Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי בדואר את חוברת מבצע רכבי קיה של מועדון הוט. כל מבצע אני נדהם מחדש איך ההנחה במסגרת המבצעים הללו הולכת ופוחתת. אם בעבר היו הנחות של 10% ויותר, היום, רוב הרכבים מוצעים בהנחה מזערית של כמה אלפים. למשל פיקנטו בהנחה של 2000 שקלים.

אין לי כוונה לרכוש רכב חדש בקרוב, אבל מדהים אותי חוסר האסרטיביות של מנהלי המבצעים הללו במועדוני הוט וחבר, שלא מסוגלים לעמוד על הרגליים האחוריות לטובת חברי המועדון שלהם. אם חברת ליסינג קטנה מסוגלת לקבל 20-25% הנחה, למה מנהלי מועדון של עשרות אלפי חברים מוכנים בכלל לפרסם מבצע של 2000 שקלים הנחה?!

פורסם

בדרך כלל ההנחות לחברי "חבר" גבוהות יותר.

אבל בסופו של דבר, ה "הנחות" הללו זה קמפיין פרסומי לכל דבר, שמטרתו היא להביא תנועה של אנשים (כל אלו שקיבלו בדואר/ מייל פרטים על המבצע) לאולמות התצוגה. המבצעים שנותנים לחברי הוט לא שונים בהרבה ממה שנותנים ב"ימי המכירות" המתקיימים כל כמה חודשים.

אגב ההשוואה שלך לחברה ליסינג לא נכונה - חברת ליסינג זה כח קניה - הם ממש קונים בפועל רכבים ומקבלים הנחה.

חברי מועדון זה במקרה הטוב לקוחות פוטנציאלים שלא ברור כמה מהם יקנו אם בכלל.

פורסם

אגב ההשוואה שלך לחברה ליסינג לא נכונה - חברת ליסינג זה כח קניה - הם ממש קונים בפועל רכבים ומקבלים הנחה.

חברי מועדון זה במקרה הטוב לקוחות פוטנציאלים שלא ברור כמה מהם יקנו אם בכלל.

לא מסכים עם הקביעה שלך. מתוך עשרות אלפי חברים, מספיק שחצי אחוז ירכשו רכבים, כדי שמספר הקונים יעבור את מספר הרכבים שמזמינה חברת השכרה/ליסינג. נכון שזה רק פוטנציאל, אבל סטטיסטית זו מכירה כמעט ודאית. כמובן שכשנותנים 2000 שקל הנחה, זה כבר לא יתממש.

פורסם

במועדון חבר ההנחות לא הרבה יותר גבוהות ממועדון הוט...כמעט אין הבדל מבדיקה שלי בכל המבצעים האחרונים..

יבואני הרכב פשוט הבינו שעדיף לעשות מבצעים לכלל האוכלוסיה מאשר למועדון כזה או אחר

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

גובה ההנחה הוא גם פונקציה של היבואן וחוזק המותג, וגם של הדגם הספציפי.

להגיד שרוב הרכבים במבצע של קיה מוצעים בהנחה של 2,000 ש"ח זה ממש לא נכון. סטוניק הוא היחיד שמוצע בהנחה של 2,000 ש"ח.

פיקנטו EX שהיא הגרסה הכי פופולארית מוצעת ב-5,000 ש"ח הנחה שזה מספיק משמעותי למכונית מיני שמחירה המלא הוא 80,000 ש"ח.

באופן כללי דגמים מבוקשים וחדשים מוצעים בהנחות קטנות יותר כי יש סביבם מספיק באז ויש מספיק לקוחות שישלמו מחיר מלא והיבואן כמובן מעוניין למקסם את רווחיו ולא לדאוג לרוכשים מהוט, חבר או מה שלא יהיה.

דגמים אחרים כמו ספורטאז' למשל שנמצא לפני מתיחת פנים מוצעים בהנחות גדולות יותר.

שברולט למשל סובלת מביקוש נמוך ביחס לקיה ומהיצע דגמים שלא כולל מערכות בטיחות מתקדמות ולכן במבצע הנוכחי שלהם ההנוחות גדולות הרבה יותר.

