Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד החיישנים לא עובד אצלי ומהבהב לי בדשבורד.

חיישן מקורי עולה 700 ש"ח אצל היבואן.

קניתי אחד שכתוב עליו "OEM" מאיביי, לא עובד...

אני יודע שאני צריך 433MHZ

יש פתרון?

פורסם

חלקים כאלה, שאינם קריטיים לתפקודו התקין של הרכיב, הכי כדאי לקנות באתרי אינטרנט בחו"ל. פערים אדירים.

במקרה הזה מדובר בחלק קטן כלומר אם תשלח את זה בדואר רגיל כמעט בוודאות לא תשלם מיסים - מה שמגדיל את הפער עוד יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

SHUGIFLEX, אצלי הזהירו שאי החלפן חיישן שהתפרק עלולה לגרום לפיצוץ צמיג,זה לא מספיק חשוב/קריטי לפעילות הרכב בעיניך ?

בלי קשר,זה כמובן לא אומר,שצריך לקנות חלפים במחיר מופקע- אצלי הושג מפירוק של הונדה אחרת בלית ברירה,כמה עולה חדש בחברה-אפילו לא טרחתי לברר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הזמנתי מחו"ל חיכיתי חודשים וזה לא התאים, מחשב הרכב לא מזהה את החיישן. למרות שבאתר היה כתוב מק"ט נכון, OEM וכל דבר אחר שהראה שזה מתאים.

לכן אני רוצה לקנות בארץ, אם אפשר גם להתקין ולבדוק במקום. אם לא עובד - מחזיר.

בחו"ל עולה $15, אצל היבואן בארץ מעל 600ש"ח. אני מוכן לשלם עד 200ש"ח לקניה בארץ (פי 4 מהמחיר בחו"ל אצל היבואן זה פי 10)

פורסם

מקריאה מאוד שטחית באינטרנט, זה אמור לעבוד בהחלפה בלבד, אבל זה לא תמיד עובד.

יש

שאפשר לעשות ע"מ לקשר את הסנסור אם הוא לא עובד.

אני לא בטוח אם זה תקף גם לרכב שלך.

איזה שנה הוא?

בכל מקרה, נראה לי שאמאזון ארה"ב הוא מקור טוב לחלפים מקוריים.

בארץ, חוץ מהיבואן, אני לא מכיר מקור.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

טויוטה קורולה 2013 דולקת לי גם נורה של לחץ אוויר בצמיגים (TPMS) 

בצפנצריה רוצים על חיישן אחד 450ש"ח. 

יש חלופה לזה ??? 

KIA PRIDE 1.3L 96' MANUAL

MAZDA 323 LANTIS 1.6L 04' AUTOMATIC

TOYOTA COROLLA SUN 1.6L 13' AUTOMATIC

פורסם

יתכן וצריך לאתחל/לכייל את החיישן. בדוק במוסך המורשה. במידה וצריך להחליף, תזמין סט אפטרמרקט, 100 ש"ח לרביעייה ומסך סולארי. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לפני 15 דקות, yairba כתב:

יתכן וצריך לאתחל/לכייל את החיישן. בדוק במוסך המורשה. במידה וצריך להחליף, תזמין סט אפטרמרקט, 100 ש"ח לרביעייה ומסך סולארי. 

זהו שאני לא רוצה להוסיף עוד "מסכים/חיישנים" ברצוני רק לסדר את החיישן שיוריד לי את ההתראה של הTPMS מהדשבורד

KIA PRIDE 1.3L 96' MANUAL

MAZDA 323 LANTIS 1.6L 04' AUTOMATIC

TOYOTA COROLLA SUN 1.6L 13' AUTOMATIC

• תוכן חדש...