Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות עד 16K - איך הפיקאסו 2.0 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, יש פה פיל בחדר ואף אחר לא רואה אותו ?

ה 2.0 עדיפה בהרבה (גם אם יהיו תקלות בגיר) מאשר ה 1.6 טורבו בנזין ...

ב 1.6 יש בעיות טיימינג, מזרקים, חשמל, והשד יודע מה

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
חברים, יש פה פיל בחדר ואף אחר לא רואה אותו ?

אף אחד פה לא מדבר על 1.6 טורבו בנזין.

2.0 במודלים 2008-9 נמכרה עם גיר AL4 (מעט) ורובוטי (הרוב).

פורסם

אגב גם את ה 1.6 טורבו ב С4 פיקאסו בשנות השיווק הראשונות (2009 ואולי גם 2010) אפשר היה לרכוש עם גיר AL4 או רובוטי.

מכיוון שגיר AL4 מוגבל בערך ל 150 כ"ס ול 20 קג"מ מומנט, בגירסה עם AL4 הספק מנוע 1.6 טורבו הוגבל ל 140 כ"ס ומומנט נמוך יותר.

בגרסה הרובוטית הההספק היה 150 כ"ס ובהמשך 156 כ"ס. משנת 2010 והאלה נשאר רק הדגם הרובוטי, לא הביאו יותר AL4 ב C4 פיקאסו.

פורסם
הלוגאן זה טנדר-רמת ההרכבה והבטיחות בהתאם.

הסיטרואן רכב משפחתי שמיוצר ל7 נוסעים.

המנוע אמין בבסיסו,הגיר הרובוטי עלול להיות בעייתי,הוא לא נעים לנהיגה.

אבל בתקציב הנוכחי יש צורך בפשרות.

למצוא אחת אוטומטית,משימה מאוד קשה.

מאזדה 5 מ2006-2007 לא נכנסות בתקציב?

אל תזרוק אמירות לא מבוססות בבקשה,

זה שהגיר הרובוטי לא נעים לנהיגה (ברור, ובעיקר למי שלא רגיל אליו)

אך לבוא ולהגיד שהגיר הרובוטי עלול להיות בעייתי?, זו אמירה לא מבוססת, מטעה וחסרת משמעת, כי אם הגיר לא נעים לך, הכל טוב ויפה, אך זה לא אומר שזה בעייתי, הניסיון שלי מראה בדיוק ההפך.

אז אנא הסבר את המשפט היצירתי הזה!

פות"ש, הניסיון שלי מראה אחרת, הגיר הרובוטי החד מצמדי, אמין מאוד, עד היום לא נתקלתי בשום בעיה בכמה רכבים שהיו לי, החלפת מצמד גם לא כזו דרמטית, הרכב יהיה מושבת ליומיים, עד היום לא יצא לי להחליף אף מצמד בתדירות כל כך גבוה שאפשר למצוא כאן בפורום, המצמד שהחזיק הכי פחות זמן היה בקורולה ידנית ולא רובוטית כ90K, אך הרובוטי שהחזיק הכי פחות היה בקורולה רובוטית כ110K ק"מ, הוא עולה סביב ה3K, לא זול, אך בהתחשב בזה שהוא אמין וחסכוני מאוד, זה אפילו יחסוך לך כסף, הנסיעות שלי משולבות עירוני וביעירוני ודי רגועות, בעיקר בלי פקקים, אך נתקע בפקקים לעיתים רחוקות, וגם כאן, זה אכן לא חלק ונעים כמו גיר אוטומטי פלנטרי, אך לא כזה נורא שממש סובלים, ואחרי שמתרגלים כבר לא שמים לב להבדל.

שכן שלי קנה אחת, יש לו אותה כבר כשנתיים, התקלה היחידה והכואבת היתה בהתחלת דרכו איתה, מחשב שבק חיים, עלה לו סביב ה5K אם אני לא טועה, מאז אין תקלות בכלל, גם לא מצמד.

פורסם
אל תזרוק אמירות לא מבוססות בבקשה,

זה שהגיר הרובוטי לא נעים לנהיגה (ברור, ובעיקר למי שלא רגיל אליו)

אך לבוא ולהגיד שהגיר הרובוטי עלול להיות בעייתי?, זו אמירה לא מבוססת, מטעה וחסרת משמעת, כי אם הגיר לא נעים לך, הכל טוב ויפה, אך זה לא אומר שזה בעייתי, הניסיון שלי מראה בדיוק ההפך.

אז אנא הסבר את המשפט היצירתי הזה!

פות"ש, הניסיון שלי מראה אחרת, הגיר הרובוטי החד מצמדי, אמין מאוד, עד היום לא נתקלתי בשום בעיה בכמה רכבים שהיו לי, החלפת מצמד גם לא כזו דרמטית, הרכב יהיה מושבת ליומיים, עד היום לא יצא לי להחליף אף מצמד בתדירות כל כך גבוה שאפשר למצוא כאן בפורום, המצמד שהחזיק הכי פחות זמן היה בקורולה ידנית ולא רובוטית כ90K, אך הרובוטי שהחזיק הכי פחות היה בקורולה רובוטית כ110K ק"מ, הוא עולה סביב ה3K, לא זול, אך בהתחשב בזה שהוא אמין וחסכוני מאוד, זה אפילו יחסוך לך כסף, הנסיעות שלי משולבות עירוני וביעירוני ודי רגועות, בעיקר בלי פקקים, אך נתקע בפקקים לעיתים רחוקות, וגם כאן, זה אכן לא חלק ונעים כמו גיר אוטומטי פלנטרי, אך לא כזה נורא שממש סובלים, ואחרי שמתרגלים כבר לא שמים לב להבדל.

שכן שלי קנה אחת, יש לו אותה כבר כשנתיים, התקלה היחידה והכואבת היתה בהתחלת דרכו איתה, מחשב שבק חיים, עלה לו סביב ה5K אם אני לא טועה, מאז אין תקלות בכלל, גם לא מצמד.

מכיר רכב כזה מ2008 מקרוב, ובו כן היו בעיות בגיר.

הוא פחות אמין מגיר אוטומטי רגיל והרבה פחות נעים.

רוצה הסבר: כשהוא תקין הוא דיי דרעק

וכשהוא מתקלקל(והוא מתקלקל) גם עולה כסף לתקן אותו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...