Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POCKET BIKE

Ugin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה חושב שהיה לי בעיות עם המכס? כאילו זה אופנוע שלא חוקי בארץ ולא צריך רישוי.

בקיצר מישהו יכול להסביר למה המכס יכול "לעשות" בעיות.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

למה שהמכס יעשה בעיות , אם נתחיל זה לא יגמר ...

כלי רכב ממונע לא מורשה !

בדיוק כמו שקורקינט ממונע זה אסור , זה בסה"כ קורקינט ממונע חזק ואפשר גם לשבת עליו .

ים long time no

פורסם
למה שהמכס יעשה בעיות , אם נתחיל זה לא יגמר ...

כלי רכב ממונע לא מורשה !

בדיוק כמו שקורקינט ממונע זה אסור , זה בסה"כ קורקינט ממונע חזק ואפשר גם לשבת עליו .

אז איך מביאים לארץ מכוניות אל שלט עם מנוע בנזין?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

ויי נו איך להסביר לך....אוטו על שלט אינו כלי רכב....קורקינט או דומיו, הם כלים שעשויים לשמש לנהיגה, או ככלי תחבורה ואם אין תקינה של משרד הרישוי אז אין אפשרות.

כדי להביא דבר כזה באופן חוקי, יש צורך בהליך יבוא מוסדר, דרך יבואן מוכר ולהעביר תקינה את הכלי.....

בקיצור, עזוב אותך משטויות קנה קטנוע.

פורסם
קבלו את פוקט בייק ומי נוסע עליו
כזה מיני הארלי מכרתי לפני 4 חודשים, חבר הביא אותו מארה'ב, חמוד לאללה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
- 50 סמ"ק, נכון

- קירור מים? לא נכון. יש רק למודלים היקרים יותר והמקצועיים יותר

- 13 כ"ס? לא נכון. מתחילים מ5 כ"ס לדגמים הבסיסיים ועד 14.5 כ"ס לדגמים היקרים מקוררי המים

- 110 קמ"ש? לא נכון. 60 קמ"ש עד 120 קמ"ש בהתאמה לסעיף הקודם

- במפתיע מירוצי מבוגרים? לא נכון. אלו אופנועי מבוגרים! נכון, לפעמים יש ילדים שרוכבים עליהם, אבל בעקרון מדובר על מירוצים למבוגרים בכלל.

M.

על זה אומרים "הבנת הנקרא",

אוקיי אז אעיתי בעניין של קירור מיים,

אבל הנה בוא אני יראה לך איפה אתה טעית,

1. כתבתי בדגמים החזקים שיש להם 13 כ"ס ובחזקים מאוד, אף יותר, ואת זה גם אתה אישרת

2. שוב, התייחסתי לדגמים החזקים ואלה כן מגיעים ל110 קמ"ש המדוברים, את כל זה ניתן להבין ממה שכתבתי.

3. פה אולי אתה צודק בעניין המרוצים, פשוט אני קראתי כתבה על ליגות של ילדים שמתחרים, ובכתבה אמרו שאפילו מבוגרים מתחרים על גבי אופנועים אלו, ועם הבנתי לא נכון מהתכבה והטעיתי פה מישו, אני מצטער.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
כזה מיני הארלי מכרתי לפני 4 חודשים, חבר הביא אותו מארה'ב, חמוד לאללה.

אולי אתה יכול להסביר איך הוא הביא אותו מארה"ב?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

תראה... הוא כל כך קטן.. שאפילו בתיק נסיעות גדול מאוד אפשר להחביא אותו..

מפרקים אותו לחלקים..

ומעבירים אותו פשוט בתיק..

עם אתם כמה אנשים.. אפשר גם להתלחק בחלקים וכך גם הסיכוי קטן שייתפסו אתכם במכס.

אבל אני לא אמרתי את כל זה כן?:wink:

פורסם

ההורים שלי נוסעים לצרפת חודש הבא ואחרי בירורים קטנים מצאתי שם כמה מקומות שבהם הם יכולים לקנות. האופנועה שוקל בסביבות ה-20 ק"ג יש סיכוי שהם יצליחו להביא אותו, דרך כל נמלי התעופה?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
ההורים שלי נוסעים לצרפת חודש הבא ואחרי בירורים קטנים מצאתי שם כמה מקומות שבהם הם יכולים לקנות. האופנועה שוקל בסביבות ה-20 ק"ג יש סיכוי שהם יצליחו להביא אותו, דרך כל נמלי התעופה?
מקווה שברור לך שזה לא חוקי...

במקרה ותופסים את ההורים שלך, קודם כל מחרימים לך

את האופנוע ואוסרים עלייך להכניסו ארצה (בעיברית: הלך הכסף). דבר

שני - קנס כספי. דבר שלישי, וצריך מזל כדי לא ליפול לזה - תיק פלילי

על ניסיון הברחה של כלי רכב מנועי לתוך שטח ישראל.

וחוצמזה, איפה תרכב עליו בארץ? בשכונה?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

גם בשכונה, גם במגרשי חניה... יש פול מקומות לרכב עליו.

אז אני מבין שאל יבוא מחו"ל אני יכול לוותר :neutral:

אמרו לי שיש כמה כאלה באיזה מוסך במרכז אולי מישהו ראה או שמע? אל מישהו שמוכר?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

אני לא חושב במומלץ לרכב על כלי כזה לא במגרש חניה ובטח שלא בשכונה

המקום היחיד שעולה לי לראש זה מסלולים סגורים (כמו השפיצרינג) במידה ולבעלים לא תהיה התנגדות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

כרוב אתה בטוח!?

תיק פלילי?

שמעתי על הרבה אנשים שתפסו אותם על ניסיון הברחת קורקינטים ממנועים ולאף אחד מהם לא נפתח תיק..:shock:

פורסם
כרוב אתה בטוח!?

תיק פלילי?

שמעתי על הרבה אנשים שתפסו אותם על ניסיון הברחת קורקינטים ממנועים ולאף אחד מהם לא נפתח תיק..:shock:

אז זהו? החלטת שדין פוקט בייק או כדין קורקינט ממונע ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...