Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית חכם-עובד כמו טיפש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התחלתי לשדרג את ביתי אט-אט לחכם.

המזגנים שלי מחוברים לwifi, דרך אפליקציה x.

התריסים בבית מופעלים דרך אפליקציה y.

המצלמות דרך z.

שליטה בטלוויזיה, מזגן בסלון וממיר דרך אפליקציה שונה.

בסופו של דבר אני מנהל 4 אפליקציות שונות לניהול הבית, וזה עוד לפני שהוספתי תאורה חכמה.

האם יש אפליקציה חכמה אחת שיודעת לאגד מתוך אפליקציות שונות ולהפוך הכל יחד לאפליקציה אחת ידידודית למשתמש?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין לי מושג בעניין הזה,

אבל אני אזרוק פה ניחוש שאולי יעזור, יש את האפליקציה Tasker שדרכה אתה יכול להפעיל פעולות אוטומטיות, ואולי בעזרת גוגל אסיסטנט להפעיל אותם..

Sent from my MI 6 using Tapatalk

פורסם

בגדול לקחת את הבחירות הכי זולות ופשוטות ואתה מצפה שתהיה אינטגרציה בינהם.

אם היה, זה לא היה זול ופשוט.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

הבחירה הנכונה היום לדעתי לנהל בית דרך מכשיר אחד הוא אמזון אלקסה.

מערכת גמישה מאוד שתומכת בהמון skills (דמוי אפליקציות לטלפון)

אין לי הרבה חוכמה בבית אבל היא מנהלת לי למשל גם תאורה של פיליפס וגם דוד של סוויצר הכל בפקודות נוחות או בתכנות מראש.

היא גם מחוברת לספוטיפי (פרימיום) ומנגנת בקלות כל מה שאני אומר לה.

יש לי גם גוגל בבית, הוא ממש לא הדבר לבית חכם הוא קשה לתכנות אם בכלל לדבר הזה.

הא כן, לא נמכרת אלקסה בארץ וגם האפליקציה שלה לא זמינה אם המכשיר שלך מופיע כישראלי, מדינת עולם שלישי...

ולסיום אם השגת אלקסה, לפני שאתה מחבר אותה לחשבון אמזון מאוד מאוד מומלץ שהחשבון אמזון שלך יהיה על כתובת אמריקאית כדי לעבוד בצורה טובה בארץ (אחרי זה אפשר לשנות את הכתובת)

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גם אני משתמש באלקסה ועוד כמה מערכות שהיא שולטת בהם. יש לי גם סוויצ׳ר ולא באמת הבנתי מה הקטע בלשדך ביניהם? מתי זה רלוונטי שאתה בבית וצריך להדליק בויילר מחוץ ללוז הקבוע?

אם זה כבר קורה זה בדרך כלל בדרך הביתה, וגם זה לא קורה כמעט אצלי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

א. אני גם מדליק את הדוד מרחוק באפליקציה.

ב. בזמן שאני שוטף כלים ומרגיש שהמים קרים ונזכר שעוד לא התקלחתי אז יותר נוח להגיד לאלקסה להדליק אותו.

ג. כשאני מסיים להתקלח התרגלתי להגיד לה לכבות אותו, איך שהוא אחרת אני שוכח (טוב שיש לסוויצר טיימר מקסימלי משלו...)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תרשום בגוגל home assistant ואת החברה שאתה משתמש בה תראה אם יש תמיכה.

home assistant מצריכה מחשב שעובד תמיד

Sent from my LEX820 using Tapatalk

פורסם

אכן כמו שכתבו לך - לחשוב על זה בדיעבד אחרי שקנית מוצרים זה קצת מאוחר מדי לפעמים.

אבל בין אלקסה , גוגל Home assistant וHomekit של אפל - יש לרוב פתרונות לרוב.

מהניסיון שלי (ממוצרים קצת יותר יקרים אבל - Ecobee לשלוט במיזוג וחימום ומצלמות + Doorbel של נסט + כמה דברים קטנים) - אלקסה מנצחת בתפעול היומיומי , אבל השילובים של Scenes בHomekit קצת יותר יעילים.

עדיין - לפחות אצלי - האקובי מופעל ״עצמאית״ לגמרי אחרי שגרמתי לעשות את הכיולים הקטנים (טיימרים , זמנים בשנה , איזה חדרים להתחשב מתי וכו) , ומבחינת מצלמות - הגוגל Home mini מודיע על מי בדלת + נוטיפיקציות לפלאפון (שכוללות אופציות להגיב לדוגמא לDoorbell).

הנקודה זה שהקסם זה לא לתפעל אותם ידנית ולהתעסק באפליקציות כל היום - אלא להגיע למצב שכל האוטומציות מכוילות ככה שיהיה לך הכי יעיל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...