקדמותם ולך שב בבית לקרוא ולהרחיב ידע לגבי מה שרלוונטי. אף אחד לא מכוון לך אקדח לרקה ומכריח אותך לבצע רכישה מיידית.

גם לא צריך לפתוח 3 שרשורים באותו נושא.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?666228

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?666034

יש לך בעיה כלשהי במערכת ואתה צריך להגיע קודם לפתרונה, לפני שאתה מחליף ציוד.

פורסם

פתחתי שרשור אחד לא ענו.. שרשור שני אמרו לך תעשה בדיקה.. עכשיו עשיתי את הבדיקה והוא אומר שהסאב נשרף והחזיר את הקומפוננט לפעולה.. לקחתי את הds38.3 מה אומר הוא בסדר?

פורסם

סאבוופר לא נשרף סתם. בדר"כ זה כרוך בכיוון לקוי של המגבר או הזנת אות סאונד מעוות מאוד.

הכיצד סט הקומפוננט שלא עבד קודם (והסאב דווקא כן) חזר לעבוד?

אני הייתי מתענין יותר כדי להבין את הנ"ל.

אם הוא בסדר לך, אז הוא בסדר. לא מכיר ספציפית.

מאוד קל אגב בחיפוש בגוגל להבין שה-"38" הוא 15 אינץ' (כפי שגם ציינת) בעוד ה-"30" הוא 12 אינץ'. הבדל מאוד קל לאיבחון באופן ויזואלי (או מדידה בשטח).

פורסם

כן זה ה38 אין ספק.. הקומפוננט חזר לפעלוה נטו מריסטרט שהוא עשה לרדיודיסק, ניתק וחיבר.. והסאב מסתבר שלא עבד זו היתה הזיה שלי חח.. אבל שאלה קטנה, יכול להיות שהתיבה של הבאס תשפיע על הסאונד בקטע שנגיד אם היא לא מתאימה צלילים גבוהים של הבאס יבלעו כזה? או שזה נטו קשור לכיוון תדר במגבר?

פורסם
סאבוופר לא נשרף סתם. בדר"כ זה כרוך בכיוון לקוי של המגבר או הזנת אות סאונד מעוות מאוד.

הכיצד סט הקומפוננט שלא עבד קודם (והסאב דווקא כן) חזר לעבוד?

אני הייתי מתענין יותר כדי להבין את הנ"ל.

.

+1

ומעבר לזה

המגבר שלך מספק בסך הכל 180RMS בגישור ,לא לפתוח את הגיין עד הסוף זה לא כפתור ווליום.

פורסם

כן שיחקתי עם המגבר כשזה כביכול נשרף והפסיק לעבוד אבל אפילו לא עברתי את החצי.. לא בצד של הקומפוננט ולא בצד של הסאב.. אתם אומרים שיש מצב שהוא זיין לי תשכל?

• תוכן חדש...