Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מכוון לקנות רכב שהיה בשימוש כרכב תצוגה אצל היבואן, רכב 4X4...

בבדיקה שהציגו לנו היה רשום נזילת שמן מהמנוע, ללא פירוט הבעיה כמובן.

לאחר שיחה עם המכירות אצל היבואן אמרו לנו שבמוסך בדקו וזאת לא באמת בעיה ויביאו את הרכב אחרי טיפול לבדיקה חוזרת במכון, בנוסף יש על הרכב עוד שנתיים וחצי אחריות יבואן ככה שבכל מקרה הם יקחו אחריות על כל תקלה.

השאלה הנשאלת, איך אפשר לבדוק בדיקה חוזרת את הבדיקה של מכון הבדיקה ולהבין הם באמת קיימת תקלה ברכב ללא המוסך הרשמי שכנראה מכיר את הרכב הכי טוב אבל הוא גם קשור ליבואן כמובן...

האם לקחת למכון בדיקה נוסף זה מספיק או לקחת אותו למוסך שלא קשור ליבואן?

תודה

פורסם

מה הבעיה לקחת למכון אחר ושאתה הולך עם הרכב ומסתכל לראות מה קורה?

אני פסלתי רכב בכלל נזילת שמן שקלטתי בזמן הבדיקה, הרכב היה מבריק, והיה טפטןף שמן מלמטה, זה או גומיה ב 20 שקל או תקלה בכמה אלפים - החלטתי לא לקחת סיכון ועברתי לרכב הבא.

בהצלחה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני מניח שמדובר ברכב הדגמה, כלומר כזה שלקוחות פוטנציאלים (ועובדי היבואן, ועיתונאים...) נוהגים בו למטרת התרשמות ולא ברכב תצוגה שאינו נוסע, אלא עומד באולם תצוגה?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...