Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם מה אתם מסתובבים בכיס?

מה יש לכם שם וכמה זמן אתם איתו?

מבקש לבצע מחקרון קטן עבור מישהו שמתקשה להחליט.

הכוונה בפירוש לא לאולר/כלי עבודה רב תכליתי כמו לדרמן.

כן הכוונה לאולר מינימליסטי של השוויצרים או כל אולר/סכין מתקפל בעל להב לא ננעל ואורכו מתחת ל- 10 ס"מ.

הכוונה ללכת עם להב בכיס, כזה שיחתוך חבל, יקלף תפוס, יגלף ענף בזמן שיעמום. בסגנון הזה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בערך 30 שנה מחזיק את זה על מחזיק המפתחות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אולר שוויצרי wenger עם להב ננעל.

כזה אדום

show_image.php?id=2296

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני מסתובב עם אגרופן בכיס ימני ומקלות ברוסלי בתיק ככה אני מרגיש מוגן ובטוח.

עוד אשכול ילדודס.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצחיק, זאת שאלה לגיטימית מאוד.

אני מחזיק עלי את הסכין הנ"ל ומשתמש בו כל הזמן, לא רק בשביל לפתוח חבילות מאמאזון.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

מסתובב קבוע עם לדרמן על החגורה.

היה wave. (נגנב).

עכשיו לרוב צ'ארג'.

ובזמן עבודה מצטרף לחגורה (סארג')

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא חוקי, קח בחשבון שאתה עלול למצוא את עצמך בתחנת משטרה עם תיק פלילי (שסביר להניח שיסגר מחוסר עניין, אבל עדיין לא נעים- עיכוב, חקירה, נטילת טביעות אצבע).

פורסם

הפסקתי להסתובב עם אולר בגלל הטיסות לאחרונה. מכיוון שאי אפשר לטוס יותר עם אולר קטן, הוא סתם יילקח בבידוק כי שכחתי אותו בכיס או משהו. כבר עדיף להשאיר בבית

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

אולר מתחת ל-10 ס"מ ושאינו ננעל הוא חוקי לפי החוק היבש.

בפועל, אני מכיר אישית מישהו שעוכב לחקירה בגלל אולר שוויצרי חוקי למהדרין.

פירוש רש"י: החוק = "איך שבאת לשוטר בעין" או "מה שב[אות השביעית באלפאבית העברי] של השוטר".

יש סכינים מדהימות בתחום של הלא-ננעלות, בעיקר מבריטניה. חפש friction lock knives.

אישית אני כיום עם ספיידרקו ננעלת(לא זוכר את הדגם :shock::? ), בעבר עם בנצ'מייד גריפטיליאן (ננעלת), סוס עבודה.

וחרשתי על עוד הרבה ננעלות בחיי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם לא אולר קלאסי, אבל לדרמן ווינגמן קטן וקומפקטי מתאים בצורה מושלמת לכיס המטבעות בכל מכנס ג'ינס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

על הצרור מפתחות gerber dime

בתיק צד אולר של victorinox

מדיי פעם לוקח את ה viper dan 1 אהובה עליי, חזקה ואיכותית. אך מכיון שכנסת לתחום שכמו שברווז תיאר

פירוש רש"י: החוק = "איך שבאת לשוטר בעין" או "מה שב[אות השביעית באלפאבית העברי] של השוטר".

משתדל לא לקחת אותה מדיי יום בניגוד לשתיים הקודמות שתמיד עליי.
פורסם

שאלה אמיתית: כמה פעמים מצאתם את עצמכם במצב בו האולר היה הכרחי / שימושי (לא כולל יציאה לקמפינג / מילואים וכו')?

איך אתם מתמודדים עם גלאי מתכות בכניסה לקניוינים / תחנות רכבת וכו'?

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...