פורסם

להגיד שרוב הרכבים במבצע של קיה מוצעים בהנחה של 2,000 ש"ח זה ממש לא נכון. סטוניק הוא היחיד שמוצע בהנחה של 2,000 ש"ח.

פיקנטו EX שהיא הגרסה הכי פופולארית מוצעת ב-5,000 ש"ח הנחה שזה מספיק משמעותי למכונית מיני שמחירה המלא הוא 80,000 ש"ח.

.

בשום מקום לא אמרתי שרוב הרכבים במבצע של קיה מוצעים ב 2000 שקל הנחה. הבאתי דוגמא אחת. נכון זו הדוגמא הקיצונית, אבל היא מלמדת על הכלל. והכלל הוא שההנחות עלובות. לא, אני לא מסכים אתך ש5000 שקל היא הנחה משמעותית למכונית שמחירה 80,000 שקל. למה לא? בגלל שלאור התחזקות השקל בשנים האחרונות, מחירי המכוניות החדשות בישראל הם הרבה מעל הערך הראלי שלהם. גם בגלל שחברות השכרה/ליסינג מקבלות לפחות 20% אם לא יותר כהנחה. מועדוני חברים כמו הוט או חבר הם פוטנציאל מכירה גדול הרבה יותר מכל חברת השכרה או ליסינג ואין סיבה הגיונית שההנחות לחבריהם יהיו נמוכות יותר.

פורסם

כתבת שרוב הדגמים מוצעים בהנחה מזערית של כמה אלפי שקלים.

כשאני הולך לקנות רכב אני קונה רכב ולא מבצע או הנחה.

אם המחיר לא מתאים לך אל תקנה.

היבואן לא פראייר, אם לא היה מי שיקנה את המכוניות האלה הן היו מוצעות בהנחות גדולות יותר, אם יש מי שיקנה במחיר מלא אז תהיה הנחה קטנה.

פורסם
כתבת שרוב הדגמים מוצעים בהנחה מזערית של כמה אלפי שקלים.

כשאני הולך לקנות רכב אני קונה רכב ולא מבצע או הנחה.

אם המחיר לא מתאים לך אל תקנה.

היבואן לא פראייר, אם לא היה מי שיקנה את המכוניות האלה הן היו מוצעות בהנחות גדולות יותר, אם יש מי שיקנה במחיר מלא אז תהיה הנחה קטנה.

גם 5 או 6 אלף זה כמה אלפים. (כשמוכרים קרניבל שמחיר המחירון שלו 250,000 שקל בהנחה של 10,000 שקל, אז גם זה כמה אלפים) כשאני קונה רכב, אני משתדל לקנות אותו במחיר הזול ביותר שאוכל להשיג ואם אני סבור שהמחיר יקר מדי, אז אני לא קונה. בכל מקרה כתבתי שאין לי כוונה כרגע לרכוש רכב חדש, אלא שאני פשוט מתפלא על מועדוני לקוחות שלא דואגים ללקוחות שלהם.

בקשר ליבואנים, אני בטוח שהם לא פראיירים, רק חבל לי שהצרכנים הם כן.

פורסם

קרניבל מתוח פנים הגיע לישראל ממש לא מזמן ולכן ההנחה הגיונית.

אתה פשוט לוקה בהבנת חוקי ביקוש והיצע שקובעים מחיר.

מועדוני צרכנות הם לא לוחמי שיוויון כלכלי, הם מקיימים שת"פ עם יבואן והיבואן קובע את המחירים בהתאם לפוטנציאל המכירות של קהל המועדון וכמובן רמת ההיצע והביקוש של הדגמים שהוא משווק.

פורסם

הגעת לנקודה הנכונה. מועדון הלקוחות משרת את היבואן ולא את הלקוחות שלו. זו בדיוק היתה הנקודה אותה רציתי להבהיר. כך זה מצטייר מתוך ה"מבצעים" הללו.

• תוכן חדש...